Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

Pooglądam te łózka za chwilę,dzięki.Jestem już w domu,ale musiałam z dziećmi porozmawiać ,poprzebywać.

Elektrycy montują kontakty na parterze,powiem.Wybrałam w całym domu białę kontakty,gdybym miała to po raz drugi zrobić, to bym bardziej się postarała a czas naglił.

Zastanawiam się jak białe kontakty będą wyglądać na cegle w salonie ,tam mam 5 punktową ramkę.Chyba powinnam dać tam szare, o cholera.

Muszę zacząć lampy do przedpokoju zamawiać ,tylko jakie ?

Zdjęcia za 10 minut wgram,ale mam mało chyba.

Aha mam założone światełka ledowe schodowe są bardzo ładne i ślicznie świecą

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

spirea i ceny niższa niż na WEstwingu.

Basia zobacz jakie cudo do pokoju Starszaka http://s.sklep.meble.pl/gfx/seneko/sklep_oferta/194156/mmtami_140x200_3099960672.jpg

Bardzo fajne te mebelki tej firmy Karup,ale ciekawi mnie czy ten materac jest wygodny,on taki jak na sobie .Monia teraz moi chłopcy mają wspólny pokój 26 metrów.Natomiast w nowym domu mają małe z durnym układem i szerokościami ,więc takie łóżko się nie zmieści.Aha obecnie śpią na łó≥zkach 120 cm,więc są przyzwyczajeni do dużych powierzchni,a teraz będą wąskie :(

Bardzo fajne te mebelki tej firmy Karup,ale ciekawi mnie czy ten materac jest wygodny,on taki jak na sobie .Monia teraz moi chłopcy mają wspólny pokój 26 metrów.Natomiast w nowym domu mają małe z durnym układem i szerokościami ,więc takie łóżko się nie zmieści.Aha obecnie śpią na łó≥zkach 120 cm,więc są przyzwyczajeni do dużych powierzchni,a teraz będą wąskie :(

Basia zrób starszemu łóżko na paletach. Będzie jak fouton i męskie w wyrazie, i nie za cenę Karupa :cool: Poszukam Ci jutro inspirek, bo mam zadołowane. Będzie zachwycony, a Ty będziesz miała problem wielkości z głowy.

Basia zrób starszemu łóżko na paletach. Będzie jak fouton i męskie w wyrazie, i nie za cenę Karupa :cool: Poszukam Ci jutro inspirek, bo mam zadołowane. Będzie zachwycony, a Ty będziesz miała problem wielkości z głowy.

Basiu to świetny pomysł, juz nie raz widziałam w pokojach młodziezowych takie łóżka i byłam zachwycona.

On sobie wybrał łóżko ,dla mnie trochę dziewczęce,ale on je bardzo chce mieć,chyba dlatego ,że łóżko wygląda jak sofa a służy do spania i ma szuflady pod spodem,dodatkowo można zrobić spanie dla 2 osób.

Ale jeszcze będę z nim ustalała,więc może zmieni zdanie

JA chyba wiem, jakie Mlody chce to łóżko. Lata temu jeszcze w mieszkaniu stolarz mi takie zrobił. Góra jak tapczan z trzech stron obudowana oparciem i do tego poduchy i 2 wałki. Pod spodem drugi tapczan wyjeżdżający na kółkach. Tylko nie było szuflad, a klasyczna skrzynia tapczanowa. Mojej Kaśce piorunem się przestał podobać. Do tej pory go mam, tyle że stoi teraz w dwóch oddzielnych częściach.

Mam fajne fotki takiego materaca na paletach, który dałoby się spokojnie przystosować do tego, co się młodemu podoba. Poszukam i może to będzie to

To jest do rozwiązania. spróbuj go zachęcić, np. że będzie mógł je sobie przemalować, albo co... Dzieci czasem dokonują wyboru, tak jak mówisz, bo to co akurat mają w jakiś sposób nie spełnia oczekiwań. Nie mają szerszej perspektywy – coś widzą i to chcą. Wyobraźnia jakoś szwankuje.

a teraz zdjęcia

lampa duża massive nero,lampka mała(brakuje żarówki) aquaform pet fine.Ja Pet fine daję do łązienki ,bo w kuchni za małe

DSC02017.JPG

lampki ledowe na schodach,bardzo mi się podobają,aczkolwiek nigdy nie byłam fanką lampek schodowych

DSC02018.JPG

kuchnia reszta pojutrze

DSC02015.JPGDSC02013.JPGDSC02012.JPGDSC02008.JPG

szary w salonie ncs S1500N

a za oknem paleta:D

DSC02014.JPG

Basiu,

jest świetnie, jak to fajnie zobaczyć po wizualkach!!!!

I jaka Twoja kuchnia jest duża!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS.

JAKI BĘDZIE BLAT????

W euforii wczorajszej chyba pominęłaś moje pytanie, a bardzo Cię proszę, napisz, czy granit polerowany błyszczący, czy płomieniowany/ szczotkowany?

Sharlotko satyna to w zasadzie taki płomień dobrze przeszczotkowany,lekko nierówny i nie z połyskiem

aha, to wiem jaki - wczoraj oglądałam.

Bardzo mi się spodobał na........kominek, jako obudowa!

Z kolei odwodzono mnie od blatu z tego granitu, podobno trudno utrzymać czystość:(