Barbara74 06.02.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 nie laseczki,dzisiaj siedzę w domu,w zasadzie leżę z laptopem,będę zamaiała młynek ,więc rozpracowuję wszystko,jutro dokańczają kuchnię,więc foty będą jutro,massive już wiszą,ale nie wiem jak wyglądają,nawet mam lampę w spżarni zawieszoną,jest na czujkę ruchu.No i szukam baterii do kuchni ,chcę wygodnej ,nowoczesnej ,dzisiaj musze poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 06.02.2013 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Zamówiłam młynek Insinkerator EVO 100 ,zdecydowałam się zamówić w Anglii,koszt to 1000zł mniej niż w Polsce Teraz zostaje bateria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.02.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Basiu kuchnia juz w tym stanie wyglada bombowo, z niecierpliwoscia czekam do jutra:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.02.2013 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Basia, ja nadal polecam swoją. Jestem z niej bardzo zadowolona. Wygląda fajnie, a cena jak na ten rodzaj korzystna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.02.2013 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Spireo jeszcze się zastanawiam nad franke coxy,wygląda podobnie tylko tym dinksem się różni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 07.02.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Basia ile masz m2 kuchni w sensie frontow? Ja mam 15,3 m2. A Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.02.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Cześć dziewczyny o widzę, że tu też łózka na tapecie! to tak jak u nas. do Juniora i do sypialni chcemy coś wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.02.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Basia, Monika - piękne te kuchnie Wasze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 cześc Basia!!!!!! jak tam ???? kuchnia się kończy???????? dzięki Tataraku. Dawno cię nie było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 07.02.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Cześć dziewczyny o widzę, że tu też łózka na tapecie! to tak jak u nas. do Juniora i do sypialni chcemy coś wybrać. Ooo Monika . Jak miło Cię "widzieć" . Basiek, ale kosmicznie drogi ten młynek. Cieszę się, że znalazłaś taniej . Przecierasz szlaki . Jak znajdziesz chwilkę to napisz proszę dlaczego się na niego zdecydowałaś. Na jakie parametry trzeba zwracać uwagę? Dla mnie to zupełna abstrakcja, więc nie mam pojęcia co jest ważne przy jego wyborze . No i oczywiście kolejnych zdjęć doczekać się nie mogę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 cześć Julianna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 07.02.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Cześć Monia To czekamy na Basię http://3.bp.blogspot.com/-RbOAA8Bz3N0/Tx3K5uSxjMI/AAAAAAAASbM/CoTf0lrW5Xc/s1600/DSCN8255.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.02.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Oooooooooo qrczę, a ileż tych centymetrów w boczki wejdzie i pewnie jeszcze z konfiturką różaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 07.02.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 To (na szczęście) nie mojej roboty (link do autorki jest w obrazku), ale wyglądają na takie z różą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.02.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Dziewczyny jestem, zabijecie mnie,zdarzyło mi się to pierwszy raz ,nie wzięłąm aparatu,zrobiłam zdjęcia telefonem,ale jakośc będzie fatalna ,bo mam jakąś starą nokię.Ogólnie kuchnia bardzo mi się podoba,wielka ,piękna,uwagi mam:dałabym cokół 12 cm ,teraz mam 5 cm,wtedy ten cokolik do parapetu byłby wikszy ,ale byłby taki akuratny,teraz będzie mały,a cokół przypodłogowy jest większy.Następna uwaga,ciekawa jestem czy też tak macie ,że w tej listwie cokołowej pod zmywarką musi być wycięcie,aby zmywarkę otworzyć.W mojej obecnej kuchni nie mam wycięcia a zmywarka się otwiera.Następna uwaga,miałam krzywo wylane wylewki (anhydryt),kafelkarz nie wyrównał,a meble zrobili w poziomie,więc ten cokół jest trochę wyższy z jednej strony ,akurat na tę stronę najbardziej widoczną.Nie mówię mężowi ,ciekawa jestem czy sam zauważy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.02.2013 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ewcia strasznie smakowite te pączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 07.02.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Jak to pączki są, a zdjęć NI MA? Zabieram Będziesz coś robić z tymi prostymi meblami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 07.02.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Basiu, aktycznie nic tylko Cię udusić,człowiek czeka na zdjęcia a tu kicha. a może ty tak chcesz podnieść jeszcze bardziej nastrój oczekiwania? Co do wyciecia pod zmywarką moi rodzice tez tak dziwnie mają że cokół jest wyzszy w tym miejscu o to ci chodzi? moze zalezy to od modelu zmywarki? A co do krzywych wylwek to jak mam rozumiec ze teraz masz cokoł w jednym miejsu wyzszy ? zdjecia by sie kurcze przydały:yes: a co do testu czy to widac, czy tylko ty to zauawazasz to pokaz faktycznie męzowi lub jeszcze komus. Ja bede robic tak z mimi płytkami ale dopiero wtedy gdy beda meble i reszta i okaze sie czy to strasznie razi ze takie krzywe sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 07.02.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Basiu swietny pomysł na stolik dla Twoich chłopaków, skojażyło mi sie z Toba i z kolorystyka pokoju którą kiedys wysłała ci pesteczkahttp://4.bp.blogspot.com/-wVYlG5AzQc8/UD8rL34gmzI/AAAAAAAACrk/v8Y9wXbFMHM/s400/6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 mniam pączusie;);););) ( zjadłam 4 dziś) Basiu nic nie zrozumialam z tymi cokołami 5 cm( 12 Cm),. gdzie one są na dole pod meblami???? Ja pod zmywarką na cokole nie mam wcięcia:yes: A dostałaś mojego mmsa wczoraj?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts