Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

Mnóstwo ciepła i radości,

Niechże w Waszym domku zagości,

Na wigilijnym stole jedzenia wszelakiego,

I picia wybornego.

Niech pieniądz Wam szeleści,

A miłość niech was w życiu pieści.

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=156354&stc=1

Wesołych Świąt życzy Rere

wraz z rodziną

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://img204.imageshack.us/img204/7007/happynewyear201381.jpgUploaded with ImageShack.us

Basiu dużo zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności w Nowym 2013 Roku.

Życzymy realizacji marzeń, uśmiechu, słońca, miłości oraz nie gasnącej wiary w siebie.

Dziękuję za kolejny wspólny rok :hug:

Szczęśliwego Nowego Roku!

Aneta, Łukasz, Okruszek i Iskierka

Basiulka :hug:

W Nowym Roku życzę Tobie i Twoim Bliskim szczęścia, zdrowia, miłości i siły, bo to już tuż tuż :). Oby nowy dom cieszył Was i dawał radość swoją przytulnością i ciepłem :hug:

http://img507.imageshack.us/img507/3654/happyom.jpg

No wlasnie Basia przeskakuje z dziennika do komentarzy..

Nawiazujac do omawianych zaslon ja te swoje przymierzylam do popielu mojego lozka w sypialni i tez wygladaja BOSKO-tak wiec jak mi sie uda i dowioza do Katowic nowy RZUT to chyba tez je do sypialni zawiesze;)

Zreszta moja rogowke z salonu tez przetapiceruje tym materialem z ktorego mam zrobione lozko w sypialni bo tak zakladal pierwotny plan,ale mi tesciowa pomieszala w glowie....I zrobilam czarna...

Ale to moze w przyszlym roku

Edytowane przez GUMISIOWA

A na budowie powoli,miedzy świętami a nowym rokiem było mało zmian.od początku przyszłego tygodnia malowanie.do pana od kuchni nie dzwonię bo boje się ,ze zadzwoni ze jutro montaż a ja mam sajgon,pełno pyłu i jeszcze nie pomalowane

.wybieram kolory i tak jak w dzienniku napisałam Gumisiowej będzie biel,błękitne i kawa w sypialni.Teraz szukam odpowiedniego niebieskiego.Znalazlam pełno inspiracji na houzzie.Postanowilam,ze moje obecne łóżko pomaluje na grafit,a kupię tylko materac,nakastliki ( jak ja lubię to słowo):lol2:tez pomaluje.bedzie trochę zabawy ,ale to zrobię już mieszkając.

karnisz widziałam bardzo ładny w idei,jest zarówno szary jak i biały.

czy ktoś mi zdradzi jak cofnąć kursor?na tablecie ?

no i dalej zastanawiam się czy dać na sufitu złamaną biel?czy po prostu biały?

a pan od schodów to chyba myśli ,ze umarlam ,bo od dawania do niego nie dzwonię.