Alija 12.02.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Basiu jakie masz cudne okna w salonie, takie ogromne i mnostwo swiatla w domciu. Bedzie co pucowac Co do sypialni to rowniez mysle, ze lepiej bez tych zaslonek. Moze znajda gdzies indziej miejsce, tam proponowalabym rolety, panel albo zaluzje pionowa. ale to tylko IMHO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.02.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 I w końcu zapomniałam o samych roletkach. Ten panel maskujący mocowanie karnisza nad oknem, powinien tam być niezależnie, czy zdecydujesz się na zasłony, rolety, czy cokolwiek innego. Karnisz nad tym oknem zawsze będzie źle wyglądał. A rolet nie możesz montować we wnęce okiennej, albo na framugach okien, bo ich nie otworzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.02.2013 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Oj jak mi ciężko ,spójrzcie na godzinę kiedy Pestka to wklejała ,Balbina się budzi do pracy o tej porze.Głupio mi ,że Pestko nie spałaś tylko w sprawie okna działałaś. Panowie kleją drewno w salonie ,więc będą foty dzisiaj,zjawił się stolarz od schodów bez zapowiedzi,aby coś wymierzyć,więc może będa schody za chwilę co oznacza przeprowadzkę. Ale jaja z tym oknem,ja od samego początku chciałam własnie te zasłony,w moim obecnym salonie wyglądały fajnie własnie przez te dziurki.A tu taki zgrzyt.Założę jakieś białe zwiewne na okno jak znajdę ,mam pochowane.Shutersy białe są śliczne ,zawsze o takich marzyłam ale cena okropna.W zasadzie wiem ,że drogie,ale nie wiem jak, więc sprawdzę,wolę dać więcej a żeby poprawdzić look tego okna. Zrobię jeszcze zdjęcia z perspektywy wejścia ,te zdjęcia były z garderoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.02.2013 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Pestko ,ale chyba nie myślisz o panelu maskującym od sufitu?,bo bym musiała zabudować dużo ściany nad oknem,? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.02.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Pestko ,ale chyba nie myślisz o panelu maskującym od sufitu?,bo bym musiała zabudować dużo ściany nad oknem,? Owszem myślałam , żeby się jak najmniej rzucał w oczy. Ale można zrobić tylko pas przez całą szerokość ściany, schować w nim też światło. Będzie super. Zrób fotkę w trochę większej rozdzielczości i wrzuć na maila, to narysuję jak to wykorzystać na kilka sposobów. Zupełnie inaczej wygląda coś w głowie, a inaczej zwizualizowane. W nocy siedziałam, nad moją robotą Męczyłam obrzydliwą okładkę, z którą niewiele mogę zrobić I żeby nie dostać szczękościsku ze złości zrobiłam Ci okna. Ciekawe, czy dałoby się zrobić takie łamane na zawiasach shuttersy z drzwi żaluzjowych (np. z LM). One jakoś mnie ceną nie powalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.02.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 W nocy siedziałam, nad moją robotą Męczyłam obrzydliwą okładkę, z którą niewiele mogę zrobić I żeby nie dostać szczękościsku ze złości zrobiłam Ci okna. a masz jakiś wpływa na okładkę czy masz to narzucone z redkacji ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.02.2013 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Dzisiaj będę mieć zdjęcia kuchni z lodówką ciekawe jak wyjdzie.Dom zaczyna się zamieniać w miejsce do mieszkania.Podest w jadalni to fantastyczne miejsce do oglądania pracy parkieciarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.02.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Pestko ale Ty układasz na układce co gdzie ,ale nie robisz fotoshopów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.02.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Dzisiaj będę mieć zdjęcia kuchni z lodówką ciekawe jak wyjdzie.Dom zaczyna się zamieniać w miejsce do mieszkania.Podest w jadalni to fantastyczne miejsce do oglądania pracy parkieciarzy. a do robienia zdjęć z prac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.02.2013 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 a do robienia zdjęć z prac ? no robię ,za chwilę porobię,ale nie wzięlam głupia kabla aby zrzucić na kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 basiu dopiero zajrzałam:yes: a wy cała noc o sypialni....to ja na świeżo i z nowym pomysłem pomalowalabym wszystkie sciany dokoła na niebiesko, włacznie ze skosem ( tam gdzie okna dachowe). ty;lko sufit zostawiłabym bialy. wtedy twoje zasłonki fajnie wyjdą na tle niebieskim:):):):):) aty dalej na podeście siedzisz:D ja uwielbiam na schodach siedzieć w salonie i tv oglądac:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.02.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Na to co ma być na okładce miewam różny wpływ. Bywa, że uczestniczę w sesjach zdjęciowych i wtedy to ja decyduję jaka poza jest dobra, poganiam wizażystkę i fryzjera do roboty. Teraz mam zdjęcia z przypadkowego wnętrza i rządzi kobieta, która na tej okładce będzie. Płaci i ma. Z ponad 50 zdjęć, które jej zarekomendowałam, wybrała wyłącznie z pozostałych 200, które ja odrzuciłam z różnych powodów. Nie dała się przekonać, że są do d... bo ma krzywe usta, mały palec jej odstaje, wypięła brzuch i zgarbiła się. A najgorsze, że ma generalnie brzydkie gąbczaste ciało typowe dla dużych blondynek po 40-tce i wielki zad, a chce mieć fotę z odkrytymi ramionami prezentująca tren, czyli będzie widać duży tyłek. Z mniejszych błędów na zdjęciu są przesuszone, pozlepiane wargi z nadjedzoną szminką. Tak to wygląda, CHOLERAaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.02.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Pestko ale Ty układasz na układce co gdzie ,ale nie robisz fotoshopów? Robię Basieńko montaże, przemalowuję fragmenty. Więcej niż bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 fNa to co ma być na okładce miewam różny wpływ. Bywa, że uczestniczę w sesjach zdjęciowych i wtedy to ja decyduję jaka poza jest dobra, poganiam wizażystkę i fryzjera do roboty. Teraz mam zdjęcia z przypadkowego wnętrza i rządzi kobieta, która na tej okładce będzie. Płaci i ma. Z ponad 50 zdjęć, które jej zarekomendowałam, wybrała wyłącznie z pozostałych 200, które ja odrzuciłam z różnych powodów. Nie dała się przekonać, że są do d... bo ma krzywe usta, mały palec jej odstaje, wypięła brzuch i zgarbiła się. A najgorsze, że ma generalnie brzydkie gąbczaste ciało typowe dla dużych blondynek po 40-tce i wielki zad, a chce mieć fotę z odkrytymi ramionami prezentująca tren, czyli będzie widać duży tyłek. Z mniejszych błędów na zdjęciu są przesuszone, pozlepiane wargi z nadjedzoną szminką. Tak to wygląda, CHOLERAaaaaaaaaaa fajna klientka:cool::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.02.2013 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 jezu ja też bym chciała tak,będę Twoją asystentką,będę Ci podawać herbatę ,please.Lubię obserwować ludzi ,ich różne zachowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.02.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Pestko, ciekawą masz robotę - ale czemu się przejmujesz, pani chce wyglądać brzydko i niefajnie, to niech wygląda. W końcu, płaci, to wymaga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.02.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Tak to wygląda, CHOLERAaaaaaaaaaa niestety czasem jak ktoś płaci i chce takie zdjęcie to trzeba sie użerać, wiem cos o tym niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 jezu ja też bym chciała tak,będę Twoją asystentką,będę Ci podawać herbatę ,please.Lubię obserwować ludzi ,ich różne zachowania .:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.02.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Niestety na ogół jest tak, że gdy nie chcą tego co ja proponuję i wybierają własne, to potem do mnie mają pretensję, że wyszło źle. Dlatego nienawidzę takiej pracy. Aż mnie ściska jak sobie pomyślę, ile ja tego szajsu przerzuciłam w życiu. Basiu ja już nie lubię obserwować zachowań tych ludzi. Woda sodowa ot co. Paskudnie traktują innych nic o nich nie wiedząc. Co tu obserwować, że pani chwali się, że jej facet ją z łaski, albo bo ma niezłą d... i ładną buzię, zatrudnia w swojej firmie jako dyr. od siedmiu boleści. A ona uważa, że jest taka świetna. Może i ma jakieś ukryte dla mnie zalety, tylko gdy patrzy nierozumiejącymi oczami na mnie, to mnie się niedobrze robi i nie wiem gdzie te zalety trzyma. Pojechałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 oj tam Pestka:lol2: pojechałaś Basia co z sypialnią??? czytałas moj post????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts