Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie ja mam inne:czy dokładniej będę mieć inne:miałam otwory kiedyś zrobione ,nie chcę już tego przerabiać ,więc muszę mieć wpuszczane ,choć teraz zrobiłabym coś wiszącego i inaczej rozmieszczonego,te moje są neutralne,powiedziałabym niewidoczne

http://www.aquaform.pl/wpuszczane,SQUARES_111x1_BEZ_RAMKI_230V,p135,polish.html

Basia piekne inspiracje!!!!Sama sie troche inspirowalam tym pierwszym z kolorem granatu.Lozko mlodemu zrobilismy tapicerowane w kolorze ciemno niebieskim z domieszka popielu...A reszte nie moge domeczyc....Sciany sa biale i chyba znalazlam w IKEI dywan w bialo czerwone pasy-kupie po swietach w Katowicach...A reszta strasznie mi sie ciagnie....:(

Stolarz mi sie rozchorowal na amen-szuflad do lazienki nie bede miec przed swietami....No smiem twierdzic ze po Nowym Roku BEDA:(

No chyba ze mnie stolarz zaskoczy:D

wstępnie wybrane farby

będzie caparol na ścianach samtex 7,sufity samtex 3

salon ,przedpokój ,jadalnia szary jasny saphir 30,sufit oraz kuchnia dam w RAL 9010,miałam do kuchni dać też ten jasny szary,ale boję się ,jak wyjdzie łączenie sufit -ściana a nuż tam jest pofalowane to będzie falbanka.Z uwagi na to własnie najprawdopodobnie będzie biel.

Ścianę przy stole w jadalni,oraz łazienka na dole będzie ciemniejszy odcień czyli saphir 25.

No i teraz zastanawiam się co ze ścianą koło schodów.

Chyba też pójdę tym kolorem do góry i tam musiałąbym ten przedpokój oraz wspólny pokój dzieci też tym kolorem zrobić.

Boje się,żeby nie było za szaro,smutno i ponuro

W te piękne Święta
Bożego Narodzenia

Pragnę złożyć Wam życzenia,

Aby przy świątecznym stole nie zabrakło ciepła rodzinnej atmosfery, miłości, uśmiechu i radości.

A Nowy Rok 2013 przyniósł szczęście i pomyślność.

Życzy Arnika z Rodziną
:)

http://img716.imageshack.us/img716/1479/bozenarodzeniea.jpg

No i teraz zastanawiam się co ze ścianą koło schodów.

Chyba też pójdę tym kolorem do góry i tam musiałąbym ten przedpokój oraz wspólny pokój dzieci też tym kolorem zrobić.

Boje się,żeby nie było za szaro,smutno i ponuro

Basia - ja ściane przy schodach mam grafitową. Ona się ciągnie do samej góry (klatka schodowa) zatem siłą rzeczy wchodzi do przedpokoju u góry. Ale mam go tylko na 1 ścianie! 3 pozostałe pomalowałam na biało. Zaraz spróbuję jakąś fotę wstawić albo leć do mojej galerii i patrz na przedpokój góra

A dlaczego miałabyś tym kolorem wchodzić aż do pokoju dzieci?? Nie rozumiem :confused:

Pinakolada tak wiem jak masz w domu :)byłam wczoraj i dzisiaj u Ciebie.

Na górze mam otwarty pokój na przedpokój,bo zabudowałam antresolę i zrobił mi się tam taki pokoik 3x3.To taki wspólny będzie pokój zabaw dla dzieci,komputer,TV,będę mieć na oku co oglądają i w co grają,w dodatku razem ,a nie w osobnych pomieszczeniach.

Gumisi a łóżko to gdzie zamawiałaś to tapicerowane czy robił stolarz?

Basiu-oba lozka i moje i od synka zamowilam w Kalwarii- MEBLE STANUCH-ja przynioslam inspiracje a pozniej usiadlam z kierownikiem produkcji i rozrysowalismy-BARDZO POLECAM TEGO PANA-PAN MAREK BROCKI-super profesjonalne podejscie i dbalosc o szczegoly:yes:

Cenowo tez niezle-ja juz myslalm ze o tapicerowanym moge zapomniec po wstepnych wycenach w "markowych" sklepach jak sits czy almi decor,ale Stanuch zrobil mi SUPER LOZKO I ZA MNIEJ NIZ 50% CENY SKLEPOWEJ!!!!!

pOLECAM BARDZO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!