Barbara74 30.10.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 super dzięki Spirea i cena fajna ,mężowi się podobają,jaka rozeta nie wiem ,ale chyba kwadratowa,,sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.10.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Basia - jestem po kilkudniowej nieobecnosci. Nadrobiłam co nieco. I teraz na szybko : 1. cokoliki w kuchni i zmywarka ..... Moze Twój stolarz obawia sie tego, że jak zrobi wyższy cokolik to zmywara sie nie otworzy? U mnie tak było mimo ze moje cokoliki maja tylko 10cm ale za to zmywarka nie ma nóżek (dlaczego? nikt nie wie ) I po namontowaniu zmywarki okazało sie , że nie dośc ze sie drzwiczki nie otwierają bo zawadzaja o cokolik to jeszcze pomiędy zmywarką a blatem została 4cm szpara Mój stolarz wybrnął z tego tak, że postawił moja zmywarke na 4cm podeście. 2. gniazdko w kuchni - mam takie same wysuwane z blatu jak nizej pokazane. ja mam 2 - jedno zamontowane w samym rogu narożnej szafki (bez problemu) a drugie za szufladami. Pierwsza (najwyzsza z szuflad ) jest w związku z tym płytsza o kilka cm. Rozwiązanie superowe, mnie nic tam nie wpada , jest estetycznie - Polecam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 31.10.2012 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 wczoraj zasnęłam czytając dzieciom książkę,właśnie się obudziłam,do teraz czuję jakbym krzyczała,śniło mi się ,że zamontowali mi drzwi wewnętrzne każde inne,wzory jakich nie lubię ,jakieś kwadraty -no wiecie takie bardzo udziwnione,to był koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.10.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 uff Basiu koszmary miałas. ale twoje sny twierdzą ,że bardzo angażujesz się w twoje wnętrza. Ja miałam podobnie:mad:: a klamki, to obojętnir , czy dasz szyld okrągły , czy kwadratowy. uwierz mi nikt nie zwroci na to uwagi. A co gorsza za 2 tygodnie ty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.10.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Pamiętam te sny Na szczęście przychodzi taki czas, że przestają straszyć w nocy. Też mam klamki kanciaste. Nie całkiem, ale z kanciastym szyldem. Cena nie była zabójcza. Nie przekraczała z tego, co pamiętam 50 zł za komplet. I ja jednak uważam, że jeśli chcesz takie mieć, to zrób. Wnętrza mocno Cię angażują, więc nie sugerowałabym się tym, że coś przestanie Ci z czasem przeszkadzać - u mnie ma to tendencję odwrotną i narastającą z czasem. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 31.10.2012 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 o drzwiach to ja nie myślę,bo je widziałam,ale gdyby było inaczej to bym popędziła je oglądać.w zasadzie się nie przejmuję ostatnio,klamki muszę wybrać dlatego się zaczęłam orientować.w salonie mają po 200 zł ,a to koszmarnie drogo dla mnie w stosunku do ceny drzwi.Muszę zwiększyć tempo bo schody stolarz chce montować 18 listopada,a ja jeszcze nie mam pomalowanych pokoi ,no i gładźie trzeba popoprawiać.Szyldy nie wiem jakie wezmę ,niech sobie mąż wybierze,ale chyba kanciaste.Ważne ,że klamki te od spirei mi pasują.Ale sen był niezły a te drzwi to były prawdziwy koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 31.10.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Basia,no faktycznie koszmary masz:lol2: - ale niedługo już będziesz urządzona - wykończona (w sensie: dom, nie Ty:lol2:), i ciśnienie okołobudowlane z Ciebie zejdzie.Klamka za 200 zł to dla mnie kosmos; ja mam od 10 lat jakieś proste, marketowe, kupione po 40 czy 50 zł - nic się z nimi nie dzieje, więc do domu planuję kupić klamki w podobnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.10.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Basia, może to Ci się przyda do obłożenia kominka spieki kwarcowe z InterstoneTo jest inne niż te ze StonArt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 31.10.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Pesteczko,ja Ci dziękuję za ten namiar, bo to super sprawa na obłożenie kominka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.10.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Pesteczko, ja Ci dziękuję za ten namiar, bo to super sprawa na obłożenie kominka!!!! Tylko sprawdźcie to dokładnie Dziewczyny. 7–10 listopad Interstone jest na targach w Poznaniu. Poczytajcie co pisałam dziś u Admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.10.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Basiu ja z podziekowaniami za dobre slowo pozostawione u mnie:hug: Widzialam Twoja szara lazienke -ktora wychodzi porostu oblednie!!!!Gdyby mnie bylo stac na trzecia to bylaby wlasnie taka:lol2: Ale poki co to rozwazam sprzedaz domu i budowe mniejszego:lol2:wiec raczej trzeciej nie bedzie:lol2: SCISKAM CIE BARDZO MOCNO I mam nadzieje byc bardziej na TOPIE w najblizszym czasie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 31.10.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Basiu, Przyszłam Ci życzyć pięknych snów . Coby dzisiaj przyśniły się najpiękniejsze inspiracje w układzie Twojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 01.11.2012 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Dziewczyny ,nawet nie wiem co pisać,,bo stała się rzecz bardzo smutna,zobaczcie na co trafiłam ,trudno coś planować w moim domu i cieszyć się czymś nowym bo:brak słów,to musi być straszny szok i tragedia Dziewczęta - potrzebna pomoc - spłonął dom naszej forumowej Nelli Sza:http://forum.muratordom.pl/showthrea...al-dom-(/page2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.11.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 basiu naprawdę to jest tragedia . wiem co mówię , bo mojej mamie jak miała 9 lat spłonął cały dom( jej tata już nie ży.Babcia i cała wieś samodzielnie go odbudowali( nie było wtedy ubezpieczeńł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 01.11.2012 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 basiu naprawdę to jest tragedia . wiem co mówię , bo mojej mamie jak miała 9 lat spłonął cały dom( jej tata już nie ży.Babcia i cała wieś samodzielnie go odbudowali( nie było wtedy ubezpieczeńł) Monia ja tego nie przeżyłam i nie chcę, nie znam też nikogo z mojej rodziny i znajomych. Żal mi dzieciaczków,bo one są małe,kruche i nie powinny mieć żadnych zmartwień,i chociaż Neli Sza nie znam osobiście,ale spotkałam ją na forum kilka razy,to jednak forumowicze są mi bliscy i dalej jestem zdruzgotana tą wiadomością.Mam na forum kilku bliskich szczególnie mojemu srecu forumowiczów i nie wyobrażam sobie co by było gdyby...nawet niechcę myśleć....dobrze ,że wszyscy zdrowi.. Monia mama Ci opowaiała,co wtedy czuła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.11.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Baisu one i tak byly biedne, więc mogły tylko liczyć na ludzi w pomoc w odbudowie:p na pewno był to koszmar. im kompletnie nic nie zostało:sick: ---------------------------- a jak u ciebie dziś>?????z czym dziś się siłujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 02.11.2012 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 ja dzisiaj w domu z dziećmi,ogólnie zmiana opon na zimówki,sprzątanie,cmentarz,telefoniczne domawianie terminów,w poniedziałęk zaczynają kominek,ale okłądzinę -typu kamień zostawiam na potem,to już we włąsnym zakresie.Aha no i mozaikę jak nie zapomnę to zamówię,ale raczej wątpię,bo muzę być w domu.Ni i te nieszczęsne drzwi do garderoby,chyba zamówię jeszcze jedną sztukę,będę musiała tylko potem włącznik światła przenieść na drugą stronę drzwi.Próg ,a raczej korek pomiędzy tymi pokojami ,mam tak zrobiony aby drzwi otwierały się do sypialni,ale drzwi będą się otweirać do garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.11.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 basiu to mialas biurowy dzień czekam już na twoją kuchnię , kiedy będzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.11.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Basiu kochana- jestem:hug: Gratuluję postępów napisz, jakie masz wątpliwosci co do tych drzwi przechodnich, moze cos doradze:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 03.11.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Basiu, dzięki za uwagę z gładką kostką, u nas też droga gliniasta i faktycznie przy innym rozwiązaniu mógłby być problem. Bruk daleko przede mną, ale zapisuję do odpowiedniej teczuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts