Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jadę do Krakowa w piątek i nawet Pan Portfel znalazł zas w swoim grafiku:) jedziemy do max fliz i wstąpimy do boz-2,ale jak tam wstąpiłam to powiedzieli że kafli nie mają nawet do oglądania tylko na zamówienie.I od razu lampy sobie pooglądam.

Co do kuchni to Mr.Wallet-to jego bardziej ekskluzywna nazwa -woli fornir dębowy,albo białe

w samym Max flizie są kuchnie fajne:p potem jak wjeżdzasz to po lewej sa takie niskie pawilony i tam też są kuchnie.

Boz jest po drugiej stronie koło Galerii Kazimierz. tam jet bo concept też.

i chyba nie wiem , gdzie jeszcze mogą być kuchnie. tam na Zakopiance jest trochę wystawców. Rust gdzies przenieśli.

aha i kamień jest granit na Zakopiance. muszę odgrzebać nazwę brzmiącą z włoska. Ja tam zawsze biorę kamień na parapety i blaty. Mają magazyn na śląsku

ale na przykład mamy takie kinkiety w salonie, które na pewno zabierzemy do sypialni - musze je sfotografować. stare są, więc nie nowoczesne, ale jakie? pokażę, to pogadamy :)

no to pokazuję:)

zgaszony: kinkiet3.JPG

zapalony:kinkiet2.JPG w rzeczywistości daje lekko żółtawe, miodowe światło, nie takie pomarańczowe jak na zdjęciu.

i co? jaki to jest styl?

Wyprawa w piątek do Krakowa zaplanowana,nawet Mr Wallet się cieszy ,że jedzie-nie wie co go czeka.Muszę jutro dokładnie obmyśleć plan,aby zdązyć wszystko zobaczyć.

Dzisiaj byłam w Katowicach w sklepie z płytkami i ostatecznie wykluczyłam mojego faworyta płytki domus peronda.Pan przyniósł mi pokazać płytkę,z którą miałam chodzić i szukać podłogowej do niej,I dotykam ją,a ona chropowata( ona ma taką strukturę,ale ta ekspozycyjna była bardziej śliska).Nawet sprzedawca stwierdził,że różnica jest.Poszukam jednak czegoś bardziej praktycznego,szkoda ....

Dzisiaj byłam na budowie od 14 do 22.Rysowałam na podłodze kuchnię,bo elektrycy wszystko chcą dokładnie wiedzieć ,

A gdzie macie gniazdko do lodówki i piekarnika? na jakiej wysokości?

Mąż dzwonił kilka razy gdzie jestem, ciążko mu było pojąć*co tam tak długo robię.

Po powrocie dostałam przydomek budowniczy.

Ja na wysokości lodówki mam szafkę (miała tam być kuchenka mikrofalowa ale zrezygnowaliśmy) i w tej szafce, mniej więcej na wysokości piersi mam gniazdko (podłączony jest piekarnik, lodówka i miała być ta mikrofala). Ważne jest, zeby był dostęp do tego gniazdka, zeby nie trzeba było lodówki odsuwać.