monika996 08.02.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Basiu ... u nas śniegu tyle co u Pesteczki.... full. jest pięknie zimowo. W gorach jest śniegu mnóstwo. Młody może na narty jechać:):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.02.2013 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Beata podm Ci te metry zmierzę dzisiaj ,Luca listwa pod zmywarką, tzw.cokół masz wycięcie ?pod samą zmywarką-cokół to listwa zasłaniająca nóżki mebli?Monia u nas też napadało ,ale nie tak dużo, przykryło tylko powierzchnięAha Luca zamówiłam młynek z Anglii u tego gościa, nie kontaktowałam się znim ,po prostu klknęłam ,jest płatność paypalem,podono wtedy dostaje kasę jak towar przyjdzie do klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 08.02.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Beata podm Ci te metry zmierzę dzisiaj , Luca listwa pod zmywarką, tzw.cokół masz wycięcie ?pod samą zmywarką-cokół to listwa zasłaniająca nóżki mebli? Monia u nas też napadało ,ale nie tak dużo, przykryło tylko powierzchnię Aha Luca zamówiłam młynek z Anglii u tego gościa, nie kontaktowałam się znim ,po prostu klknęłam ,jest płatność paypalem,podono wtedy dostaje kasę jak towar przyjdzie do klienta Basiu NIE - daj sobie spokoj. Kochana jestes ale nie zawracaj sobie tym glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.02.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Basiu, co tu dużo mówic piekna kuchnia:eek: Ja tam nic przy zmywarce nie widzę Kiedy montują blaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dziś słońce i zaczyna z dachu kapać A ja po wczorajszym czuję się jakbym tonę węgla na tempo przerzuciła. Lampki włączyłam na śliwce specjalnie do zdjęć Ładnie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.02.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 ano ciutkę mnie nie było jakbyś nie napisała o tej szparze pod zmywarką, to bym nie wypatrzyła. może na zywo bardziej sie rzuca w oczy? a wykonawca jak ją tłumaczy? to "wina" zmywarki?? dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.02.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Basiu, piękne są Twoje fronty Nie martw się tą zmywarką. To drobiazg. Ważne, że działa . Dzieje się tyle, że widzę jak się kurzy u Ciebie za lasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.02.2013 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Basiu, piękne są Twoje fronty Nie martw się tą zmywarką. To drobiazg. Ważne, że działa . Dzieje się tyle, że widzę jak się kurzy u Ciebie za lasem Dzisiaj jest spokój to nie ode mnie :)byłam w Ikei ,jest przebudowa, można coś kupić taniej,w zasadzie to już końcówka przebudowy w Ikei. Chciałąbym już móc kupować świeczki,ramki ,kwiaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.02.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dzisiaj jest spokój to nie ode mnie :)byłam w Ikei ,jest przebudowa, można coś kupić taniej,w zasadzie to już końcówka przebudowy w Ikei. Chciałąbym już móc kupować świeczki,ramki ,kwiaty... a kupiłaś cos ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.02.2013 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 kupiłam lampki halogenki za 39 zł do garderoby chłopaków,wcześniej zegary do chłopców ( na wyprzedaży),żaluzje drewniane do łazienki i pokoju męża,podstawkę metalową pod garnki,matę do szafek kuchennych,same pierdołki.Chyba się zbiorę do sklepu teraz po klej do tapet,bo jutro tapetowanie i sprzątanie,najgorsze ,że dzieci też z nami :(będzie zadyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.02.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 A to ja tę jutrzejszą zadymę już widzę I wydało się kim jestem http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/rozne/abrakadabra.gif Basiu, zajrzyj do mnie proszę jak będziesz miała chwilkę . Urządzam wirtualnie sypialnię, której układ tak Ci się podobał, a ja mam kłopot bo nie jest szczególnie ustawna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Julianno to ty z kuli wrózysz:Djutro od Basi bedzie zadyma:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 No cóż Moniko, przecież to pełna życzliwości Dobra Wróżka Julianna. Że też się nie domyśliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.02.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Pesteczko czyli działamy w jednej drużynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 jej a mi dobre wrózki co wywróżycie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Monika, my takie wróżki-opiekunki. Bez różdżek i szklanych kul, ale rade radzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 09.02.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Basiu-KUCHNIA WYSZLA PRZEPIEKNIEi JAKA ONA wielka:eek:Fronty podobaja mi sie niesamowicie-powiem szczerz,ze gdybym miala raz jeszcze zamawiac kuchnie wybralabym biale ramkowe:yes:A o co chodzi ze szpara pod zmywarka bo ja nic nie widze?POZDRAWIAM BARDZO SERDECZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.02.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Basia działasz już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 09.02.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Basiu-pytalas kiedys o lakier jakim byly lakierowane moje blaty,kuzyn jakos bokiem obchodzil to pytanie:DW kazdym razie wydebilam troche od niego tego lakieru na okladzine debowa jaka moj maz zrobil w kuchni-lakier nazywa sie DOMALUX STRONG-zachowuje naturalny kolor drewnaMam go w 5 litrowym baniaku i jest na nim cena 148 zlotych.Uzywa sie go do lakierowani schodow-jest duzo twardszy i wytrzymalszy. Jak sie u mnie pouklada zdrowotnie to beda zdjecia okladziny sciennej we wnece kuchennej.POZDRAWIAM CIE BARDZO SERDECZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 09.02.2013 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 wróciliśmy zmęczeni,jeden pokój potapetowany-gabinet meżą.Miska olejowa do wymiany ,Kilka lamp założonych.Jutro działamy dalej ,czyli drewniane żaluzje z Ikei i reszta lamp.Mąż zachwycony kuchnią,dzieci wybrudzone,zmęczone.Na początku poszmar bo się nudziły,a kiedy moja mama zaczęła tapetować, starszy na szczęście pomagał.Zdjęcia dam po kolacji,wyszło pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts