Barbara74 07.02.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 nie dostałam a co było?Monia a jakiej wysokości masz te cokoły pod meblami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 jak to nie dostałas???? moj blat z p[rzekroju( bok 2cm):) zmierzyć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.02.2013 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 no i kuchnia Lodówka jeszcze nie wstawiona w wysokiej zabudowie Na ostatnim zdjęciu na przeciwko jest zmywarka i trochę widać,że podfrontem jest szpara,aby zmywarka się otwierała,w przeciwnym razie haczyłaby o cokół,ale dlaczego u innych nie ma wycięcia i zmywarka nie haczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 basia:jawdrop::jawdrop::jawdrop: przepieknie!!!!!! super wychodzi i lampki nero super:):) --------- a jadalnie tak wysoko - bardzo fajnie . Widok będziesz mieć na salon:yes::yes::yes: fajowo I widzę młodszego dziedzica;) moj cokół 15 cm ty też masz tyle??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.02.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 brakuje i blató∑ i lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.02.2013 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 mam 15 cm,młody był spokojny bo grał szczęśliwy na tablecie,ha ha wypatrzyłaś go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 mam 15 cm,młody był spokojny bo grał szczęśliwy na tablecie,ha ha wypatrzyłaś go pewnie..... kurcze z daleka jak dziewczynka wygląda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.02.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Basia ile masz m2 kuchni w sensie frontow? Ja mam 15,3 m2. A Ty? Beata kurczę nie liczyłam,a do czego ci to potrzebne? Cześć dziewczyny o widzę, że tu też łózka na tapecie! to tak jak u nas. do Juniora i do sypialni chcemy coś wybrać. z wyborem łóżka,materaca, i dla dzieci będzie problem .Moniko fajnie że wpadłaś Basiu, aktycznie nic tylko Cię udusić,człowiek czeka na zdjęcia a tu kicha. a może ty tak chcesz podnieść jeszcze bardziej nastrój oczekiwania? Co do wyciecia pod zmywarką moi rodzice tez tak dziwnie mają że cokół jest wyzszy w tym miejscu o to ci chodzi? moze zalezy to od modelu zmywarki? A co do krzywych wylwek to jak mam rozumiec ze teraz masz cokoł w jednym miejsu wyzszy ? zdjecia by sie kurcze przydały:yes: a co do testu czy to widac, czy tylko ty to zauawazasz to pokaz faktycznie męzowi lub jeszcze komus. Ja bede robic tak z mimi płytkami ale dopiero wtedy gdy beda meble i reszta i okaze sie czy to strasznie razi ze takie krzywe sa. Anita tak właśnie z uwagi na krzywe wylewki,nie wyrównane kaflami, mam cokół z jednej wyższy z drugiej niższy,cokół ten pod zmywarką również,czyli na przeciwko jak wchodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.02.2013 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Monia mam ładne dzieci:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 basiu zaglądam i bardzo kibicuję I czekam ,az będę mogła na wizytację przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Monia mam ładne dzieci:wiggle: cudaczek:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.02.2013 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Monia zapraszam ,jak się trochę bardziej urządzę,bo teraz mam sajgon.Wszystko się nosi z salonu i ze schodów. ZDjęcia kuchni na stronie 212 dla zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 kochana przecież ja nie sanepid i nie zapowiedziana nie wpadam:D ale jak będę u was na Śląsku dzwonię na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.02.2013 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Monia a tak z ciekawości,szafki otwierane-nie szuflady masz też jakieś spowalniacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.02.2013 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 kochana przecież ja nie sanepid i nie zapowiedziana nie wpadam:D ale jak będę u was na Śląsku dzwonię na kawę zapraszam na kawę ,jak będziesz na Śląsku więc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 07.02.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 jak pięknie!!!! Na zdjeciachnie widac że cokoły nierówne bo zachwyca i przyciaga uwage o innego.Blat juz amówiłas? kiedy bedzie?Mam ogromna prośbę: jak będziesz w domku zrób zbliżenie frontu kuchennego żebym miała na zdjęciu do pokazania stolarzowi, co by nie miał wątpliwości co chce. A płytki to jak masz zrobione ze krzywa podłoga? spadek maja czy cos? ale fugi masz na równo nic nie wystaje? Fajnego masz dzieczaczka, ładniutki po mamusi oczywiście:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Monia a tak z ciekawości,szafki otwierane-nie szuflady masz też jakieś spowalniacze? nie.... stolarz nie zamontował. M kupił w Castoramie takie spowalniacze doklejane :)i mam,żeby drzwi nie szczelały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 zapraszam na kawę ,jak będziesz na Śląsku więcufff ja przeciez ci winna kawę jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.02.2013 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 jak pięknie!!!! Na zdjeciachnie widac że cokoły nierówne bo zachwyca i przyciaga uwage o innego.Blat juz amówiłas? kiedy bedzie? Mam ogromna prośbę: jak będziesz w domku zrób zbliżenie frontu kuchennego żebym miała na zdjęciu do pokazania stolarzowi, co by nie miał wątpliwości co chce. A płytki to jak masz zrobione ze krzywa podłoga? spadek maja czy cos? ale fugi masz na równo nic nie wystaje? Fajnego masz dzieczaczka, ładniutki po mamusi oczywiście:D Anita zrobię jutro,kafle równo ,nie wyrównał poziomów kaflami sukinsyn,a blat nie zamówiony,procedura wygląda tak ,że teraz stolarz,porobił dokładnie wymiary ,przesyła kamieniarzowi ,ten wycenia,jak ja akceptuję daję zaliczkę,oni przyjeżdzają ,mierzą i czekam 2 tygodnie ufff ja przeciez ci winna kawę jestem;) Monia Ty mi kawę na Wawelu przy smoku postawisz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Anita zrobię jutro,kafle równo ,nie wyrównał poziomów kaflami sukinsyn,a blat nie zamówiony,procedura wygląda tak ,że teraz stolarz,porobił dokładnie wymiary ,przesyła kamieniarzowi ,ten wycenia,jak ja akceptuję daję zaliczkę,oni przyjeżdzają ,mierzą i czekam 2 tygodnie Monia Ty mi kawę na Wawelu przy smoku postawisz:D nawet w jamie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts