monika996 28.02.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 basia po powtórnym przeczytaniu twoich zmagań budowlanych :rotfl:po 1 rozwaliłaś mnie PANEM PORTFELEM---- :rotfl: PO 2 JESTEŚ NIESAMOWICIE DZIELNA po 3 barierka przy jadalni tylko szkło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.02.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 ja też lubię to określenie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.02.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 nie mogę przestać sie śmiać Pani portfelowo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.02.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 ja to chyba jestem Pani opróżniacz portfela:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.02.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 ja to chyba jestem Pani opróżniacz portfela:rotfl:w/g kogo???? a co z tymi kaflami z Boz-2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.02.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 jadę do Krakowa w piątek i nawet Pan Portfel znalazł zas w swoim grafiku:) jedziemy do max fliz i wstąpimy do boz-2,ale jak tam wstąpiłam to powiedzieli że kafli nie mają nawet do oglądania tylko na zamówienie.I od razu lampy sobie pooglądam.Co do kuchni to Mr.Wallet-to jego bardziej ekskluzywna nazwa -woli fornir dębowy,albo białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.02.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 to może połacz to w kuchni. widziałaś moją???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.02.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 mnie się wydaje ,że maja resztki tych kafli. jutro zadzwonię tam do pana Emila i popytam. przy kasach zawsze mieli próbki. może coś zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.02.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 dobra to ja też zapytam o Pana Emila,ten z którym rozmawiałam przez telefon trochę był mało zorientowany bo mówił że kafle są włoskie,a one są niemieckie.A gdzie w Krakowie można fajne ekspozycje kuchni obejrzeć?jest coś blisko max fliza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.02.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 w samym Max flizie są kuchnie fajne:p potem jak wjeżdzasz to po lewej sa takie niskie pawilony i tam też są kuchnie. Boz jest po drugiej stronie koło Galerii Kazimierz. tam jet bo concept też. i chyba nie wiem , gdzie jeszcze mogą być kuchnie. tam na Zakopiance jest trochę wystawców. Rust gdzies przenieśli. aha i kamień jest granit na Zakopiance. muszę odgrzebać nazwę brzmiącą z włoska. Ja tam zawsze biorę kamień na parapety i blaty. Mają magazyn na śląsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.02.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Barbara zobacz sobie kuchnię twojej imienniczki z krk twoja kolorystyka biało- dębowa.http://forum.muratordom.pl/showthread.php?144590-Basi-i-Tomka-krakowska-przebudowa-projekt-indywidualny-)/page14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.02.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Co miałaś z drzwiami hormana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.02.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Potwierdzam słowa Moni-w M.F. na ekspozycji sa takie kuchnie: :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.02.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 basia zajrzyj do skrzynki. masz wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 29.02.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 ale na przykład mamy takie kinkiety w salonie, które na pewno zabierzemy do sypialni - musze je sfotografować. stare są, więc nie nowoczesne, ale jakie? pokażę, to pogadamy no to pokazuję zgaszony: zapalony: w rzeczywistości daje lekko żółtawe, miodowe światło, nie takie pomarańczowe jak na zdjęciu. i co? jaki to jest styl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 29.02.2012 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Co miałaś z drzwiami hormana ? mam wejściowe drzwi hormanna i ościeżnica podczas mrozu pokazała wadę, miałam prześwit światła na łączeniu częśći pionowej ościeżnicy z poziomą.Teraz już tego nie widać,ale to wada-mam zdjęcia naszczęscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 29.02.2012 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Wyprawa w piątek do Krakowa zaplanowana,nawet Mr Wallet się cieszy ,że jedzie-nie wie co go czeka.Muszę jutro dokładnie obmyśleć plan,aby zdązyć wszystko zobaczyć.Dzisiaj byłam w Katowicach w sklepie z płytkami i ostatecznie wykluczyłam mojego faworyta płytki domus peronda.Pan przyniósł mi pokazać płytkę,z którą miałam chodzić i szukać podłogowej do niej,I dotykam ją,a ona chropowata( ona ma taką strukturę,ale ta ekspozycyjna była bardziej śliska).Nawet sprzedawca stwierdził,że różnica jest.Poszukam jednak czegoś bardziej praktycznego,szkoda .... Dzisiaj byłam na budowie od 14 do 22.Rysowałam na podłodze kuchnię,bo elektrycy wszystko chcą dokładnie wiedzieć ,A gdzie macie gniazdko do lodówki i piekarnika? na jakiej wysokości?Mąż dzwonił kilka razy gdzie jestem, ciążko mu było pojąć*co tam tak długo robię.Po powrocie dostałam przydomek budowniczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 29.02.2012 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Tataraku to chyba art deco, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.03.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ja na wysokości lodówki mam szafkę (miała tam być kuchenka mikrofalowa ale zrezygnowaliśmy) i w tej szafce, mniej więcej na wysokości piersi mam gniazdko (podłączony jest piekarnik, lodówka i miała być ta mikrofala). Ważne jest, zeby był dostęp do tego gniazdka, zeby nie trzeba było lodówki odsuwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.03.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Bobie budowniczy więc czekamy na zarys kuchni:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts