julianna16 20.11.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Ewo, cena tej pufy na stronie firmy ktora podalas to jest dobra cena? Nie znam sie a pufa fajna jest Beato, napiszę tak - to jak na razie najlepsze ceny jakie widziałam na Westwing. Zazwyczaj jak pojawiały się te pufy to kosztowały około 500 zł. Piszę o tym rozmiarze, który ja posiadam. Pufy jednak możesz spróbować zdobyć w tkmaxx. Ja płaciłam za swoją 250 zł, a Basia widziała za 199 zł (tylko nie jestem pewna czy ten sam rozmiar). Są coraz popularniejsze i pojawiają się też w ofertach innych sklepów (np DUKA), a także można je zrobić na zamówienie (u osób potrafiących robić na drutach/szydle) . U mnie niedawno pokazywałam swoją granatową TUTAJ znajdziesz zdjęcia, a potem kilka innych inspiracji . Basiu jak noga - lepiej? Jak kominek? JEST? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.11.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 o nodze zapomniałam,więc jest ok.Dzisiaj odsypiałam nieprzespane noce,PAn kominkowy zadzwonił w ostatniej chwili,że przekłada akcję na jutro.Reasumując postanowienia kominkowe:jesteśmy zdecydowani prawie na 99% na wersję z zakrytą rurą,boję się ,że będę tego żałować i wyjdzie grobowiec-miałam takie dzisja dzikie sny.Zaletą tego jest,co niezmiernie mnie cieszy,że kanałem wentylacyjnym rozprowadzę ciepło do sypialni.Jutro na miejscu będziemy analizować wszystkie odległości i wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.11.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 (edytowane) Basia weź pod uwagę lekkie podcięcie – jak na jednej z tych moich ostatnich wizualek. Ja też obawiam się, że inaczej będzie za ciężko. Przestrzeń na poziomie wzroku bardzo się zwęża jeśli zabuduje się całkiem prosto do sufitu. Czyli jeśli nie rura, to werja pierwsza z postow 3305 (biała), albo 3309 (łupek). To ta, która podoba się Juliannie. Edytowane 20 Listopada 2012 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.11.2012 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Basia weź pod uwagę lekkie podcięcie – jak na jednej z tych moich ostatnich wizualek. Ja też obawiam się, że inaczej będzie za ciężko. Przestrzeń na poziomie wzroku bardzo się zwęża jeśli zabuduje się całkiem prosto do sufitu. Czyli jeśli nie rura, to werja pierwsza z postow 3305 (biała), albo 3309 (łupek). To ta, która podoba się Juliannie. czekaj ale o jakim podcięciu mówisz? tym pod kominkiem? tam gdzie drewno?czy innym? Jeśli nie rura to coś właśnie w tym stylu,ale drewna tam mieć nie mogę bo mam doprowadzenie powietrza,To czym obłożę to i tak jest przyszłość ,narazie mogę po prostu pomalować.Portale mi się zawsze podobały,więc ja nie mam nic przeciwko nim,bardziej się tylko boję o przekłamania wymiaru pomniejszenia pokoju na wizkach Agnieszki. Oglądałam mój ulubiony serial Prawo Agaty,myślę ,że przede wszystkim go lubię za wnętrza.Kancelaria jak również mieszkanie wspólnika Agaty ( nie pamiętam jego imienia) są obłędne-znalazłam Marek Dębski.Wyczaiłam ,że też mają portal-kominek i ta kolorystyka ,u niego oprócz pięknej stolarki drzwiowej w kolorze białym ,był piękny gołabkowy kolor ścian-taki bym chciała w przedpokoju .No i też ma z palet jakiś stoliczek. Ciekawa jestem kto to projektował,bo zapytałabym o farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.11.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 basiu ja też uwielbiam ten serial!!!!! Kancelaria obłedna( mieszkanie w stylu mieszkań paryskich). a ja oglądam dla kreacji, czyli ciuchow Pani mecenas Agaty i jej toreb;) i już nie denerwuj mnie tym kominkiem ,bedzie dobrze, przecież ścian frontowa kominka nie będzie do sufitu. zakoń ją może na 2,3 ( albo ewentualnie 3,4 wysokości salonu). przecież Agnieszka ci coś doradzala;) będzie ok. o boże jak ja nie tęsknię za tymi dzikim snami. a dziś mi się snila woda czysta , raczej morze na skalach takich jak tureckie Pumakle( takie oble skaly, ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 21.11.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Basiu, przepraszam ze zasmiece Ci Twoj watek ale Pestka do Ciebie zaglada a ja mam do niej pytanie. Pestko, kiedys zamiescilas zdjecie suszarki do pralni takiej fajowej mocowanej do sciany. Kurcze albo to byla inspiracja Ewy...nie pamietam. Nigdzie jej w necie nie moge znalesc a musze mezowi inzynierowi pokazac bo taka CHCEM miec To byłam ja - Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.11.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Ewa, nie ja. Ale od tamtej pory znalazłam kilka, to wrzucam. Basia na pewno się nie pogniewa One są z Houzz z działu o pralniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.11.2012 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 basiu ja też uwielbiam ten serial!!!!! Kancelaria obłedna( mieszkanie w stylu mieszkań paryskich). a ja oglądam dla kreacji, czyli ciuchow Pani mecenas Agaty i jej toreb;) i już nie denerwuj mnie tym kominkiem ,bedzie dobrze, przecież ścian frontowa kominka nie będzie do sufitu. zakoń ją może na 2,3 ( albo ewentualnie 3,4 wysokości salonu). przecież Agnieszka ci coś doradzala;) będzie ok. o boże jak ja nie tęsknię za tymi dzikim snami. a dziś mi się snila woda czysta , raczej morze na skalach takich jak tureckie Pumakle( takie oble skaly, ) Monia o jakiej ścianie frontowej mówisz?Jest kominek -portal,za nią ściana ,na której coś wisi w zależności od wersji TV albo zegar,ale ta ściana do sufitu. To o co ci chodzi. A tak wogóle to kolejny dzień wstałam o 6 rano i o 7 dowiedziałam się,że nie dziś,tylko na pwno jutro.Więc kominek mnie wykańcza ,ale też kominkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.11.2012 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Ja uwielbiam jak ktoś coś do mnie wkleja i wrzuca inspiracje,nie gniewam się.Kiedyś bardzo dużo o pralni było u Julianny.Warto tam zajrzeć ,to było w czasie jak obniżała okno na poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 21.11.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Ewa, nie ja. Ale od tamtej pory znalazłam kilka, to wrzucam. Basia na pewno się nie pogniewa One są z Houzz z działu o pralniach [ATTACH=CONFIG]149791[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]149792[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]149793[/ATTACH] Dziekuje Pestko Maz powiedzial ze na gwiazdke 2013 mi zrobi To do gwiazdki nie bede prac bo nie bede miec na czym suszyc Jednorazowe ubrania kupowac bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.11.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Jednorazowe ubrania kupowac bede ile mnie roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.11.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 basiu więc bedzie portal kominek i za nią sciana 9 w ktorej ma być zabudowana rura?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.11.2012 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Monia jak ściana 9? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.11.2012 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 tak prawie na pewno rura będzie zabudowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.11.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Dziekuje Pestko Maz powiedzial ze na gwiazdke 2013 mi zrobi To do gwiazdki nie bede prac bo nie bede miec na czym suszyc Jednorazowe ubrania kupowac bede Skąd ja to znam;) Ale mój ma trochę racji, bo jak mi na gwiazdkę (nie przyznam się którą) kupił kredens z orzecha, to do tej pory jeszcze go w całości nie odnowiłam. Więc jest wkurzony. Inna sprawa, że to nie takie proste, bo ma rzeźbienia i toczone elementy, które trzeba dorobić gdzie nie gdzie. Poza tym wielki jest taki, że do dolnej szafy, jak wyjęłam półkę. to się spokojnie na drzemkę mogę schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.11.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Monia jak ściana 9? Basia - to miało być tak: basiu więc bedzie portal kominek i za nią sciana ( w ktorej ma być zabudowana rura?) Monia wciskająć ( nie nacinęła SHIFT-a i wyszło 9 Znam tą cholere juz trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 21.11.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Maz powiedzial ze na gwiazdke 2013 mi zrobi To do gwiazdki nie bede prac bo nie bede miec na czym suszyc Jednorazowe ubrania kupowac bede Marudo kochana - Ty ciesz się, że Ci w ogóle zrobi . Ja to bym mogła czekać do 2014 . A przewidujecie produkcję na szerszą skalę? O mojej pralni, inspiracjach i suszarkach było TUTAJ - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.11.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Pinakolado dzięki bo już się martwiłam,że czegoś nie przeczytałam ,przeoczyłam. Nie jestem przekonana co do zasłonięcia rury.ale większość w rodzinie tak chce.A ja się boję,że Agnieszka nie pokazała właściwych proporcji. Nie mogę mówić w domu o moich wątpliwościach,bo mąż znowu zacznie głupio gadać,że wszystko ustalone ,a ja chcę zmieniać. Ściana któ®a ma zabudować rurę będzie mieć około 40 cm głębokości ,czyli jak ten regał Billy z Ikei pod podestem w jadalni , popatrzcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.11.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Pestko wrzuć stronkę z mebelkami drewnianymi o których pisałaś Czy robią meble na zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.11.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Basia - to miało być tak: basiu więc bedzie portal kominek i za nią sciana ( w ktorej ma być zabudowana rura?) Monia wciskająć ( nie nacinęła SHIFT-a i wyszło 9 Znam tą cholere juz trochę :P:P dzięki Kingo - translatorko Pestko wrzuć stronkę z mebelkami drewnianymi o których pisałaś Czy robią meble na zamówienie? Basiu myślę ,że musisz chyba najpierw zabudować tę rurę i wystawić ścianę , a potem zobacxzysz jaki gruby portal kominka wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts