monika996 11.02.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 O mamo dziewczyny to łózko dla dziecka z palet!!! Moi rodzice jakby zobaczyli takie w pokoju mojego dziecka by chyba zemdleli razem a mama zaraz potym zdarlaby ostania rzecz z siebie i poszla kupic cos bardziej ... hmmm nowoczesnego tak mowisz!!!!! ja myślę ,że takie lozko dopiero od 6-7 lat bedzie dobre:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.02.2013 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 (edytowane) http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=wit%20c%26zynk%26%20opryszczka&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CDAQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.pokonaj-wirusy.pl%2Fopryszczka.html&ei=ticYUaCoPIfHswapx4DQBQ&usg=AFQjCNGgE2DBCGvHoBxZfEkPhp7oWOlkNQ&bvm=bv.42080656,d.Yms:yes: Monia dzięki poczytam,dopiero odpali≥łam kompa ,wzięłam go wprawdzie na budowę ,ale zapomniałam internetowego palca Monika dobrze radzisz. Basiu i jeszcze dowitaminizuj mu dietę. Jabłka, warzywa, banany koniecznie. To pewnie takie zimowe osłabienie. No Pestko strarszy no własnie odżywia się jak mąż czyli niezdrowo,nie lubi żadnych warzyw, oprócz ogórków,banana wtykam do ręki jak jest na kompie,bo wie ,że wtedy nie wyłączę kompa jak gra,nawet pomidorów nie lubi.Natomiast mały ten diabeł, jak mówisz ,że zdrowe to chce jeśc ,żeby być duży ,sam idzie bierze banany, uwielbia brokuły,kalafior,szpinak,owsiankę Basia, nie wiem, czy widziałaś, to ikeowskie okrągłe wisi u mnie w dolnej łazience na cegiełkach. Jest duże i wygląda bardzo fajnie. Szukam tylko sensownego i pasującego światła. Pięknie u Ciebie Dla dzieci do łązienki daję ikeowskie ,ale w metalowej ramie -sredrnej takie proste Natomiast na dół kupię jakieś okrągłe ,aby rozmiarowo pasowało ,podkleje na płycie osb żeby od spodu podświetlić to łóżko z palet wygląda ciekawie, ale nie położyłabym w nim dziecka. A jeśli już, to paleta musiałaby być nowa i z obu stron wyszlifowana na gładko. Spireo ja mam zamiar poszlifować te palety i dopiero pomalować,tak zeby drzazgi mu się nie wbiły Basiu, kuchnia piękna i ogrooomna - chyba największa na Forum Wszystko Ci się zmieści Basiu, taki długotrwałe zajady są nadkażone, zwykle drożdżakiem i/lub dodatkowo bakterią. Trzydniowa kuracja maścią zawierającą antybiotyk, steryd i lek przeciwgrzybiczy załatwi sprawę - może rozsądny pediatra się domyśli, a jak nie to dermatolog na pewno. No wczoraj posmarowałam mu własnie protopic ze sterydami,on alergik atopowiec więc skórne problemy ma,on obgryza pazury,jak zniknie zajad to opryszczka,sam już się na to wkurza i zaczyna zwracać uwagę czym wyciera twarz i nie pije ze wspólnej butelki i witamina B1 na zajady. banany mają potas trzeba dzieciakom dawać i pomidorki (ale to w lecie-polskie) Basiula jak tam dziś w domku????? Monia jak pisałam pomidorów nie jada,w lecie go szantażuje ,aby zjadł plasterek ,robi to z obrzydzeniem,a ja uwielbiam nasze p olskie pomidory O mamo dziewczyny to łózko dla dziecka z palet!!! Moi rodzice jakby zobaczyli takie w pokoju mojego dziecka by chyba zemdleli razem a mama zaraz potym zdarlaby ostania rzecz z siebie i poszla kupic cos bardziej ... hmmm nowoczesnego Beata a moja mama jak się dowie to będzie sama chciała robić, tak mowisz!!!!! ja myślę ,że takie lozko dopiero od 6-7 lat bedzie dobre:D:yes: Mały harpagan będzie zadowolony Edytowane 11 Lutego 2013 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.02.2013 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Pestko super te paletowe cuda ,pokażę zachwilę chłopakomEwo ,tak kółka przy paletach nadają charakteru, niestety łóżko jeździ nawet jak się go blokuje,ale rozeznam temat kółekk ,albo je dam jako atrapy Byłam ze starszym u lekarza ,jutro ma badanie krwi,zobaczymy co wyjdzie Aha dam zdjęcia ,dzisiaj było szlifowanie i gruntowanie podłogi ,a ja zawiesiłam zasłony w dziurki,cały czas coś mi w sypialni nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.02.2013 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 czekam na zlew i młynek i zamawiam ,blat ,którego wycenę dostałam,zakłądałam podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.02.2013 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Pestko tak na szybko przeglądam te linki od ciebie,kurczę jakie fajne te palety,gdybym miała knajpkę to na pewno wystrój paletowy bym zrobiła,muszę prześledzić wieczorkiem , i jakąs półęczkę jeszcze do łóżka dorobić ,fantastyczne te rzeczy ,wracam za 2 godzinki to dam foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.02.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 basia pokazuj ta sypialnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 11.02.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 ja tez czekam na sypialnie:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.02.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Mój J. też się zapalił do tych paletowych cudów. Jak mu powiedziałam, że chcę przy ich pomocy ratować stare fotele jego mamy, aż mu się oczy zaświeciły i rzucił się do netu szukać gdzie w okolicy są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 11.02.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 No wczoraj posmarowałam mu własnie protopic ze sterydami,on alergik atopowiec więc skórne problemy ma,on obgryza pazury,jak zniknie zajad to opryszczka,sam już się na to wkurza i zaczyna zwracać uwagę czym wyciera twarz i nie pije ze wspólnej butelki Basiu, Protopic nie jest sterydem i w tej sytuacji mu nie pomoże. Zajrzyj na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.02.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Bami a co na bardzo łzawiące i podrażnione oczy. łzawią mi od kilku dni i dziś chyba mam gorzej:( tylko krople świetlika stosuje 9 od dziś). bo wcześnej tylko przemywałam solą fizjologiczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 11.02.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Bami a co na bardzo łzawiące i podrażnione oczy. łzawią mi od kilku dni i dziś chyba mam gorzej:( tylko krople świetlika stosuje 9 od dziś). bo wcześnej tylko przemywałam solą fizjologiczną Odwyk od komputera Świetlik stosunkowo często powoduje alergię... Może spróbuj odstawic i zamienić na jakieś nawilżające z kwasem hialuronowym. Jeżeli nie pomoże marsz do okulisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.02.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Odwyk od komputera Świetlik stosunkowo często powoduje alergię... Może spróbuj odstawic i zamienić na jakieś nawilżające z kwasem hialuronowym. Jeżeli nie pomoże marsz do okulisty buuuuu.... to ja czasami zel ze świetlika pod oczy stosuje.......może to mnie uczuliło:(:( już dziś za pozno..... jutro kupię inne kropelki a na kompie jestem tylko na fm (może godzinę do 2 dziennie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.02.2013 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 (edytowane) no dobra wróciłam od psychiatry własnie pokój malucha i ten słup koło okna -to ja taka mądra kazałam tam przeprowadzić rurę wentylacyjną,ale tam jest akurat 120 cm więc ,tam będzie paletowe czerwone łóżko i widok z drugiej strony ,każdy chłopiec ma małą garderobę sypialnia i zasłony fajnie światło przenika przez zasłony jakie tu dwie lampy sufitowe dać,jestem narwana ,nie zastanawiam się ,tylko chce cokolwiek żeby było,a potem mogę żałować salon wyszlifowany ,pogruntowany jutro idzie podłoga salon zabudowa rury brakuje portalu i cegły po bokach fajny widok prawda? No i teraz poproszę szczerze,proszę niech każdy napisze jaki kolor dałby zamiast tego błękitu.Mam przemęczenie,naoglądałam się za dużo inspiracji wszystko mi się pomieszało ,a chce iść dalej ,zaczynam zbaczać ,sama nie wiem co chcę.Miałam już tak raz z kuchnią .No ale ten dzisiejszy psychiatra to nie dlatego:lol2:to moja koleżanka,no ale koleżanka przecież może też być moim lekarzem:lol2: Pestko Ty mnie dobrze znasz,kumasz o co chodzi,pokój staje sie babciny powiedz szczerze,nie wiem czy to przez ten kolor? a może uparłam sie na te zasłony? co jest nie tak, Ty masz dobre oko,wyłóż kawę na ławę!!! Edytowane 11 Lutego 2013 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.02.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Pomaluj ten słup u juniora albo na ten sam szaroniebieski, albo czerwono jak łóżko. A czemu szaroniebieskiego nie powtórzyłaś na ściance od garderoby? Byłoby jeszcze fajniej w pokoiku. U Ciebie w sypialni powiesiłabym granatowe zasłony jako drugą warstwę. Mogłyby wisieć odsunięte po bokach. Fajne są takie dwuwarstwowe zasłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.02.2013 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Mały będzie mieć tapetę na ścianie kolankowej i koło słupa-tam gdzie jest jeden pas,a jak słup dam na ten niebieski to go bardziej wyeksponuję i nie będzie gorzej?To jest pokój północny i bałam się dać tego niebieskiego za dużo ,tapeta jak dojdzie to oradzisz.A z sypialnią ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.02.2013 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 A może ta ściana kolankowa w sypialni też powinna być jasna,jak sufit,to może jakieś proporcje będą lepsze?,a na prawo wrzucić ciemny kolor jakiś zimny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.02.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Maluj słup, przynajmniej będzie wyglądał jakoś, a tak, to jak przypadek. Więc tak, jest duża szaroniebieska ściana, dalej słup pomalowany i tapeta. Kolankową tapetuj. Skos zostaje biały. Jednak ta ściankę od garderoby machnęłabym na szaroniebiesko. Można na niej dać białe półki. Będzie git Wiesz, wkurzające jednak są te białe paseczki pod sufitem. Dałabym pod sufitami wykończenie z prostego Oraca pomalowanego na kolor ściany:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.02.2013 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 No i z miłych wiadomości to ,że wczoraj wyłączyłam ogrzewanie ,wyłączyłam pompę,w domu było 21-22 góra stopnie ,dzisiaj po 24 godzinach temperatura spadła o 1 stopień, zobaczę jutro,jaka będzie temperatura.Wyłączyłam ogrzewanie ze względu na klejenie podłóg,nie wiedziałam gdzie jest jaki obwód ,więc wyłączyłąm wszystko.No i jeszcze dodam ,bo nie byłabym sobą-ale jestem suka:lol2:.Proszę męża wyłącz pompę, przed wyjściem sprawdzam czy jest wyłączona ,niestety nie ,no i dlaczego podobno nie wie jak się wyłącza,no nic tylko :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.02.2013 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 jak mi coś zostało to pomaluję jutro,chociaż słup a te paski to dlatego ,że sufit pływa i wiesz tak jest faktycznie.TYch listew to nie za bardzo chcę wprowadzać, bo boję się,że za dużo tego wszystkiego i w pokojach ze skosami to takie listwy coś nie pasują.Ja to głupia jestem ,co mnie wzięło aby słup dać nie w rogu ,tylko koło okna.Mnie ogólnie wkurzają te słupy w rogach ,gdzie idą rury wentylacyjne,a ten na środku to miałbyć aby tam dać półki ,może tak zrobię i łóżko pod półki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 11.02.2013 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Basia, jeśli można... Zanim zaczniesz zmieniać kolory - mnie się wydaje, że pomalowanie dwóch dłuższych boków na ciemniejszy kolor wydłużyło optycznie tę sypialnię. Wydaje mi się, że raczej trzeba byłoby ją optycznie skrócić, aby bardziej szła w kwadrat a nie prostokąt. Kolor sam w sobie nie jest zły, nie wiem, co chcesz dalej robić, ale może powinna być tylko jedna ściana pomalowana na ciemniejszy kolor. Zasłony natomiast wydaje się przyciężkawe i zasłaniają światło. Puściłabym raczej coś bardzo delikatnego, zwiewnego + ewentualnie jakąś drugą warstwę jak napisała Pestka. Te aktualne może inaczej by wyglądały, gdyby nie były podzielone na trzy części tylko całe były w tym ażurowym wzorku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts