Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Basiulka :),

Jak parapetówka? Ja wczoraj byłam na 70 -tce Cioci, a dzisiaj mam 5-te urodziny Chrześniaka :)

Widzę, że "mój zlew" skradł Ci serce :D. Cudny jest :rolleyes:

Ja kombinuję by zmienić układ kuchni dla niego :lol2: Tyle, że jest podwieszany i wtedy chyba musiałabym pożegnać marzenia o drewnianym blacie... :(. Co do zakupów w DE wyślę Ci coś na priva :).

Edytowane przez julianna16

Ewazakochałam się,dzięki Tobie,mój mąż też uważa że jest świetny-głównie chodzi o tę półkę,zawsze mam problem z deską do krojenia po umyciu,a tu sobie może na tej półeczce poleżeć do wyschnięcia

no to czekam bo chcę ten zlew kupić taniej

impreza super ,

Moreela

Mój mąż miał koszulkę futbolu amerykańskiego ,ja strój aerobikowo-skakankowy.Ogólnie przebrnia były karate ,piłka,dresy,tenis,w zasadzie nie przebrania tylko każdy przyszedł w sportowych ciuchach,no ale mój mąż nie ćwiczy futbolu amerykańskiego.

Właśnie nie wiem ,ale ona zawsze metki wyrywa,a tu wszystko z metkami.

Moreela

Mój mąż miał koszulkę futbolu amerykańskiego ,ja strój aerobikowo-skakankowy.Ogólnie przebrnia były karate ,piłka,dresy,tenis,w zasadzie nie przebrania tylko każdy przyszedł w sportowych ciuchach,no ale mój mąż nie ćwiczy futbolu amerykańskiego.

Właśnie nie wiem ,ale ona zawsze metki wyrywa,a tu wszystko z metkami.

o rany Basia masz zdjęcia!!!! uwielbiam przebieranki:D

Monia nie mam żadnych zdjęć,ale powiem szczerze,że to na przebieranki nie wyglądało,

Anita,mam problemy aby go zamówić szukam sklepu z wysyłką do Polski,a w dodatku ponieważ chcę mieć też młynek ,to nie potrzebuję korka automatycznrgo ,bo wtedy się młynek pod zlew podwiesza

Anita kurczę nie znam niemieckiego ,więc wchodzę na stronę ,nie wiem czy wysyłają do Polski ,albo jak wiem to nie wiem czy dodatkowo dają taki metalowy koszyk w komplecie do zlewu ,bo w Polsce dają :(

na amazonie .de nie znalazłam,na ebay.de znalazłam i wiem ,że wysyłają-poró∑nałam do Polskiej strony i wiedziałam gdzie to jest napisane,ale nie umiem przeczytać czy ten koszyczek metalowy dają,bo jego też chcę

Monia nie mam żadnych zdjęć,ale powiem szczerze,że to na przebieranki nie wyglądało,

Anita,mam problemy aby go zamówić szukam sklepu z wysyłką do Polski,a w dodatku ponieważ chcę mieć też młynek ,to nie potrzebuję korka automatycznrgo ,bo wtedy się młynek pod zlew podwiesza

Basiu ja kiedyś na imprezie u znajomych wcisnęlam się w stoj piłkarski siedmiolatka:lol2::lol2::lol2: