Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziekuję, wyslij mi na emaila jak bedziesz miec. Czyli czekamy na wycene blatu, a wybrałas juz konkretną nazwe?

Z tymi kaflami to juz nie wiem czy wolałabym miec spadek czy wystające miejscami płytki;p

Ja równiez zapraszam na kawkę do zamku w Niepołomicach

same kurewny tutaj:lol2:

Anita przecież kafelkarz mógł zrobić kafle i w poziomie i w płaszczyźnie ,jedno nie wyklucza drugiego:yes:

Ale chyba on myślał,że co za dużo to nie zdrowo:lol2:

Anita mnie się to określenie bardzo podoba,ale mam nadzieję,że T się nie obrazisz

Edytowane przez Barbara74

nie Anita bo podłoga równo schodzi kafle prosto,wylewki były krzywe ,pochylnia musiała być,a oni tego klejem pod kaflami nie wyrównali.

Monia u nas na Śląsku szyszka,a u Was nakastliki:lol2:

tak Basiu ja wiem czego u Ciebie to wina tylko mówie ze u mnie to wina płytek a nie fachowca;p

Basiu kuchnia bombowa i kolorek w salonie tez cacy :yes: Tak sie zastanawiam nad ta szpara pod zmywarka :rolleyes: -moze gdyby cokol byl bardziej cofniety nie trzeba byloby jej robic? A moze zalezy to od grubosci frontow? Ja bym dopytala stolarza czemu musial to wyciac bo u mnie nie ma zadnej szpary a zmywarka nie blokuje. U Ciebie kuchnia dodatkowo jest wyzej niz salon wiec bardziej widac co sie dzieje dolem-dopytaj dla swietego spokoju:yes:

BASIA, już pisałam, że pięknie:yes:

Tego co krzywe na pewno nikt nie zauważy.

Cokół pod zmywarką powinien być cofnięty ociupinkę. Ja też mam taką dziurę jak Ty, bo wymyśliłam co powinno być za późno i fachman się zaparł, że moja wina, bo nie powiedziałam. W zasadzie tego nie widać, ale ja wiem i boli. Kiedyś zmienię.

Ja dziś bicepsy wyrabiałam w walce ze śniegiem. Bajkowo jest wokół. Czuję to piękno każdym mięśniem i cudownie się czuję:D

4 razy odśnieżałam sama wokół domu. Mój się czujnie do miasta wypuścił zanim zaczęło padać i o 21 zażądał pomocy w przekopaniu się do domu. Śniegu na drodze nasypało i nawiało po kolana prawie.

Ale fotki zrobiłam:yes: i patrz jak nierealnie zupełnie ta zima wygląda (USUNĘŁAM :) )

Edytowane przez pestka56

Pestko a u nas bez śniegu szaro ponuro :(,ale dzisiaj zaczęło padać :).

I widzę,że dekoracje świąteczne jeszcze masz na śliwce.Czekam na śniego bo starszy w drugim tygodniu jedzie na narty.

Z tym cokołem yo też właśnie myślałam ,że musieliby cognąć nóżki.Szkoda,że o tym nie mó∑iłam wcześniej,bo sąsiadka ma i mnie drażniło.

No więc przestroga dla innych!!! Trzeba to zaznaczyć.A wiesz piekarnik podłączony,zapala się sam jak otwieram i nie da się trzaskać drzwiczkami.Dzisiaj jadę tam sprzątać.Nie wyjdę z brudu jak nie zrobią schodów i podłogi,ale chyba schody pogdruntuje to nie będzie się nosić pył