Barbara74 07.02.2013 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 aha daję jeszcze płytę kamieniarzowi ,określam jaki zlew i gdzie chce dziurki.Monia a wiesz jaką masz baterię kuchenną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.02.2013 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 nawet w jamie mogę to Ty niezła krakowska szyszka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 07.02.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Dziekuję, wyslij mi na emaila jak bedziesz miec. Czyli czekamy na wycene blatu, a wybrałas juz konkretną nazwe?Z tymi kaflami to juz nie wiem czy wolałabym miec spadek czy wystające miejscami płytki;pJa równiez zapraszam na kawkę do zamku w Niepołomicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.02.2013 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) Dziekuję, wyslij mi na emaila jak bedziesz miec. Czyli czekamy na wycene blatu, a wybrałas juz konkretną nazwe? Z tymi kaflami to juz nie wiem czy wolałabym miec spadek czy wystające miejscami płytki;p Ja równiez zapraszam na kawkę do zamku w Niepołomicach same kurewny tutaj:lol2: Anita przecież kafelkarz mógł zrobić kafle i w poziomie i w płaszczyźnie ,jedno nie wyklucza drugiego:yes: Ale chyba on myślał,że co za dużo to nie zdrowo:lol2: Anita mnie się to określenie bardzo podoba,ale mam nadzieję,że T się nie obrazisz Edytowane 7 Lutego 2013 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 pewno ,że wiem Paffoni stickSK 177 http://www.paffoni.it/image/paffoni/stick/small/SK179.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 07.02.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 same kurewny tutaj:lol2: Anita przecież kafelkarz mógł zrobić kafle i w poziomie i w płaszczyźnie ,jedno nie wyklucza drugiego:yes: Ale chyba on myślał,że co za dużo to nie zdrowo:lol2: to chyba nie kafelkarza wina tylko kafelek w kształcie banana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 to Ty niezła krakowska szyszka jesteś SZYCHA nie szyszka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.02.2013 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 nie Anita bo podłoga równo schodzi kafle prosto,wylewki były krzywe ,pochylnia musiała być,a oni tego klejem pod kaflami nie wyrównali. Monia u nas na Śląsku szyszka,a u Was nakastliki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 07.02.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Basiu wpadlam z rewizyta Kuchnia zapowiada sie cudnie!!!! Swietnie beda sie prezentowaly biale fronty w kontrascie z podloga i blatem w kolorze antracytowym. Dla mnie bomba. Ogolnie caly domek bedzie sliczny! Szara lazienka tez baaaardzo mi sie podoba-rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.02.2013 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 pewno ,że wiem Paffoni stickSK 177 http://www.paffoni.it/image/paffoni/stick/small/SK179.jpg no to ja planuję podobną franke sentinel,albo franke coxy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 07.02.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 nie Anita bo podłoga równo schodzi kafle prosto,wylewki były krzywe ,pochylnia musiała być,a oni tego klejem pod kaflami nie wyrównali. Monia u nas na Śląsku szyszka,a u Was nakastliki:lol2: tak Basiu ja wiem czego u Ciebie to wina tylko mówie ze u mnie to wina płytek a nie fachowca;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.02.2013 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 aha,ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.02.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Basiu kuchnia bombowa i kolorek w salonie tez cacy Tak sie zastanawiam nad ta szpara pod zmywarka -moze gdyby cokol byl bardziej cofniety nie trzeba byloby jej robic? A moze zalezy to od grubosci frontow? Ja bym dopytala stolarza czemu musial to wyciac bo u mnie nie ma zadnej szpary a zmywarka nie blokuje. U Ciebie kuchnia dodatkowo jest wyzej niz salon wiec bardziej widac co sie dzieje dolem-dopytaj dla swietego spokoju:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.02.2013 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 dopytałam ,powiedział,że tak wszędzie,ale zapytam u Oli i Hazelka bo im ten sam stolarz robił kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.02.2013 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) BASIA, już pisałam, że pięknie:yes: Tego co krzywe na pewno nikt nie zauważy. Cokół pod zmywarką powinien być cofnięty ociupinkę. Ja też mam taką dziurę jak Ty, bo wymyśliłam co powinno być za późno i fachman się zaparł, że moja wina, bo nie powiedziałam. W zasadzie tego nie widać, ale ja wiem i boli. Kiedyś zmienię. Ja dziś bicepsy wyrabiałam w walce ze śniegiem. Bajkowo jest wokół. Czuję to piękno każdym mięśniem i cudownie się czuję 4 razy odśnieżałam sama wokół domu. Mój się czujnie do miasta wypuścił zanim zaczęło padać i o 21 zażądał pomocy w przekopaniu się do domu. Śniegu na drodze nasypało i nawiało po kolana prawie. Ale fotki zrobiłam:yes: i patrz jak nierealnie zupełnie ta zima wygląda (USUNĘŁAM ) Edytowane 8 Lutego 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.02.2013 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Pestko zima-zima ale jakie Ty artystyczne zdjecia cykasz U nas 2 dni temu spadl pierwszy lekki sniezek i po godzinie zniknal Za to wiatry nadal gorsze niz w kieleckim-ciagle mi net przez to szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.02.2013 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Pestko a u nas bez śniegu szaro ponuro ,ale dzisiaj zaczęło padać . I widzę,że dekoracje świąteczne jeszcze masz na śliwce.Czekam na śniego bo starszy w drugim tygodniu jedzie na narty. Z tym cokołem yo też właśnie myślałam ,że musieliby cognąć nóżki.Szkoda,że o tym nie mó∑iłam wcześniej,bo sąsiadka ma i mnie drażniło. No więc przestroga dla innych!!! Trzeba to zaznaczyć.A wiesz piekarnik podłączony,zapala się sam jak otwieram i nie da się trzaskać drzwiczkami.Dzisiaj jadę tam sprzątać.Nie wyjdę z brudu jak nie zrobią schodów i podłogi,ale chyba schody pogdruntuje to nie będzie się nosić pył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.02.2013 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Kakusku a Ciebie gdzie wywiało,że nie masz śniegu i wieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 08.02.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 U nas też piękny śnieg Idę z dzieciakami na łyżwy i sanki dziś Basia, a o co chodzi z tym cokołem przy zlewie? Ja mam coś takiego, o to chodzi? Mam źle czy tak jak powinno być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 08.02.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Basia a na wycenie nie mialas ile masz m2 frontow? Kuchnia boska. Moja dwa razy mniejsza dlatego ciekawa jestem ile metrow frontow masz. Ale jak nie wiadomo to nic No i potworze za dziewczynami - jest extra! Strasznie mi sie podoba Basiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts