Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

Pestko z tą cegłą w kuchni..hm.IO tak ma być dopiero po montażu kuchni i blatów.Ale tak jak u Julianny wątku zastanawiam się czy nie będę potem przeklinać cegły przy płycie.Może tam dam czarną tablicową,albo jak sugerowałaś Ewie właśnie czarną blachę.

Nie chcę być niewolnicą własnej kuchni

Może daj cegłę, ale przy płycie pociągnij granit z blatu aż pod krawędź okapu. To na pewno będzie dobrze wyglądać i będzie łatwe w utrzymaniu.

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Basiu, a może cegłę zrobić za przeźroczystym szkłem?:rolleyes:

Tapeta od Spirei rewelka, ale fakt, dość droga. Mi wyszło, że za 7,5 m2 musiałbym zapłacić 832,50 euro. Wow!

Edytowane przez Magda 34

Odpuściliśmy dziś odśnieżanie i... zasypało nas :wiggle::wiggle::wiggle:Pada non stop od wczoraj wieczór.

Śniegu na tarasie przy drzwiach tyle, że nie widać gdzie się kończy i zaczynają schodki. Widziałam przez okno z kuchni tylko. Jutro trzeba będzie wyjść przez pomieszczenie gospodarcze, bo tylko tam jest pod dachem i nie ma śniegu. Nawet siłowniki od bram garażowych się zbuntowały.

PODOBA MI SIĘ :rolleyes:

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=162732&d=1358624688

Basiulka bardzo fajnie to wygląda - Pesteczko super :yes:

Przepraszam, że milczę - mam sporo pracy :(, ale myślę o Tobie bardzo często :yes: i trzymam kciuki :hug:

Pesteczko jako grafik moze pomozesz mi w jednej sprawie :rolleyes: Chcialabym w pokoju mojego mlodszego synka zrobic 2 obrazki na sciane (oprawic w antyrame) z rysunkow ktore znalazlam w necie. Te rysunki to postac chłopca

MIKOAJ~1.JPG Doczytalam ze mozna to wydrukowac na matowej folii ale najpierw nalezy w programie graficznym odpowiednio powiekszyc obrazek (ja chce wlozyc to w ramki 50x70 cm ) wyskalowac ,skontrastowac,oczyscic itd .Czy bylabys w stanie pomoc przygotowac mi takie dwa obrazki do wydruku ewentualnie podac kto swiadczy takie uslugi? Bylabym bardzo wdzieczna :hug:

Oj dziewczyny fajnie ,że jesteście

Pestko.Ivy ,Magdo ,Ewo dzięki

To może wrzucę zdjęcia zrobione wczoraj ,jest tam pomalowana na czarno łązienka i pomalowana jedna ciemniejsza ściana młodszego

Pestko chyba to będzie dobre rozwiązanie z tym granitem,nie chcę się stresować przy gotowaniu

Magda szyba miała być,ale nie wiem czy to rozwiązanie dobre,odstaje od cegły,któ®a i tak powoduje ,przybliżenie do garów na płycie.

Ivy to ja pocukam jutro parę fotek,a może coś mam.

Ewcia u Ciebie to też zapewnie cudnie zimowo :) zaglądaj do mnie

Tak Mikolajek-moj wlasnie zaczal czytac i jest zafascynowany a ze kiedys trafilam na taka fajna inspiracje pokoju z tymi obrazkami pomyslalam ze moze mu zrobie :rolleyes: On pochlania ksiazki tonami ale wiekszosc ma po angielsku .

Basiu a ja przestalam lubic zime odkad wyjechalam a dawniej co sezon smigalam na nartach jak zwariowana ;)

Pesteczko jako grafik moze pomozesz mi w jednej sprawie :rolleyes: Chcialabym w pokoju mojego mlodszego synka zrobic 2 obrazki na sciane (oprawic w antyrame) z rysunkow ktore znalazlam w necie. Te rysunki to postac chłopca

[ATTACH=CONFIG]162759[/ATTACH] Doczytalam ze mozna to wydrukowac na matowej folii ale najpierw nalezy w programie graficznym odpowiednio powiekszyc obrazek (ja chce wlozyc to w ramki 50x70 cm ) wyskalowac ,skontrastowac,oczyscic itd .Czy bylabys w stanie pomoc przygotowac mi takie dwa obrazki do wydruku ewentualnie podac kto swiadczy takie uslugi? Bylabym bardzo wdzieczna :hug:

Wyślij mi na maila – [email protected] – co masz. Muszę zobaczyć jak jest z wielkością i rozdzielczością zanim Ci odpowiem.

Wydrukować możesz to na czym chcesz. Są materiały szlachetniejsze niż matowa folia.

Możesz zrobić druki na blasze, albo na tzw. canvasie, który można naciągnąć na blejtram i wygląda niemal jak obraz.

Możesz też wydrukować tapetę na kawałek ściany. Na tapecie może być kawałek tekstu z książki i obrazki. To by dopiero było fajne.

Dziekuje pesteczko-zaraz wysle obrazki :)

Basiu mlodszy skonczyl 9 lat (31grudnia) ale wyjechalismy do Irlandii kiedy mial 2,5 roku i wlasciwie jeszcze nic nie mowil (jedynie pojedyncze slowa)

Tutaj zaczal mowic i tutaj od 4 roku zycia chodzi do szkoly .Czyta biegle w obu jezykach ale polskich ksiazek ma bardzo malo.W Swieta maz przywiozl mu cala serie dziennika cwaniaczka (ktora wczesniej przeczytal po angielsku) i Tomka Sawyera..Zabiera ze soba ksiazke wszedzie-nawet do szkoly bo jak skonczy wczesniej zadanie to pan pozwala mu czytac zeby sie nie nudzil czekajac na innych .Dzisiaj bylismy po buty dla starszego wiec obowiazkowo wstapilismy do ksiegarni i z zakupionych 2 nowych czytadel jest juz w polowie pierwszej ;) (strasznie lubi autora Roalda Dahl)

Probowalam namowic go na zapisanie sie do biblioteki ale on uwielbia miec swoje kisazki takie nowe ,pachnace(zreszta faktycznie bardzo szanuje i nie widac nawet ze je czytal ) On wogole jest bardzo uzdolniony nie tylko humanistycznie.Ciagle wygrywa jakies konkursy (ostatnio matematyczny wszystkich klas3) .Starszy natomiast(11 lat) jest dyslektykiem i nie ma kompletnie pociagu do ksiazek za to w zadaniach matematycznych siedzialby non stop ;) (oczywiscie kiedy pograliby z bratem dostatecznie duzo na kompie lub x-boksie bo to obecnie ich rozrywka nr 1 )

To sie troche pochwalilam tymi swoimi dzieciakami

Moorela teraz to raczje odpowiednie sapanie by towarzyszylo bo ja "za mlodu" jezdzilam -uprawialam - narciarstwo klasyczne :p