Barbara74 23.02.2012 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 dzięki Mirello a tak dla zainteresowanych peronda domus szarahttp://www.domus.pl/upload/articles/galeria/katowice/PERONDAMUSEUMIDOMUSKA.jpgJaką dać podłogę??????????a może teakową w części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.02.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Jaką dać podłogę?????????? a może teakową w części? Mniam, tak tak tak !!!!!! Pięknie będzie. Pytam o fugi białe, bo nie widzę ich pod prysznicem. Tak się cholernie syfi (choć i na moich czarnych się czsami kamień odkłada). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.02.2012 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Mirello ,teaku bym nie dała na całości i musiałabym go połączyć z czymś,a wolałabym połączyć z tą samą co ścienną, a boję się o jej czyszczenie.Wybieram się w przyszłym tygodniu do Krakowa, myślę to mi pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 25.02.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 heloł fajnie się u Ciebie zapowiada!!W temacie kuchni wg mnie ten blat, o który pytasz jest płomieniowany - wyraźne wgłębienia od uderzenia płomieniem. Bądź tylko świadoma, ze taki płomieniowany w rzeczywistości wygląda jak grafitowy. Wiem bo koleżanka ma absolut black płomieniowany i wygląda jak grafitowy/nawet szary. Z satynowanym może być podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 25.02.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 nie ja widziałam na żywo i był czarny,ale może być też grafitowy , kolor narazie nie ustalony bo fronty nie wybrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.02.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Basiu, mam rade w takim razie-zadzwon sobie do MaxFliza-do działu wizualizacji (znajde nr i Ci podam) i oni robia za darma wizualizacje do płytek, które tam sobie wybierzesz. Ja umówilam sie na popołudnie a pojechalam rano i przez kilka godzina wybierałam płytki:) potem pan robi Ci wizualke z Twoich płytek, wstawia przykładowe wyposazenie i naprawde duzo sie w głowie rozjasnia. Tylko musisz kilka dni wczesniej zadzwonic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.02.2012 00:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Dzięki Hazelku to czekam na tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.02.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Basiu, przesyłam Ci link-tam sa wszystkie informacje i numer tel. Na pw napisze Ci cos jeszcze. http://www.max-fliz.com.pl/pl/component/content/article/52-maxfliz/395-wizualizacja-gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.02.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Basiu, wyczysc skrzynke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.02.2012 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 dzięki możesz przesłać , a jak z tą Twoją półką pod prysznicem, jakiej jest głębokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.02.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 poszło:) obok jest geberit zlicowany ze sciana, wiec półka ma tyle ile geberit-strzelam-ok 20 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.02.2012 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 czyli geberita nie wkuwałas w ścianę ,a to zrobiło ci uskok i ta głębokość jest głębokością Twojego siedziska?Jeśli tak to ja chcę zrobić identycznie,ale to u mnie nie geberit zrobił wnękę, tylko komin odstaje od ściany, wiec półkę chcę zrobić na głębokość wysuniętego od ściany komina Rozumiem że siedzisko chcesz mieć zaokrąglone-dlatego robisz z mozaiki.Bo normalnie można zrobić zwykłą półkę z lekkim spadem.Mazo chyba ma takie siedzisko nie kanciaste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.02.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 witaj basia. dotarłam do ciebie i jestem po oglądaniu na szybko dziennika:) i na 10 stronie komentarzy:) super dom , z ta barierka pełną bardzo oryginalny i wpisany w klimat domów z lat 70dziesiątych- takie teraz wracają!!! okna w salonie:jawdrop: kuchnia nie wiem , czy juz zdecydowałaś? biała czy dębowa???? płytki w kuchni podobne doo moich terra black blat ja mam szczotkowany granit Indian black:) i grafitowe fronty:) wpadnę póżniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 27.02.2012 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 wpadaj ,zapraszam ,tyle się siedzi i oglada tych domów że mi się miesza,ale muszę zobaczyć Twoją.Widziałam grafitową kuchnię u Ciebie,ale nie wiem czy to była twoja.Jeżeli masz ją w dzienniku to widziałam, bo wertowałam go.A co byś dałą jako barierkę na podeście w jadalni obok salonu? szkło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.02.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 (edytowane) Basia doczytałam , co prawda szybko i wyłowiłam to co najbardziej mnie interesowało. ja mam grafitowe podłogi połączone z dębem szczotkowanym( tak jak ty będziesz mieć). twoje płytki na hol i kuchnię są przepiękne. SUPER:) bardzo fajne, niebedzie widąc brudu, a więc zestawienia kolorystyczne jak u mnie. ja nie mam bardzo nowocześnie, bo bryła raczej normalna( też jak u ciebie:)) kuchnia ja bym jednak nie szła w tak duży kontrast biało- czarne:no: Basia zrób niską zabudową w graficie jak u mnie, a wysoką białą!!!!będzie super. do antresoli jeszcze nie doszłam Basia dla ciebie sesja zdjeciowa moich płytek Edytowane 27 Lutego 2012 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 27.02.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Moniko te Twoje kafle wyglądają jak kafle na których grohe wystawia swoje baterie zawsze i właśnie tak zakochałam się w czarnych kamiennych,a kuchnię masz w swoim dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.02.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 czyli geberita nie wkuwałas w ścianę ,a to zrobiło ci uskok i ta głębokość jest głębokością Twojego siedziska?Jeśli tak to ja chcę zrobić identycznie,ale to u mnie nie geberit zrobił wnękę, tylko komin odstaje od ściany, wiec półkę chcę zrobić na głębokość wysuniętego od ściany komina Rozumiem że siedzisko chcesz mieć zaokrąglone-dlatego robisz z mozaiki.Bo normalnie można zrobić zwykłą półkę z lekkim spadem.Mazo chyba ma takie siedzisko nie kanciaste. Basiu, siedzisko jest w łazience z sauna i z nia sasiaduje (półka na kosmetyki jest z boku-w scianie z g-k) a wlazience małzenskiej geberit sasiaduje z prysznicem włąsnie i cała sciana -z geberitem i prysznicem jest zabudowana i wneka na kosmetyki "wmontowana" moze wrzuce fote-chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 27.02.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 dawaj pewnie że chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.02.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Ok, ale nie mam bardziej aktualnego (a jest skonczona:wiggle:) http://images43.fotosik.pl/1396/c926b912f2b1cf7am.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.02.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Moniko te Twoje kafle wyglądają jak kafle na których grohe wystawia swoje baterie zawsze i właśnie tak zakochałam się w czarnych kamiennych,a kuchnię masz w swoim dzienniku? mnie tez sie podobają kuchnia chyba jest:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts