Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Był jeden rowerzysta-nazwałam go człowiek w rajstopach,kształty były bardzo widoczne:lol2:

Ola U pomaga mi w tłumaczeniu,:hug:dlaczego u nas takie ceny tych zlewów:mad:

a młynek zamówię chyba w Angli,czy w Polsce nie chcą zarabiać,skąd te różnice ceny?????

koktajl, ten jest faktycznie na 220V, ale znalazłam jeszcze młynek z Anglii, który jest w podobnej cenie, ale ma tańszą przesyłkę. Podesłałam linka Basi, tylko zaczęłam się zastanawiać jakie on ma napięcie, napiszę pytanie do gościa

napisz Lucka ,bo myślę ,że nam będzie pasował,powinno być ok,bo tam tylko nakłądkę na wtyczkę-adapter trzeba dokupić,daj znać Lucka

Tak Kasiu,czarny,byłam na budowie dzisiaj i taki bajzel,szkoda gadać, w środę na pewno nie będą robić podłogi w salonie,muszę to przełożyć :(

ale kuchnia wchodzi,choć wolałabym nie,tamten kąt akurat jest w miarę posprzątany

basiu weż sobie może kogoś do pomocy w sprzątaniu:yes:

żebyś zdążyła ze wszystkim

U nas dla odmiany kiedyś na imprezie to właśnie kolega przebrał się za atletkę z NRD (legginsy z lycry, na to kostium kąpielowy, opaska na głowę - te klimaty)... cudne :D też uwielbiam przebieranki...
:lol2::lol2::lol2: no to następna amatorka przebieranek

Był jeden rowerzysta-nazwałam go człowiek w rajstopach,kształty były bardzo widoczne:lol2:

Ola U pomaga mi w tłumaczeniu,:hug:dlaczego u nas takie ceny tych zlewów:mad:

a młynek zamówię chyba w Angli,czy w Polsce nie chcą zarabiać,skąd te różnice ceny?????

wow .człowiek w rajstopach wymiata:lol2:

Lucka zapytaj czy dołączają syfon z podłączeniem do zmywarki.

Monia wezmę,ale muszą się malarze wyprowadzić,a oni coś u mnie długo,bo od razu wyłaża niedociągnięcia i poprawiają.Mam kilka rzeczy ,któ®e są do poprawy jeszcze ,ale to zrobię przy okazji ponownego malowania

Basiu posprzatjaj, zrob podłogę i koniecznie porozkladaj papier na ułożonej podłodze.zeby ją zabezpieczyć. Kup gufrowany w Castoramie:yes:

idę spać . Jestem padięta. Dziś jeszcze kawa, obiad, po kurtkę w galerii byłam ( bo jak son=bie coś upatrzę to masakra) . A młody jeszcze gdzieś na mieście( niezmordowany)

Powiem tak szybciutko ,bo musze wstać rano na montaż kuchni,nie za bardzo to mi pasuje w tym tygodniu...

Mój M. dzisiaj powiedział,że myśli,że za jakiś czas będziemy budować drugi dom,(15 lat) nie sądziłam ,że coś takiego powie.A ja dostałam wiatru w skrzydła i zaczęłam się zastanawiać jaki bym teraz chciała projekt,ale ze mnie wariatka:lol2:

dostałam lampy PET fine z aquaform do kuchni i ...chyba mi w niej zginą sa strasznie małe.O:lol2:stateczną decyzję podejme po montażu kuchni,ale chyba je dam do łązienki ,a z łązienki massive nero do kuchni,na całe szczęscie sztuki się zgadzają.

aha i co jeszcze zauważyłam w tym tygodniu ma powrót do loftowych klimatów i trochę żałuję błękitu w sypialni,wolałabym chyba bardziej surowe klimaty.

Natomiast kolor ściany u młodszego cholernie mi się podoba,

Basiu to ten drugi dom będzie wczesniej niż 15 lat:D jak już dostałaś wiatru w żagle:lol2:

zrob loftowo w sypialni. Przybrudz niebieski , dodaj cegieł ,żelazne łóżko , jakąs przetartą komodę , duże lustro w srebnej ramie i będzie ok :yes:( ale mnie znów poniosło)

pokaż wieczorkiem co zrobili w kuchni:yes:

Basiu to ten drugi dom będzie wczesniej niż 15 lat:D jak już dostałaś wiatru w żagle:lol2:

zrob loftowo w sypialni. Przybrudz niebieski , dodaj cegieł ,żelazne łóżko , jakąs przetartą komodę , duże lustro w srebnej ramie i będzie ok :yes:( ale mnie znów poniosło)

pokaż wieczorkiem co zrobili w kuchni:yes:

Wlasnie! Basia czekamy na kuchnie!!

Laseczki,kuchnię tylko przywieźli ,jutro skręcają,malarze wychodzą jutro.

Szary bardzo ładny,jak ściągnęli folię z okien dużo jaśniejszy.Lodówka przyszła,ale jej nawet nie rozpakowałam.

A dzisja pierwszy raz nie mogłam wjechać pod górkę na budowę,było wszystko oblodzone,a tu miała kuchnia i lodówka przyjechać.Wzięłąm łopatę i 200 metrów drogi piaskiem sypałam,ślizgając się w kozaczkach nieprzygotowana na taką przygodę

Laseczko musiałas super wyglądac z łopatą:lol2::lol2:

super ,że ściany wyszły szare ladne.

widziałas moj pomysł na twoją sypialnię trochę postów wcześniej:D:D:D

A fronty fajnie wyszły?????

------------

Basiu moj kot bardzo polubił pudełko od ciebie. Non- stop do niego przychodzi, pospać , powygłupiać się ... rozpędza się i w skakuje do niego na głowkę , jeżdząc po salonie w nim:) Czym ty to pudełko popsikałaś>>???:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Monia-laseczko:lol2:widziałam,ale jestem tak dzisiaj padnięta,że nie chce mi siię nic.Przemalować mi się tego nie chce,zrobię klimat z błękitem,lustro takim stojącm na podłodze marzę od dawna,Wydaje mi się,że sypialnię zrobię jako ostatnią,no może tylko materac kupię i będziemy na samym materacu spać.

O materac, lustro -będzie git.

A pudełko,cieszę się ,że kot szaleje w nim,pudełko było super nówka ,po butach kupionych tego dnia dla mojego małego.Twój kot pragnie butów Monia.

Chce być po prostu kotem w butach:lol2:

estem na takim etapie,że obecnie podoba mi się w domu wszystko ,nawet nie odpakowane fronty,nic nie mogę poradzić ,zamó∑ienia nie zmienię,kuchnia musi mi się podobać.

Muszę tyle rzeczy zrobić,zamó∑ić w najbliższym czasie.