monika996 06.02.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Monia a te łóżka to firmy Karup? tak Karup. ale materace można dokupić osobno..... Basiu to świetny pomysł, juz nie raz widziałam w pokojach młodziezowych takie łóżka i byłam zachwycona.Pinacolada ma łózko z palet:) własnoręcznie wykonane. Fajnie jej wyszłó/ A moj młody też ma tapicerowane. jest wygodne:) Sharlotko satyna to w zasadzie taki płomień dobrze przeszczotkowany,lekko nierówny i nie z połyskiemja mam tylko Indian black blat moj jest szczotkowany. To taki ciemny grafit:) w utrzymanie czarne blaty to ....... już nie bajka Basiu:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: super wszystko wyszło. twoje obawy się niespełniły ;);)piekny jaśniutki szary, a kuchnia suer - biała, nieśmietankowa:):):):) Lampki fajne( też mam takie w kuchni , tylko podwojne nad blatem):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.02.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 aha, to wiem jaki - wczoraj oglądałam. Bardzo mi się spodobał na........kominek, jako obudowa! Z kolei odwodzono mnie od blatu z tego granitu, podobno trudno utrzymać czystość no w sumie tak. ale jest piękny. ja przecieram szmatką na mokro i na sucho. I co pół roku impregnuje. Wtedy jakoś ujdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.02.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Moniko,widziałam właśnie Indian Black, płomieniowany i szczotkowany - a Twój jest tylko szczotkowany?Czy zechciałabyś pokazać na pw, jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.02.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Znalazłam też ofertę na Nero Zimbabwe szczotkowany - wygląda fajnie (na zdjęciu), muszę go zobaczyć na żywo - na blaty jest przez sprzedawcę polecany, ponoć dzięki impregnacji jest dość łatwy w utrzymaniu czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.02.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Basiu kuchnia zaczyna wyglądać rewelacyjnie, jak dojdzie reszta bedzie super :yes: Jak uda Ci sie sprowadzić ten zlew to poprosze o namiary, bo ja innych z tej firmy wybrałam wiec moze bedzie też taniej:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 06.02.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Wlasnie Basia, podobno zakochalas sie...w zlewie. A mi gdzies umknelo co to za cudo. Balbina ma taki tak? Powiesz nam co to za zlew? Ja chyba chce jednokomorowy. Nie wiem czy dobrze. Jaki Ty bedziesz miec? Witaj!. Zajrzyj do mnie w ostatnim poscie jest link do zlewu Basi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 06.02.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Basiu, wczoraj padłam nim zdjęcia wstawiłaś. Jest cudnie; kuchnia piekna, duża, super kolor, światełka nad schodami tez ekstra choć ja jakoś nie byłam przekonana to te są OK. kolor w salonie idealny i co tu duzo mówić robi się domowo;) a zapomniałam że cudny bedziesz miała widok z jadalni na ogród.co do blatu szczotkowanego tez mówił ci ktos ze trudno go utrzymac w czystosci ze względu na nierówności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.02.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 dziewczyny ten szczotkowany nie ma nierowności i dziurek bardzo widocznych. On jest taki jakby młotkowany. a nie chodzi tu o nierowności, tylko o mazy po szmacie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.02.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Moniko, widziałam właśnie Indian Black, płomieniowany i szczotkowany - a Twój jest tylko szczotkowany? Czy zechciałabyś pokazać na pw, jak to wygląda?podrzucę ci moje zdjęcia.... podaj maila , bo nie umię wstawiać do wiadomości na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 06.02.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Witaj!. Zajrzyj do mnie w ostatnim poscie jest link do zlewu Basi. Dziekuje Jezu, jaki drogi. Kurde, wszystko mi sie za drogie ostatnio wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 06.02.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 podrzucę ci moje zdjęcia.... podaj maila , bo nie umię wstawiać do wiadomości na fm U Gumiski bylo jak wstawiac zdjecia. Ja tez chcialabym zobaczyc. Sharlotka moze wstawic jak jej przeslesz? Bo ten lupek co my chcielismy miec tez wszyscy wytrzeszczaja oczy ze zdziwienia...wiec nie wiem. Moze bedziemy szukac czegos innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.02.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Moniko,zaraz napiszę pw! Dziewczyny,ja jestem po rozmowie z 3 firmami od blatów granitowych i co nieco już wiem:) Widziałam i dotykałam granity płomieniowane i szczotkowane, jak pisałam - one mają wyczuwalną pod palcami lekką strukturę, są nieco porowate, chropowate, takie bardzo naturalne wizualnie, przyjemne- impregnacja chroni granit przed zabrudzeniem i utratą koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.02.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 dziewczyny wrzucę u Basi zdjęcia ( potem je wykasuje:)). Niczym ten szczotkowany blat nie rozni się od normalnego . Nic się nie zbiera w dziurkach ( bo przynajmniej u m,nie są minimalne) . Chodzi bardziej o mazy. Ale na czarnym zawsze jest ten problem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.02.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 http://www.mariopablo.com.pl/galerie/1/168.jpg http://www.mariopablo.com.pl/galerie/1/167.jpg http://www.mariopablo.com.pl/galerie/1/165.jpg http://www.mariopablo.com.pl/galerie/1/166.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.02.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Piękny!!!!!i on jest taki czarny czarniutki bardzo dzięki impregnacji? Mi się strasznie spodobał na kominek, więc raczej w kuchni pasowałby taki sam, a nie błyszczący, prawda?Wyszedłby za duży miks chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.02.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Piękny!!!!! i on jest taki czarny czarniutki bardzo dzięki impregnacji? Mi się strasznie spodobał na kominek, więc raczej w kuchni pasowałby taki sam, a nie błyszczący, prawda? Wyszedłby za duży miks chyba.... On jest bardzo ciemno grafitowy. połysk jest zaraz po impregnacji ...... i zanika po 2 tygodniach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.02.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 aha, ale intensywność koloru zostaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.02.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Dziekuje Jezu, jaki drogi. Kurde, wszystko mi sie za drogie ostatnio wydaje. Beata, w innych sklepach w Polsce też zlew jest znacznie tańszy, trzeba szukać i porównywać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 06.02.2013 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) Piękny ten blat Moniko,ja w zasadzie nie wiem i nie widzę za bardzo różnicy ,bo każdy innego określenia używa,szczotkowany ,młoteczkowany,satyna.Ja chcę taki jak ma Monika,czyli struktura trochę skórki pomarańczowej,ale tam nie ma porów,jest gładki ,Moniko jak nie masz nic przeciwko to zostaw ten blat ,albo chociaż jakieś jedno zdjęcie ,bo rzeczywiście temat blatu granitowego jest trudny.Płomirń to chropowaty porowaty,jak chcemy bardziej gładki to go szczotkują,im go bardziej szczotkują tym bardziej gładki Dziewczyny dzięki za miłe słowa,kuchnia nabierze wyglądu dopiero po blatach i cegle nad blatem bo tam teraz nie pomalowane i trochę brudnawo wygląda. Beata Weronika zamówiłam zlew z Niemiec, jest około 1000zł tańszy niż w Polsce,dam link z tego sklepu niemieckiego,jak byś się skusiła to trzeba zadzwonić i ustalić przesyłkę ,bo niby na wagę zlewu jest ustalona 150 euro,ale po rozmowie Pan sam stwierdził,że to dość dziwna cena jak zlew 80 euro droższy .Dał 27,50 przesyłki.http://www.wohn-freunde.de/products/de/Spuelen-Waschen/Unterbauspuelen/ab-60-cm-Spuelenschrank/Blancosubline-700-U-Level-Silgranit-PuraDur-2-Farbe-anthrazit-518381.html?XTCsid=9bb5fe39fe2c4b001d507e72723da19a Edytowane 6 Lutego 2013 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.02.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Basiu,super, ten zlew jest duży - szkoda, że u mnie nie wejdzie, zaplanowałam szafkę 60 cm, a ten jest do 80-tek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts