Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pestko tak,choć ranek nie zapowiadał się dobrze.Przyznam ,że dzieci na budowie to dla mnie nerwy straszne.Zawsze znajdą zabawę nieodpowiednią.Sąsiedzi wyjechali,więc były razem z nami.Na dodatek mąż zadzwonił,że chyba zjeżdzając z górki rozwalił miskę olejową.Już wiemy,że czeka nas wymiana jednego samochodu na wyższy.Na całe szczęscie blisko jest mechanik z pomocą drogową,więc załatwiliśmy to szybko,dobrze,że byliśmy dwoma samochodami.

No i gabinet meżą,jego muzyczny pokój,w tapecie jest jedna ściana ,reszta sufit i ściany to RAL 9010.Tapeta ma pięcilinię z nutami

Rasch aqua releief 2014

http://www.tapety-sklep.com/pl/p/Tapeta-Rasch-Aqua-Relief-2014-823721/23332

DSC02031.JPGDSC02032.JPG

Pamiętam jak znalazłąm tapetę,byłam pewna ,że mu się spodoba.Powiedziałam mu,że wybrałam tapetę do jego pokoju,on oburzony,że sam sobie wybierze,ale jak mu pokazałam dodając ok,nie ma sprawy,wiedziałam,że mu się spodoba.

Edytowane przez Barbara74

Mr.Wallet się wściekł jak ostanio maluch do niego powiedział portfel:lol2:chyba mu to wpadło w ucho,bo ja tak nie mówię,może powiedziałam przy dzieciach ze dwa razy.

Ale Moniko on ma pokój teraz pusty po lewej będzie miał szafki z książkami,na przeciwko na całej szerokości blat z komputerami itp. na ścianach kolekcje biletów z koncertów ,i jakieś muzyczne rzeczy,ale mebli nie mamy i funduszy na to też.Może z Ikei z Besty te szafki zrobimy ,przydałaby się jakaś wygrana w totka :)

Fajnie by było gdyby nie ten kurz,schodów nie ma ,podłoga w slonie nie zrobiona i się kurzy,zresztą widać mam wszędzie białe fugi

Basiu, cieszę się razem z Tobą :wiggle: Piękna tapeta, piękne fronty. A czy ja gdzieś pisałam, że dom ciekawy? Ani się waż myśleć, że lepiej byłoby mieć salon na poziomie reszty parteru! Jest super.

Właśnie wyciągnęłam od kominkarzy, że spokojnie można ciepły kominek obłożyć cały kamieniem, byle nie był to kamień grubszy niż 3 cm i oczywiście lepiej w płytkach.

Patrz jest wyłożony łupkiem, tylko tym kolorowym w małych płyteczkach (wykonanie Godkowie).

Screen shot 2013-02-09 at 8.45.58 PM.jpg

Szyba ma 80 cm szerokości i w dodatku ten „potwór” ma w środku wypełnienie z masy kumulacyjnej. Obudowa może się nagrzać nawet do 70 stopni i oddawać to ciepło do 12 godzin :yes:

tak Pestko,lekko tłoczona,bo to niby z tych łazienkowo-kuchennych,dobrze,że mu delfinów nie wybrałam .Ale tapeta nie wygląda na łązienkową:lol2:

Pestko kurczę zboczyłam z obranego mi szlaku troszeczkę ,zauroczyłam się sypialniami błękitno-beżowymi,no i troszeczkę żałuję.U Julianny dałam sypialniane inspracje,no i zastanawiam się czy przemalować błękit na jakiś ciemy szary ,czy zrobić to trochę później za rok,czy dwa.

Poza tym moje łóżko ,zamierzam przemalować ,ale ile to roboty będzie ,wrzucę zdjęcia jutro to mi doradzicie na jaki kolor,myślałąm o graficiie

A kominek już mam ,tylko bez portalu,wkleję fotki jutro ,jak to wygląda .No i muszę poszukać jak go wykończyć i kto to zrobi ,bo mój kominkowy partacz chyba nie.Miały mi robić kominyikominki z Zielonej góry i żałuję,że nie zrobili.Aleplusem jest to ,wtedy bym nie zrobiła obecnej wersji z której jestem zadowolona

Basiumowisz ,że młody podłapał ( portfel):lol2::lol2::lol2::lol2: zdolna bestia:D

Basiu portal do kominka moga ci zrobić ( jak chcesz z kamienia) moi panowie od blatu:yes:

ja wczoraj siedzialam z katologiem Ikei w ręku i wpadły mi w oko takie polki i biurko http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80221352/

i expedit w polysku szary:):)n javascript:widthProdSelected('img659211_lnk','659211');relatedProducts.init();

Basia, kuchnia wyszła bardzo ładnie. Czekam na zamknięcie blatem. Na cokół przy zmywarce nawet nie zwróciłabym uwagi. Masz już wybrane stołki pod blat?

I wrzuć może zdjęcia do dziennika, bo w komentarzach po ochach i achach (:)) ciężko już kuchnię odnaleźć...

Basiu, a czy rozważałaś do małej łazieneczki okrągłe lustro. Myślę, że wyglądałoby z cegłami i jeszcze podświetlone bardzo efektownie.

Screen shot 2013-02-10 at 4.34.50 PM.jpg To akurat jest w kombinacji z drewnem, ale jak zobaczyłam od razu skojarzyło mi się z Twoją łazienką :D