Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

nie laseczki,dzisiaj siedzę w domu,w zasadzie leżę z laptopem,będę zamaiała młynek ,więc rozpracowuję wszystko,jutro dokańczają kuchnię,więc foty będą jutro,massive już wiszą,ale nie wiem jak wyglądają,nawet mam lampę w spżarni zawieszoną,jest na czujkę ruchu.

No i szukam baterii do kuchni ,chcę wygodnej ,nowoczesnej ,dzisiaj musze poszukać

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć dziewczyny :)

o widzę, że tu też łózka na tapecie! to tak jak u nas. do Juniora i do sypialni chcemy coś wybrać.

Ooo Monika :). Jak miło Cię "widzieć" :).

Basiek, ale kosmicznie drogi ten młynek. Cieszę się, że znalazłaś taniej :). Przecierasz szlaki :D.

Jak znajdziesz chwilkę to napisz proszę dlaczego się na niego zdecydowałaś. Na jakie parametry trzeba zwracać uwagę? Dla mnie to zupełna abstrakcja, więc nie mam pojęcia co jest ważne przy jego wyborze :(.

No i oczywiście kolejnych zdjęć doczekać się nie mogę :).

Dziewczyny jestem, zabijecie mnie,zdarzyło mi się to pierwszy raz ,nie wzięłąm aparatu,zrobiłam zdjęcia telefonem,ale jakośc będzie fatalna ,bo mam jakąś starą nokię.Ogólnie kuchnia bardzo mi się podoba,wielka ,piękna,uwagi mam:

dałabym cokół 12 cm ,teraz mam 5 cm,wtedy ten cokolik do parapetu byłby wikszy ,ale byłby taki akuratny,teraz będzie mały,a cokół przypodłogowy jest większy.Następna uwaga,ciekawa jestem czy też tak macie ,że w tej listwie cokołowej pod zmywarką musi być wycięcie,aby zmywarkę otworzyć.W mojej obecnej kuchni nie mam wycięcia a zmywarka się otwiera.

Następna uwaga,miałam krzywo wylane wylewki (anhydryt),kafelkarz nie wyrównał,a meble zrobili w poziomie,więc ten cokół jest trochę wyższy z jednej strony ,akurat na tę stronę najbardziej widoczną.Nie mówię mężowi ,ciekawa jestem czy sam zauważy.

Basiu, aktycznie nic tylko Cię udusić,człowiek czeka na zdjęcia a tu kicha. a może ty tak chcesz podnieść jeszcze bardziej nastrój oczekiwania?:D

Co do wyciecia pod zmywarką moi rodzice tez tak dziwnie mają że cokół jest wyzszy w tym miejscu o to ci chodzi? moze zalezy to od modelu zmywarki?

A co do krzywych wylwek to jak mam rozumiec ze teraz masz cokoł w jednym miejsu wyzszy ? zdjecia by sie kurcze przydały:yes:

a co do testu czy to widac, czy tylko ty to zauawazasz to pokaz faktycznie męzowi lub jeszcze komus. Ja bede robic tak z mimi płytkami ale dopiero wtedy gdy beda meble i reszta i okaze sie czy to strasznie razi ze takie krzywe sa.