Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kolor jest czarny po impregnacji ja też chcę albo zimbabwe albo indian black -chyba one takie same po prostu czarne.

Moniko ,nie zrozumiałam czy Twój syn ma tapicerowane łóżko z palet?

Basiu moj blat na kancie jest czarny w szare kropki( zrobię zdjęcie) i nie jest czarny- czarny.

Zobaczysz na probkach ( jak mają w Bytomiu,że moj jest taki mniej czarny:))

zdjęcia zostawię nie ma problemu.......

--------------------------

nie moj ma tapicerowne z Ikei:)

Two kuchnia duża rzeczywiście,w końcu nie będę mieć problemu z pochowaniem wszystkich rzeczy :)

Moniko zawsze blat po impregnacji wygląda inaczej,mnie interesuje kolor po impregnacji,muszę wycenić blat u Twoich,dodzwoniłam się,wiesz gdyby oni robili to montuje je ekipa z Krakowa własnie to mario pablo.

Mam problem co na okna kuchenne,są szerokie na około 2 metry ,firanek nie chcę ,drewniane żaluzje ,muszę pod zamówienie,jeszcze tematu nie przerobiłam,ale boję się ,że drogo to wyjdzie.

tak..... tylko ten połysk sie zaciera.

Blat się nie plami po zaimpregnowaniiu.

ja mam parapety niezaimpregnowane i po wyjściu tynkarzy są zaszłe wapnem, niedo wyczyszczenia. Zapomnieli zaimpregnować:)

Monika, są specjalne środki do wyczyszczenia z takich zabrudzeń. Szukaj na kamieniarskich stronach, bo ja nie czasowa w tej chwili :bash:

Basia, oglądałam na wydechu :yes: bo pięknie wszystko wychodzi. Kolor w salonie świetny. Szafki z tymi frontami kapitalne. Dziewczyny już się nachwaliły, to ja już tylko tyle.

PIĘKNIE się robi.

A czemu nie chcesz na okna w kuchni lnianych rolet rzymskich? Ładnie by wyglądały szare.

Two kuchnia duża rzeczywiście,w końcu nie będę mieć problemu z pochowaniem wszystkich rzeczy :)

Moniko zawsze blat po impregnacji wygląda inaczej,mnie interesuje kolor po impregnacji,muszę wycenić blat u Twoich,dodzwoniłam się,wiesz gdyby oni robili to montuje je ekipa z Krakowa własnie to mario pablo.

Mam problem co na okna kuchenne,są szerokie na około 2 metry ,firanek nie chcę ,drewniane żaluzje ,muszę pod zamówienie,jeszcze tematu nie przerobiłam,ale boję się ,że drogo to wyjdzie.

Basiu masz nieduże te okna . nie wyjdzie drogo .

dzwon do Rolmax Krakow jak chcesz więcej żaluzji:)

moj po impregnacji jest ciut ciemniejszy, ale jest to roznica minimalna ( niedozauważenia gołym okiem ;))

Monika, są specjalne środki do wyczyszczenia z takich zabrudzeń. Szukaj na kamieniarskich stronach, bo ja nie czasowa w tej chwili :bash:
Pestko zczyszczali mi te plamy z tynku fachowcy z Mario Pablo. i nic.

Znajomy obiecał mi rozpuszczalnik przemysłowy. Ale już mi to w ogóle nie przeszkadza i odpościłam . To są parapety. Więc zawsze coś na nich stoi:)

Basia, świetnie się zapowiada. Szkoda, że trzeba czekać kolejne dni na koniec.

Gdybyś interesowała się tym Karup-em, to sprzedaje je (i chyba dla nich produkuje futony) firma Seneko z Łodzi. www.seneko.pl. Strona do kupowania to http://www.kolorowychsnow.pl/l-oacute-zka/5/2 Ceny są niższe niz na Westwing. (np, ten fotel z futona na Westwing 999 zł, a na stronie 720 zł).

Basiu :),

Cieszę się, że udało się ze zlewem :). Będzie pięknie wyglądał i chociaż u Ciebie do niego powzdycham :).

Kuchnia zapowiada się pięknie. Te pety faktycznie malutkie :(. Za to lampki przy schodach całkiem ok :) i kolor w salonie miooooodzio :yes:

Wszyscy czekamy na kolejne zdjęcia :D.