monika996 17.01.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 basiu na pewno w koncu do ciebie się przejadę;) jak mnie oczywiście chcesz:p Na pewno pięknie. ja też mieszkam pod lasem. ale już 200 m w doł i miasto:p ostatnio przez święta, sylwestra i przeziębienia zaniedbałam spacerki nad Rudawę i błonia , ktore są blisko:rolleyes: trzeba wziąc się za formę przed wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.01.2013 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Tak Moniko Ty i Pestka byłyście zawsze za dużym lustrem,ale będzie lustro na cegłach,resztą ta łazienka dalej w powijakach.Będzie robiona jako ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.01.2013 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Monia musisz koniecznie przyjechać jak jest śnieg,wtedy jest magicznie.Jak śnieg stopnieje to okropne błoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.01.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Pestko ja nie wiem ,ale takie wnętrze z takim lustrem jest bez charakteru dla mnie,jakoś go nie czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.01.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Monia musisz koniecznie przyjechać jak jest śnieg,wtedy jest magicznie.Jak śnieg stopnieje to okropne błoto hi, hi czyli jak śnieg stopnieje to nici z zaproszenia:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.01.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 hi, hi czyli jak śnieg stopnieje to nici z zaproszenia:p nie :no:w gumiaki musisz tylko zainwestować U mnie tez jest magicznie Ja nigdy nic w tych oknach nie zawieszę bo MUSZEM patrzeć na te moje sosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.01.2013 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Monia jak snieg stopnieje to gumiaki ,a po z autem do myjni ,bo nie sądzę,żebym zrobiła wszystko przed odwilżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.01.2013 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Aha mam wybrane sprzęty kupuję wszystkie od mojego kuchennego.Zadzwonił mi dzisiaj ,że przy 4 sztukach,a tyle biorę(piekarnik,okap ,płyta i zmywarka )mam 5 lat gwarancji. Fajnie bo nie muszę się martwić zamawianiem ,zostaje mi tylko lodówka ,która jest wybrana.Zamawiam tylko jak skończą malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.01.2013 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 No proszę, i dała se radę. Marudziła, marudziła, chyba jak moje koty, żeby po brzuszku pomasować Lustro Basieńko mnie się takie wielgachne podoba do małego pomieszczenia, a charakterek można dać innymi elementami. To tylko dygresyjka U mnie też pięknie i biało i zaczyna znowu sypać, żebyśmy jutro mieli co robić Z J. wojuję bez przerwy – on zasłania, a ja latam po domu i te okna odsłaniam. Ale to wieczorem, bo u mnie tylko zasłony. Półprzejrzyste rzymskie tylko w sypialni i łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 18.01.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Basiu,zaglądam do Ciebie co jakiś czas - super, że już agd wybrane!!!!!5 lat gwarancji jest ważne, żeby mieć święty spokój!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 18.01.2013 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 No proszę, i dała se radę. Marudziła, marudziła, chyba jak moje koty, żeby po brzuszku pomasować Lustro Basieńko mnie się takie wielgachne podoba do małego pomieszczenia, a charakterek można dać innymi elementami. To tylko dygresyjka U mnie też pięknie i biało i zaczyna znowu sypać, żebyśmy jutro mieli co robić Z J. wojuję bez przerwy – on zasłania, a ja latam po domu i te okna odsłaniam. Ale to wieczorem, bo u mnie tylko zasłony. Półprzejrzyste rzymskie tylko w sypialni i łazience. Pestko mam problem z głowy ,nie płącę za przesyłki ,jestem zadowolona,taka moja natura,że marudzę.Wczoraj jeszcze wieczorem ,około 8 byłam na budowie i ściany po pomalowaniu wyglądają zupełnie inaczej tzn.pięknie.Ale ja się wchodzi do domu to jeszcze pełno pracy. Szkoda,że nikt nie wybierze za mnie kolorów.Ale zostało już mało. Dzisiaj muszę wybrać błękitny do sypialni ( na dwie ściany) No i do przedpokoju na piętrze,który został powiększony przez zabudowę antresoli-tam będzie taki wspólny kąt TV dla dzieci, komputer . Jak byłam młoda z rodzicami graliśmy w brydza.Potem trochę jeszcze w liceum ze znajomymi też.Od wielu lat nie grałam ,uwielbiałam w to grać,muszę poprosić mamę aby odświeżyła swój umysł i musimy nauczyć teraz moje dzieci i zacząć grać.Mój mąż nie umie,ale szybko załapie i będzie dobry ,bo to bystra sztuka..No i mam nadzieję ,że w tej zabudowanej pustce będziemu grywać. Pestko ja też tylko zasłony będę mieć,no i jakieś drewniane żaluzje na okna tarasowe i kuchenne.Nawet o tym nie mślałam jeszcze.U mnie teraz okna pozabezpieczane folią,ale zwykle o tej porze piękny widok na stok i przyrodę. Duże okna to jak piękny obraz ,zakładając ,że za oknem piękny widok,Ty możesz mieć zdecydowanie cały czas odsłonięte,bo za podglądaczy możesz mieć chyba tyllko zwierzęta W związku z kuchnią pojawił się problem do rozwiązania,młynek do odpadów.Ten ,który zakładałam ,że kupię in sink erator EVo 100 drogi jak cholera.Ceny nie pamiętałam,myślałam ,że coś w okolicy 1500,a tu 2300 . No,ale problem dotyczy kto go zamontuje,znalazłam firmy w Krakowie handlujące,montujące,ale w Katowicach jeszcze nie znalazłam Basiu, zaglądam do Ciebie co jakiś czas - super, że już agd wybrane!!!!! 5 lat gwarancji jest ważne, żeby mieć święty spokój!! Szarlotko ja też się cieszę z tej gwarancji,zawsze masz święty spokój na 5 lat.Mam nadzieję,że ze zmywarki będę zawowolona ,bo miała być Boscha ta co ma Narendii.A Ty masz wybrane sprzęty? muszę dzisiaj do Ciebie wstąpić,fajnie ,że zajrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 18.01.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Zaglądam i Ci kibicuję, przecież wiesz:) - ja na razie do wyboru sprzętów nie dotarłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.01.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Basiu zainwestuje w kalosze:p niech będzie. a młynek zobacz w zwykłej castoramie:p albo napisz do Pinacolady -ona ma i jest zachwycona:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.01.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Basiu,podoba mi się plan na żaluzje wewnętrzne drewniane- jakie lamelki planujesz, 2.5 czy 5 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 19.01.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Basia, kiedy drzwi wew bedziesz miec montowane? Pamietasz? Ja czekam na Twoje bo chcialam je zamowic Gratuluje wyboru sprzętów! I wyboru farb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.01.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Basiu, Spirea podrzuciła do Magdy34 link do arcy ciekawych tapet http://www.tomhaga.com/wallpaperslist.php?id=11 Betony, cegły i drewno na ściany i sufity Znalazłam być może odpowiedź na twój dylemat z listwami przy stopniach schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.01.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 basiu ja glosuję nadal bez lisew przy schodach:p miłego weekandu!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.01.2013 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Basiu, podoba mi się plan na żaluzje wewnętrzne drewniane- jakie lamelki planujesz, 2.5 czy 5 cm? Sharlotko ,nie mam pojęcia ,nie wiem je można zamówić,nie wiem ile będą kosztować ,to temat jak już zamieszkamy,będę po domu chodziła przyodziana do czasu żaluzji Basia, kiedy drzwi wew bedziesz miec montowane? Pamietasz? Ja czekam na Twoje bo chcialam je zamowic Gratuluje wyboru sprzętów! I wyboru farb Beata ja też nie mogę się doczekać, cały czas malują ,poprawiają gładźie ,potem od razu podłogę zamawiam u ducha i drzwiBasiu, Spirea podrzuciła do Magdy34 link do arcy ciekawych tapet http://www.tomhaga.com/wallpaperslist.php?id=11 Betony, cegły i drewno na ściany i sufity Znalazłam być może odpowiedź na twój dylemat z listwami przy stopniach schodów [ATTACH=CONFIG]162585[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]162586[/ATTACH] Pestko,dzięki za link z tapetami przejrzę,ale te schody zdecydowanie nie,chcę bez cokolików,jeszcze stolarz nie przyjechał,ale wiem ,że będzie marudził,najgorsze jest to ,że dostał ode mnie zaliczkę ,bo bym wzięła gumisiowego stolarza,ale on wtedy nie miał czasu,a ja myślałam ,że u mnie pójdzie szybciej basiu ja glosuję nadal bez lisew przy schodach:p miłego weekandu!!!!!! Monia jak pisałam wyżej zdecydowanie wolę bez opasek,ale podobają mi się również bardzo schody Venus ,tylko ona ma białe cokoliki ,ale ciemne schody.Ogólnie podobają mi się ciemne schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.01.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Bez obaw, ja tylko tak wkleiłam te fotki, żeby pokazać możliwość fifty fifty.Cieszę się, że nie dajesz cokolików. Też nie lubię. Te tapety drogie dosyć. Ale jak komuś zależy na betonowej ścianie, a nie jest do końca pewien czy zniesie ten ciężar, to można wykorzystać. Albo cegła do kuchni. Jak już ma się ją ukrywać pod szkłem, to lepiej taką tapetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.01.2013 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Pestko z tą cegłą w kuchni..hm.IO tak ma być dopiero po montażu kuchni i blatów.Ale tak jak u Julianny wątku zastanawiam się czy nie będę potem przeklinać cegły przy płycie.Może tam dam czarną tablicową,albo jak sugerowałaś Ewie właśnie czarną blachę.Nie chcę być niewolnicą własnej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts