pestka56 19.12.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Basia a ja wpadlam ostatnio na takie lampy: http://www.atakdesign.pl/pl/p/Unfold/1485 moze Cie zainteresuja. Beatko, ależ oni mają ceny Ta lampa jak na taki wygląd to cenę ma z księżyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 19.12.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Beatko, ależ oni mają ceny Ta lampa jak na taki wygląd to cenę ma z księżyca Pestka no wiem, to jakies szalenstwo. Ale powiedz mi gdzie poza IKEA jest taniej? Bo ja juz zwatpilam i zaczynam sie przestawiac mentalnie ze tak juz poprostu jest, ze taki kosmos cenowy wszedzie jest i nic taniej nie kupie. A szukam ostatnio dosc solidnie i wierz mi ta cena to NAJnizsza polka cenowa poza IKEA. Chyba ze ktos wie gdzie mozna dostac interesujace lampy w ludzkich cenach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 19.12.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Przyszły mi chorsy.mowicie tu troszke o cenach.za 7 lampek zapłaciłem około 2,5 Kto tanie cubiki czy jak im tam jestponad 240 za sztukę to wygorowana kwota a i tak kupilem okazyjnie- tak mi sie wydaje nie wyobrazam sobie zakupu kilkunastu lamp na caly dom w tej chwili.gdzie cena lamp paru sztuk jest rowna 50 m2 derzewa na podloge to jakies nieporozuminie!!!! ale zeby nie było to zdaje sobie sprawe ze w cene wchodzi 23% vatu 9% dochodowego koszty logistycznie koszty zusu i tak dalej.do kuchni sie ostro zastanowie Edytowane 19 Grudnia 2012 przez f.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.12.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Beata naprawdę fajne są w Leroy M. tak się cieszę,że niedługo malowanie u mnie. Potrzebuję pomocy w doborze kolorów do tapet. A mianowicie starszy będzie miał na dwóch ścianach tapetę i nie wiem na jaki kolor pomalować resztę ścian,trochę zimna ta tapeta,nie chcę za smutnego tego pokoju,a mój mąż nie chce u dzieci nic szarego,no i nie wiem ... a mały ma mieć na ścianie kolankowej on też ma w zasadzie kolorystykę podobną Myślałam nad czerwonym również,bo moi chłopcy uwielbiają ten kolor. W pokoju starszego tapety jest więcej ,dwie mniejsze ściany są do pomalowania,u małego więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 19.12.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Chorsy to to samo co auqaformy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 19.12.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ja lubie zdecydowane kolory, teraz w sypialni mam czerwony wpadajacy w bordo i nadaje charakter calej sypialni. Ale niektorym takie kolory przeszkadzaja. Moj tata mowi ze w zyciu by nie usnal w takim pokoju. Ja pomaluje pokoj syna na granatowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.12.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 ja właśnie widziałam chłopięcy z granatową ścianą i super,więc jaki mocniejszy też chcę wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.12.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 19.12.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Extra inspiracje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.12.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Basia, widzę, że fajne inspiracje znalazłaś. Jedną ścianę każdemu możesz pomalować tym czerwonym z tapety. Nawet sufit można. Reszta, co nie tapetowane zostaw białe. Widziałam taki pokój w ostrym chabrowym granacie zrobiony. Sufit, jedna ściana i zasłony były granatowe. Na jednej biała tapeta z napisami w kilku kolorach – lekko stłumione zielony, granatowy, fiolet, żółty, burakowa czerwień. Ściany od sufitu odcinała biała listwa. Do tego na szarej kanapie były poduszki każda w kolorze zbliżonym do któregoś z napisów. Było ładne i przemyślane mimo, że odcień chabrowego granatu mi się nie podobał. Czemu nie miałabyś spróbować z czerwienią Beata, rzeczywiście niezłe lampy są w Leroy Merlin. A ja postanowiłam spróbować zrobić wreszcie lampy do sypialni. Na razie na cały osprzęt elektryczny do 3 lamp wydałam 45 złotych Najdroższe były porcelanowo-mosiężne oprawy do żarówek. Pomysł na klosz głównej lampy jest taki, że chcę wykorzystać stelaż ze starej parasolki i kremową koronkę. Oczywiście jeśli rozgryzę jak przeprowadzić kabel centralnie przez środek Będę kombinować między świętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.12.2012 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Chorsy to to samo co auqaformy? Beata nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.12.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Pestko włąsnie mama mi tak radzi,na jednej czerwień reszta biała.Na sufitach i skosie też chce biały.Tylko chcę dać złamaną biel.No i trzeba ją wybrać,a to dla mnie masakra.Muszę wziąć tapetę i porównać ze wzornikiem.Na parterze też wolałabym złamaną biel.Zastanawiam się aby tam dać własnie RAL 9010 czyli taką jak mam drzwi i meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.12.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Biały dopasuj do tego z tapety. Jak dasz inny, będzie gorzej. A nie boisz się na dole dawać tak dużo tego RALa 9010. To się zleje – ściany, meble, drzwi. Ja bym szukała czegoś w innym kolorze. Też delikatny, jasny, ale inny. Musisz czymś odciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.12.2012 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Pestko na dole myślałam o białym 9010 ale na sufity,na dół chciałabym gołąbkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 20.12.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Beata nie to samo Ok, sprawdzilam w google, a jak to sie ma cenowo do siebie? Wiesz moze? Aquaformy mi sie bardziej podobaja. I tez wezme te "Twoje". 90 zl za sztuke białe widzialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 20.12.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Pestko na dole myślałam o białym 9010 ale na sufity,na dół chciałabym gołąbkowy Basia, widzialas moze dziennik budowy domku z tarasem? Piekne drzwi wewnętrzne http://forum.muratordom.pl/showthread.php?186747-Domek-z-tarasem/page13 ale droższe niż Twoje więc czekam na montaż u Ciebie. Boje się troche bez widzenia ich ale cena do mnie przemawia .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 20.12.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Pestko włąsnie mama mi tak radzi,na jednej czerwień reszta biała.Na sufitach i skosie też chce biały.Tylko chcę dać złamaną biel.No i trzeba ją wybrać,a to dla mnie masakra.Muszę wziąć tapetę i porównać ze wzornikiem. Na parterze też wolałabym złamaną biel.Zastanawiam się aby tam dać własnie RAL 9010 czyli taką jak mam drzwi i meble. Basiu, wlasnie ja tez tak teraz mam. Jedna ściana i to nawet nie cala jest na czerowono/bordowo. I reszta kolorow to granat, jasne drewno i czerwien i powiem Ci ze ten pokoj mi sie nie znudzil wcale a troche juz w nim mieszkam! Napewno chlopcy beda zadowoleni. A maja duzo światla dziennego w pokojach swoich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.12.2012 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Beata to zapraszam na oględziny do mnie,montaż będzie w styczniu,mogę ci je obfocić dokłądnie.Wiesz ja mój model sama starzałam ,więc też go dopiero zobaczę.Tutaj istotniejsza sprawa montażu,bo montażyści daleko.Ja biorę te aquaformy ale z większymi halogenami, u mnie około 200 zł za sztukę,ja biorę pojedyńcze duże bezramkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 20.12.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Beata to zapraszam na oględziny do mnie,montaż będzie w styczniu,mogę ci je obfocić dokłądnie.Wiesz ja mój model sama starzałam ,więc też go dopiero zobaczę.Tutaj istotniejsza sprawa montażu,bo montażyści daleko. Ja biorę te aquaformy ale z większymi halogenami, u mnie około 200 zł za sztukę,ja biorę pojedyńcze duże bezramkowe Wiesz ze bym wsiadla w auto i skoczyla na Slask dla twojego domu i drzwi i zeby się poznać a co tam! Ale,,,co z malym zrobie? On jest mocno z moja piersia jeszcze zwiazany wiec go nie zostawie Bede blagac o zdjecia i na ich podstawie zamowie. O montaz sie nie martwie bo ja to juz omowilam z gosciem ktory Ci je sprzedal! Mam oferte od niego :) Poszukam wiec tych Twoich. 200 zl to juz duzo dla mnie bo ja boje sie policzyc ile tego bede potrzebowac! Strasznie strasznie duzo. Kominek sie u mnie dzis instaluje Bede palic w nim w weekend! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 20.12.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Basia takie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts