monika996 14.02.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 pięknie drzwi sliczne i wcale nie kamienicowe:) piękne Basiu. były robione na zamowienie, czy kupowane w salonie?????nie pamiętam:yes: a podłoga :jawdrop::jawdrop: bajka. Czemu ja nie znałam Pestki:yes: zdecydowanie tak wygląda bosko:yes: sama nauczyłam się wklejać przez załaczniki. taka bestia zdolna ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 14.02.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Basiulka przepięknie jest Ale się cieszę, że na własne oczy zobaczę . Trochę mnie zmyliłaś tymi starymi kamienicami, bo mnie się tam kojarzą inne drzwi, ale Twoje są cudne Salon wygląda na ogromny. Jego wysokość jest imponująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 14.02.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Basiu, czytam oglądam i wzdycham. Ja chce tam do Cibie to zobaczyc na żywo;p Drzwi piekne co tu dużo mówić, to już wiesz, ale zachwycila mnie Towja podłoga cudna. Przypomnisz co to jest ? i jak możesz napisz jaką ma wysokośc to coś i cena jak pamiętasz. ZDOLNA BESTIA Z CIEBIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.02.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 WOW!!! Drzwi cudne!! Podłoga przepiękna!!! A i tak najbardziej lubię Twoich Młodych łazienkę:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 14.02.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 O KURDE!!No extra!Drzwi myslalam na poczatku ze to wanilia jest ale przeciez mialy byc biale prawda?No to Basiu biore je! A kolor niebieski w pokoju synka tez biore!To byl caparol tak? I podloga w salonie tez jest sliczna!! OMG jak masz ładnie juz. I ten widok z salonu!!!!!!!!! Tego zazdraszczam naj naj bardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.02.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Basiu jestem oczarowana lecę już dziś spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 14.02.2013 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 No tak w kamienicach są dwuskrzydłowe najczęściej ,ale mi chodziło o frez,ja miałąm takie w domu z 1939 roku.W przedpokoju był dała bardziej wyrazisty kolor,ten szary wydaje się białawy w dzień. Beata niech ci prześlą próbkę tego koloru,korona da ci kawałek pomalowanego drewienka,zrobię ci jutro w dzień zdjęcie tych drzwi przy białym kontakcie. Rasiu ja też chłopaków łązienkę uwielbiam Dom ma wiele błędów,o któ®ych wielokrotnie trąbiłam ,ale każdy kto mnie odwiedza,ulega widokowi z okien,siedzę na podeście i jest super,szkoda ,że nie mam jeszcze lepszego widoku z sypialni,powinnam była dać okno w ścianie kolankowej tak jak ma Spirea Kolory dałabym teraz mocniejsze ,bardziej wyraziste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.02.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Basiu, REWELACJA!! GRATULUJĘ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.02.2013 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Basia, a ja Cię ochrzanię :lol2: Marudzisz i marudzisz, a CUDEŃKO BUDUJESZ O podłodze już chyba mailem pisałam. Ja wolę ciemne, ale jest piękna. Drzwi boskie i od razu zrobił się dom prawdziwy. Kolor ścian za niedługo przemalujesz, to nie problem. Masz tak fajnie, że spokojnie możesz poduchy po podłodze w salonie rozrzucić i dać sobie spokój z kanapą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.02.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Pięknie u Ciebie się zrobiło. Ta tapeta z napisami, łazienka - extra. Baaardzo mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 15.02.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Basia, jesli drzwi nie sa RAL 9010 to pamietaj o listwach zeby byly takiego samego koloru bo strasznie brzydko wyglada jesli listwy roznia sie kolorem od drzwi. Maz chce inny frez na naszych drzwiach wiec ciekawe czy Korona nam taki moze zrobic. Zobaczymy. Sluchaj, co myslisz zeby kolor z pokoju Twojego synka ten sliczny niebieski dac na hol? Nie za ciemno bedzie? Potem powtorzylabym go jeszcze w salonie na jednej scianie a reszta biala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.02.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Beata drzwi to RAL 9010,no i listwy też muszę takie dać-wiem.Korona jest bardzo eleastyczna,pokaż jaki chcesz dać frez?Nad kolorami pomyślę bo blacie i schodach ,W przedpokoju musi być chyba bardziej mocny,ale mam czas,przemalowanie trwa chwilę.Ja zawsze w domu coś zmieniałam,ten niebieski od malucha to mój ulubiony kolor ,uwielbiam na niego patrzeć.Mam ochotę dać starszemu granat ,ale on chce tapetę,któ®ą już kupilam,cały czas mam przed oczami ten pokój z inspiracji dziecięcych ,chyba u Ciebie był wrzucany,jedna ciemna granatowa ściana ,reszta jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 15.02.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Basiu cudnie , nie moge sie napatrzec:) Drzwi sa po prostu piekne!!!! Jestem nimi zachwycona.Bardzo podoba mi sie podloga, kolorystyka ale przede wszystkim te fantastyczne, ogromne okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 15.02.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Przypomnisz mi co to za kolor u malucha? Dalabym go do przedpokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.02.2013 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 (edytowane) Alicja dziękuję Beata muszę poszukać numeru,i go gdzieś wpisać,aby mi nie zniknął Edytowane 15 Lutego 2013 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 15.02.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Pięknie Basieńko - bardzo domowo już!!!!Podłogi i drzwi są prześliczne, jednak nie ma to jak naturalne, ponadczasowe drewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.02.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Beata Weronika napisał: Basia, jesli drzwi nie sa RAL 9010 to pamietaj o listwach zeby byly takiego samego koloru bo strasznie brzydko wyglada jesli listwy roznia sie kolorem od drzwi. Maz chce inny frez na naszych drzwiach wiec ciekawe czy Korona nam taki moze zrobic. Zobaczymy. Sluchaj, co myslisz zeby kolor z pokoju Twojego synka ten sliczny niebieski dac na hol? Nie za ciemno bedzie? Potem powtorzylabym go jeszcze w salonie na jednej scianie a reszta biala. Beata, u Basi są piękne jasne drzwi, sufit i listwy przypodłogowe. Mogłaby te ściany pomalować nawet na czarno i byłoby pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.02.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 grafitowo Pestko:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 15.02.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Zazdroszczę Ci tych drzwi...Zupełnie inaczej wygląda teraz dom.Ale chciałam powiedzieć, że zakochałam sie w ... Twojej kuchni:yes:Zupełnie nie mój styl, ale już teraz jest fantastyczna!Prosta, klasyczna, biała. Piękna sama w sobie. Zupełnie odbiegająca od naszych nowoczesnych mebli.Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.02.2013 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Alija napisał: Basiu cudnie , nie moge sie napatrzec:) Drzwi sa po prostu piekne!!!! Jestem nimi zachwycona.Bardzo podoba mi sie podloga, kolorystyka ale przede wszystkim te fantastyczne, ogromne okna. Alu dziękuję Ci za pomoc,:hug:zlew mam jest ogromny i jest koszyk Okna tak są fajne,ale widok,czym byłyby te okna jak za nimi byłby jakiś dom.Wszyscy któ®zy przychodzą ,zamierają i patrzą przez te okna i liczy się tylko co jest za nimi Beata Weronika napisał: Przypomnisz mi co to za kolor u malucha? Dalabym go do przedpokoju Beata to kolor z wzornika Tikurilli,ja malowałam Caparolem,ale wzornik Tikurilii M490 Sharlotka napisał: Pięknie Basieńko - bardzo domowo już!!!! Podłogi i drzwi są prześliczne, jednak nie ma to jak naturalne, ponadczasowe drewno! Szarlotko kocham drewno chyba wszystkie jego rodzaje i daje rzeczywiście fajny klimat pestka56 napisał: Beata, u Basi są piękne jasne drzwi, sufit i listwy przypodłogowe. Mogłaby te ściany pomalować nawet na czarno i byłoby pięknie Wiesz Pestko jadąc Z Wojtkiem -moim starszym rozmawialiśmy o kolorach, on lubi najbardziej czerwony,zielony i czarny .Zastanawiam się czy dać tylko tapetę na jedną ścianę ,a np kolankową pomalować.Tam nie ma gładźi ,ale mogę dać gładką tapetę szklaną i pomalować. Czarny mam,czerwony mnie kusi,zielony nie pasuje.Boję się ,że ta tapeta to się szybko znudzi jest taka za bardzo charakterystyczna. monika996 napisał: grafitowo Pestko:yes: Bardzo łądny kolor ma Spirea w kuchni,w łazience też ,ale to chyba nie te same.monia a Ty wiesz, któ®a forumowiczka ma mocne kolory w domu,zobaczyłabym chętnie Balbina200 napisał: Zazdroszczę Ci tych drzwi... Zupełnie inaczej wygląda teraz dom. Ale chciałam powiedzieć, że zakochałam sie w ... Twojej kuchni:yes: Zupełnie nie mój styl, ale już teraz jest fantastyczna! Prosta, klasyczna, biała. Piękna sama w sobie. Zupełnie odbiegająca od naszych nowoczesnych mebli. Super! Dzięki Balbina ,kuchnia fajna duża nabierze charakteru po blatach i lodówce,któ®a stoi nie włożona ,bo trzeba wyregulować nogi ,a strasznie ciężka. Jak Twoja mozajka w piwnicy?kiedy zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts