Barbara74 05.02.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Pooglądam te łózka za chwilę,dzięki.Jestem już w domu,ale musiałam z dziećmi porozmawiać ,poprzebywać.Elektrycy montują kontakty na parterze,powiem.Wybrałam w całym domu białę kontakty,gdybym miała to po raz drugi zrobić, to bym bardziej się postarała a czas naglił.Zastanawiam się jak białe kontakty będą wyglądać na cegle w salonie ,tam mam 5 punktową ramkę.Chyba powinnam dać tam szare, o cholera.Muszę zacząć lampy do przedpokoju zamawiać ,tylko jakie ?Zdjęcia za 10 minut wgram,ale mam mało chyba.Aha mam założone światełka ledowe schodowe są bardzo ładne i ślicznie świecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.02.2013 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Monia a te łóżka to firmy Karup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.02.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 spirea i ceny niższa niż na WEstwingu. Basia zobacz jakie cudo do pokoju Starszaka http://s.sklep.meble.pl/gfx/seneko/sklep_oferta/194156/mmtami_140x200_3099960672.jpg Bardzo fajne te mebelki tej firmy Karup,ale ciekawi mnie czy ten materac jest wygodny,on taki jak na sobie .Monia teraz moi chłopcy mają wspólny pokój 26 metrów.Natomiast w nowym domu mają małe z durnym układem i szerokościami ,więc takie łóżko się nie zmieści.Aha obecnie śpią na łó≥zkach 120 cm,więc są przyzwyczajeni do dużych powierzchni,a teraz będą wąskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.02.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Bardzo fajne te mebelki tej firmy Karup,ale ciekawi mnie czy ten materac jest wygodny,on taki jak na sobie .Monia teraz moi chłopcy mają wspólny pokój 26 metrów.Natomiast w nowym domu mają małe z durnym układem i szerokościami ,więc takie łóżko się nie zmieści.Aha obecnie śpią na łó≥zkach 120 cm,więc są przyzwyczajeni do dużych powierzchni,a teraz będą wąskie Basia zrób starszemu łóżko na paletach. Będzie jak fouton i męskie w wyrazie, i nie za cenę Karupa Poszukam Ci jutro inspirek, bo mam zadołowane. Będzie zachwycony, a Ty będziesz miała problem wielkości z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 05.02.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Basia zrób starszemu łóżko na paletach. Będzie jak fouton i męskie w wyrazie, i nie za cenę Karupa Poszukam Ci jutro inspirek, bo mam zadołowane. Będzie zachwycony, a Ty będziesz miała problem wielkości z głowy. Basiu to świetny pomysł, juz nie raz widziałam w pokojach młodziezowych takie łóżka i byłam zachwycona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.02.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 On sobie wybrał łóżko ,dla mnie trochę dziewczęce,ale on je bardzo chce mieć,chyba dlatego ,że łóżko wygląda jak sofa a służy do spania i ma szuflady pod spodem,dodatkowo można zrobić spanie dla 2 osób.Ale jeszcze będę z nim ustalała,więc może zmieni zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.02.2013 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Mnie się też łóżka i sofy z palet podobają ,miałam też gdzieś w swoich inspiracjach,poza tym jedną paletę mam ,po lodówce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.02.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 JA chyba wiem, jakie Mlody chce to łóżko. Lata temu jeszcze w mieszkaniu stolarz mi takie zrobił. Góra jak tapczan z trzech stron obudowana oparciem i do tego poduchy i 2 wałki. Pod spodem drugi tapczan wyjeżdżający na kółkach. Tylko nie było szuflad, a klasyczna skrzynia tapczanowa. Mojej Kaśce piorunem się przestał podobać. Do tej pory go mam, tyle że stoi teraz w dwóch oddzielnych częściach.Mam fajne fotki takiego materaca na paletach, który dałoby się spokojnie przystosować do tego, co się młodemu podoba. Poszukam i może to będzie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.02.2013 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Tak Pestko,dokładnie takie chce,ale porozmawiam z nim dlaczego akurat to.Teraz mają materace,a on chce mieć zagłówek chyba.Łóżko mu się teraz przesuwa non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.02.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 To jest do rozwiązania. spróbuj go zachęcić, np. że będzie mógł je sobie przemalować, albo co... Dzieci czasem dokonują wyboru, tak jak mówisz, bo to co akurat mają w jakiś sposób nie spełnia oczekiwań. Nie mają szerszej perspektywy – coś widzą i to chcą. Wyobraźnia jakoś szwankuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.02.2013 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Pestko tak wiem, ja jak byłam w 3 klasie u optyka uparłam się na okulary -plastki czerwone,po odebraniu chyba nigdy ich nie założyłam.Pamiętam jak mama była przeciwna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.02.2013 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Z drugiej strony chcę,żeby miał wygodne łóżko,wkurza mnie pościel rozkopana,muszę zapytać dlaczego akurat to mu się podoba.Nawet mu mówiłam ,że to jakieś dziewczęce jest,a to już trwa od roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.02.2013 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Może trzeba mu poszukać czegoś specjalnego. Chociaż takie łóżko jak on chce też można zrobić „na męsko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.02.2013 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 a teraz zdjęcia lampa duża massive nero,lampka mała(brakuje żarówki) aquaform pet fine.Ja Pet fine daję do łązienki ,bo w kuchni za małe lampki ledowe na schodach,bardzo mi się podobają,aczkolwiek nigdy nie byłam fanką lampek schodowych kuchnia reszta pojutrze szary w salonie ncs S1500N a za oknem paleta:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 06.02.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Basia zajebiscie!! Ze sie tak elokwentnie wyraże Wszystko mi sie podoba. Nawet paleta Kuchnia - extra! Kolor w salonie - extra! Lampki przy schodach extra ale mniejsze nateżenie extra Suma - extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.02.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Basiu,jest świetnie, jak to fajnie zobaczyć po wizualkach!!!!I jaka Twoja kuchnia jest duża!!!!!!!!!!!!!!!!! PS.JAKI BĘDZIE BLAT????W euforii wczorajszej chyba pominęłaś moje pytanie, a bardzo Cię proszę, napisz, czy granit polerowany błyszczący, czy płomieniowany/ szczotkowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 06.02.2013 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 granit czarny satynaDzięki dziewczynyJutro prac -ciąg dalszyZlew zamówiony przyjedzie z Niemiec!!!!Teraz tylko młynek Kran miałam kupić ten co Spirea,ale chyba jednak wezmę inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 06.02.2013 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Sharlotko satyna to w zasadzie taki płomień dobrze przeszczotkowany,lekko nierówny i nie z połyskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 06.02.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Wlasnie Basia, podobno zakochalas sie...w zlewie.A mi gdzies umknelo co to za cudo. Balbina ma taki tak?Powiesz nam co to za zlew? Ja chyba chce jednokomorowy. Nie wiem czy dobrze. Jaki Ty bedziesz miec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.02.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Sharlotko satyna to w zasadzie taki płomień dobrze przeszczotkowany,lekko nierówny i nie z połyskiem aha, to wiem jaki - wczoraj oglądałam. Bardzo mi się spodobał na........kominek, jako obudowa! Z kolei odwodzono mnie od blatu z tego granitu, podobno trudno utrzymać czystość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts