Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tapetuje moja mama,ja jestem kontroler jakości ,sprzataczka i kucharka, a M, wchodzi w niedzielę i wiesza Pet fine -lampki 6 sztuk w łązience,no i jakieś lampy do starszaka.

zlew monia podwieszany jeszcze ciepły prosto z Niemiec przyszedł ,piękny wielki

http://www.ceneo.pl/15641709, no tylko czarny

basiu to co ,że czarny. blat jest prawie czarny:yes::yes::yes: ciekawa jestem jak z uzytkowaniem:) ale masz stację zmiekczjącą wodę to zaciekow z kamienia nie będzie. do sucha będziesz go wycierać musiala.

Kucharzysz w nowym domu???? czy pizzę zamawiacie????

No M to bohater, moj nie lubi ani lampek wieszać , ani karniszy, ani nic:)

Basia, wyszło cudnie. Drzwi są bardzo eleganckie i idealnie pasują do Twoich wnętrz. I tak jak napisała Balbina, zupełnie inaczej wygląda dom, jak są już pomontowane drzwi. Bardzo mi się podoba podłoga w salonie. Nie wspominając o tych oknach i widoku z tych okien :jawdrop:Coś pięknego. Masz niesamowity potencjał w położeniu domu.

Basia, wyszło cudnie. Drzwi są bardzo eleganckie i idealnie pasują do Twoich wnętrz. I tak jak napisała Balbina, zupełnie inaczej wygląda dom, jak są już pomontowane drzwi. Bardzo mi się podoba podłoga w salonie. Nie wspominając o tych oknach i widoku z tych okien :jawdrop:Coś pięknego. Masz niesamowity potencjał w położeniu domu.

coś słyszałam od basi o połozeniu domu i masz rację Spireo jest tam pieknie i jakie widoki:yes:

Być może już pisałam, ale mogę powtórzyć że też mi się podoba :yes:

Basia, a do młynka był kabel czy musisz dokupić? Jeśli chodzi o zabezpieczenie, to mój wykonawca uważa że nie tyle chodzi o poparcie młynka, co o zabezpieczenie zlewu, coby się ni odkleił od blatu...Napisz jak to u siebie rozwiązałaś, bo ja pewnie będę mieć blat sporo po Tobie, mój młynek nawet nie wiem czy już płynie z USA :( zła jestem na siebie że nie wzięłam tego z Anglii, za szybko się na gościa obraziłam ;(

Ciekawie położony dom, to połowa sukcesu. Basia ma na dodatek bardzo interesujący dom architektonicznie i ładnie wkomponowany w otoczenie. O wnętrzu już nic nie dodam, bo wiecie wszystkie co myślę:yes:

Basiu sorki ze tak tu sie wpieprzę na sekundę.

Pestko hadrcorowo gosc podcioł temat.

http://images42.fotosik.pl/769/8d9762c3adc8e763med.jpg

dom dalej o dziwo stoi popatrz.

pozdrawiam radek

Radek, jesteś moim bohaterem http://emotikona.pl/emotikony/pic/papa.gifPodobno do odważnych świat należy.

ARCHITEKCI, kto ich zrozumie :( Dobrze, że to nie jest ingerencja w konstrukcję domu.

Ja u siebie też miałam kilka ciekawych przypadków. Np. przerabialiśmy cały projekt dachu nad salonem, żeby zlikwidować słup podpierający więźbę, który stał na środku. Na szczęście w trakcie budowy wichura przewróciła jeden z 3 kominów. Pozwoliło to nam podjąć decyzję o zmianie usytuowania i konstrukcji schodów. Dom zyskał i w środku i od zewnątrz.

Dzięki Spireo ,w sypialni znanej nam :) jest wysoka ściana kolankowa i tam brakuje okna takiego jak ma Twoja córa,tam byłby super widok

coś słyszałam od basi o połozeniu domu i masz rację Spireo jest tam pieknie i jakie widoki:yes:

:yes:

Faktycznie cudownie! I nie myślę tylko o widoku z okien : )

Być może już pisałam, ale mogę powtórzyć że też mi się podoba :yes:

Basia, a do młynka był kabel czy musisz dokupić? Jeśli chodzi o zabezpieczenie, to mój wykonawca uważa że nie tyle chodzi o poparcie młynka, co o zabezpieczenie zlewu, coby się ni odkleił od blatu...Napisz jak to u siebie rozwiązałaś, bo ja pewnie będę mieć blat sporo po Tobie, mój młynek nawet nie wiem czy już płynie z USA :( zła jestem na siebie że nie wzięłam tego z Anglii, za szybko się na gościa obraziłam ;(

Luca kabel jest ,dlaczego miałoby nie być,młynek ciężki ,ja tam mam szufladę wysuwaną pod zlewem ,w dodatku zlew też bardzo duży i ciężki,zapytam ludzi od blatu, bo dzisiaj miałam obawy,jak to wytrzyma.

To najlepsze 10 cm w moim zyciu.

nie sadzilem ze taka bedzie roznica no i zgory wygląda to tak lekko.

jedziem dalej z koksem.

O co chodzi Radku ,coś tam wycinałeś ,?aby podwyższyć o 10 cm,ja miałam podobnie ,dlatego przy schodach mam słup i wycięte wyżej ,w innej lini

ARCHITEKCI, kto ich zrozumie :( Dobrze, że to nie jest ingerencja w konstrukcję domu.

Ja u siebie też miałam kilka ciekawych przypadków. Np. przerabialiśmy cały projekt dachu nad salonem, żeby zlikwidować słup podpierający więźbę, który stał na środku. Na szczęście w trakcie budowy wichura przewróciła jeden z 3 kominów. Pozwoliło to nam podjąć decyzję o zmianie usytuowania i konstrukcji schodów. Dom zyskał i w środku i od zewnątrz.

To straszne z tym kominem,ale jak on się przewrócił?cały, to stał osobno i sie przewrócił???