pestka56 02.02.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Nie ma jak FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 02.02.2013 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Basia, czyli jednak skusiłam Cię perspektywą młynka z USA Ja też chyba zamówię, męża już prawie przekonałam U nas też w poniedziałek montaż kuchni, trzymam kciuki za Ciebie i siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.02.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Basiu no to zajrzyj do mnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.02.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Pestko te linki co podałaś ,to w pierwszym opisują ten młynek,a potem przekierowują na drugi,ale nie mają go w ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 03.02.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Basia, a ja wyslalam Ci priva, zobacz, moze to bylby lepszy pomysł Tylko zastanawiam się co może być z nim nie tak, mąż wymyślił ze może inna wtyczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.02.2013 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Jezu Lucka zapomniałam o tej wiadomości, no tu z wtyczką nie ma problemu bo możesz kupić wtyczkę adapter nawet w media mar...cena dobra czekaj zoaczę jak z wysyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 03.02.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 (edytowane) Basiulka , Jak parapetówka? Ja wczoraj byłam na 70 -tce Cioci, a dzisiaj mam 5-te urodziny Chrześniaka Widzę, że "mój zlew" skradł Ci serce . Cudny jest Ja kombinuję by zmienić układ kuchni dla niego Tyle, że jest podwieszany i wtedy chyba musiałabym pożegnać marzenia o drewnianym blacie... . Co do zakupów w DE wyślę Ci coś na priva . Edytowane 3 Lutego 2013 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.02.2013 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Ewazakochałam się,dzięki Tobie,mój mąż też uważa że jest świetny-głównie chodzi o tę półkę,zawsze mam problem z deską do krojenia po umyciu,a tu sobie może na tej półeczce poleżeć do wyschnięciano to czekam bo chcę ten zlew kupić taniejimpreza super , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.02.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 czyli impreza się udała?????? no to super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 03.02.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Basia, wtyczka jak wtyczka, ale sprawdź na ile jest zasilany ten młynek, w Polsce jest 230V, w stanach 120V, jak podłączysz u nas, żeby się nie spalił od razu PS. Za co się przebraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 03.02.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 A wiesz Pestko,że ostatnio kuzynka przesłała mi buty i 2 polary dla dzieci i przysadzili mi cło 80zł:mad: Basia, odrywajcie zawsze metki, nam szwagierka całe kartony śle (tyle, że statkiem) i jeszcze jakoś się udało bez cła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.02.2013 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 MoreelaMój mąż miał koszulkę futbolu amerykańskiego ,ja strój aerobikowo-skakankowy.Ogólnie przebrnia były karate ,piłka,dresy,tenis,w zasadzie nie przebrania tylko każdy przyszedł w sportowych ciuchach,no ale mój mąż nie ćwiczy futbolu amerykańskiego. Właśnie nie wiem ,ale ona zawsze metki wyrywa,a tu wszystko z metkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.02.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Moreela Mój mąż miał koszulkę futbolu amerykańskiego ,ja strój aerobikowo-skakankowy.Ogólnie przebrnia były karate ,piłka,dresy,tenis,w zasadzie nie przebrania tylko każdy przyszedł w sportowych ciuchach,no ale mój mąż nie ćwiczy futbolu amerykańskiego. Właśnie nie wiem ,ale ona zawsze metki wyrywa,a tu wszystko z metkami. o rany Basia masz zdjęcia!!!! uwielbiam przebieranki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 03.02.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Basiu podeślesz u mnie linka do tego zlewu bo chyba i ja bedę zainteresowana, pomożecie go zamóić jak coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.02.2013 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Monia nie mam żadnych zdjęć,ale powiem szczerze,że to na przebieranki nie wyglądało, Anita,mam problemy aby go zamówić szukam sklepu z wysyłką do Polski,a w dodatku ponieważ chcę mieć też młynek ,to nie potrzebuję korka automatycznrgo ,bo wtedy się młynek pod zlew podwiesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 03.02.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Dziekuję! fajny ten zlew i w sumie to ciesze sie ze pierwsza przedzierasz sie przez ten temat bo może ja coś potem wezmę z tej madrości. ja też chciałbym młynek....teraz zbieram informacje na temat sprzetu AGG do kuchni w przyzwoitej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.02.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Anita kurczę nie znam niemieckiego ,więc wchodzę na stronę ,nie wiem czy wysyłają do Polski ,albo jak wiem to nie wiem czy dodatkowo dają taki metalowy koszyk w komplecie do zlewu ,bo w Polsce dają na amazonie .de nie znalazłam,na ebay.de znalazłam i wiem ,że wysyłają-poró∑nałam do Polskiej strony i wiedziałam gdzie to jest napisane,ale nie umiem przeczytać czy ten koszyczek metalowy dają,bo jego też chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.02.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Monia nie mam żadnych zdjęć,ale powiem szczerze,że to na przebieranki nie wyglądało, Anita,mam problemy aby go zamówić szukam sklepu z wysyłką do Polski,a w dodatku ponieważ chcę mieć też młynek ,to nie potrzebuję korka automatycznrgo ,bo wtedy się młynek pod zlew podwiesza Basiu ja kiedyś na imprezie u znajomych wcisnęlam się w stoj piłkarski siedmiolatka:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.02.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Basia, ten zlew bierzesz czarny do granitu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.02.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Tak Kasiu,czarny,byłam na budowie dzisiaj i taki bajzel,szkoda gadać, w środę na pewno nie będą robić podłogi w salonie,muszę to przełożyć ale kuchnia wchodzi,choć wolałabym nie,tamten kąt akurat jest w miarę posprzątany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts