pestka56 17.02.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Tak Pesteczko ma ,jest wspaniale ogromna w środku i wiem ,że dzieci będa ja chciały dla tych światełek w środku cały czas otwierać Wczoraj rozmawialiśmy z J. że jak się nasze córki zaczną z wnukami zjeżdżać to powinniśmy np. w drzwiach lodówki mieć czujniki informujące o otwarciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.02.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Czyli tak jakby pogłębiasz wyspę o to drewno, nie czekaj jak L to chyba inaczej ,muszę zajrzeć do Ciebie i spojrzeć na kuchnię. Ja nie wiem jak połaczyć to drewno z granitem ,aby jaj nie było,czy tylko przy sobie zestawić? Pestko ,ale ten blat drewniany to nie wstawiają Ci od granitu ,ale w takim razie Ci od mojej kuchni -ich poproszę Niesamowitą Ty masz tą wiedzę ,jak Ty to na szybko wynajdujesz nawet w swoich zasobach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.02.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Wczoraj rozmawialiśmy z J. że jak się nasze córki zaczną z wnukami zjeżdżać to powinniśmy np. w drzwiach lodówki mieć czujniki informujące o otwarciu ja dam łańcuch na lodó∑kę wieczorem żebyśmy nie jedli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.02.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 No ja chcialam przedluzyc moj blat w kuchni taka debowa" L"-odwrocona do gory nogami i caly czas sie zastanawiam czy zrobic 6 cm(blat granitowy jest3 cm),czy zrobic 10 cm -nawiazujac do debowego stolu... Ta "L" nie bedzie dluga -jakies 60 cm przedluzenia wyspy i noga w dol-OCZYWISCIE TEZ TO TRZEBA PRZYKLEIC DO GRANITOWGO BLATU-ALE TO JUZ ZOSTAWIE MOJEMU SZPECOWI:) Chcialam zeby to bylo z fosztow debowych -tak jak stoly a nie z klepek... TYLKO SAMA NIE WIEM JAK TO BEDZIE WYGLADALO:(-PEWNIE UDEZE PO POMOC DO PESTECZKI:D Gumisia, a może tak jak tu Tzn, chodzi mi o to, że jest jakby wcięty w szafkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.02.2013 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Jadąc na budowę,zaczynam rozmowę z moim M w samochodzie Ja : wiesz wpadłąm na świetny pomysł połączenia blatu granitowego z drewnem ,ciekawe czy ci się to spodoba, no Pestka powiedziała ,że to świetny pomysł mąż : to mi się już podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.02.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Czyli tak jakby pogłębiasz wyspę o to drewno, nie czekaj jak L to chyba inaczej ,muszę zajrzeć do Ciebie i spojrzeć na kuchnię. Ja nie wiem jak połaczyć to drewno z granitem ,aby jaj nie było,czy tylko przy sobie zestawić? Pestko ,ale ten blat drewniany to nie wstawiają Ci od granitu ,ale w takim razie Ci od mojej kuchni -ich poproszę Niesamowitą Ty masz tą wiedzę ,jak Ty to na szybko wynajdujesz nawet w swoich zasobach Szufladki, folderki, np.: KUCHNIA / sprytne szafki, albo Ten sam folder KUCHNIA / światło. I tak pomieszczeniami i przedmiotami lub funkcjami. W tedy wyszukiwarka podaje szybko gdzie jest. Wpisuję BLAT+kamien i za chwilę mam odpowiedni folderek. Inaczej archiwizując swoje prace zginęłabym z kretesem. Daję ludziom nagrane płyty, a oni po 2-3 latach przychodzą, że nie mają loga. Dałam CD i zgubili. Albo, „pani przerobi ten folder sprzed roku”. Proszę o materiały. Nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.02.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Jadąc na budowę,zaczynam rozmowę z moim M w samochodzie Ja : wiesz wpadłąm na świetny pomysł połączenia blatu granitowego z drewnem ,ciekawe czy ci się to spodoba, no Pestka powiedziała ,że to świetny pomysł mąż : to mi się już podoba Ale się porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.02.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Gumisiu i Ty się nie pochwaliłas swoją kuchnią, byłam u Ciebie ,trzeba uaktualnić fotki na 1 stronie..Wspaniale!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.02.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 no i wiesz na miejscu ,się aż tak napalił ,że lodówkę włożył we wnękę lodówkę ,to nie żadna przenośnia :lol2:we wnękę kuchenną:lol2:Mogłam wprawdzie to wykorzystać bo byliśmy bez dzieci,ale mi się odechciało jak pokazałam tapetę u starszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.02.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.02.2013 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Pestko zmykaj spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.02.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 najpierw jakiś film dla odprężenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.02.2013 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Jak się wprowadzę to dasz mi listę filmów jakie muszę oglądnąć, będę leżeć w łóżku w sypialni i oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.02.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Nawet dostaniesz kolekcję moich ulubionych i co tam sobie wybierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.02.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Basiu i Pestko widzę ,że wam wesolo:lol2::lol2: No super lodowka, M się spisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.02.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 http://emotikona.pl/emotikony/pic/0drinks.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.02.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 pestko ja dzis abstynentka. wczoraj pobalowaliśmy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.02.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Ja tylko jeden łyczek na dobranoc w parze do filmu Antony Gibbon design – KRĘCIOŁKI INACZEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.02.2013 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Ja tylko jeden łyczek na dobranoc w parze do filmu Antony Gibbon design – KRĘCIOŁKI INACZEJ [ATTACH=CONFIG]171196[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]171197[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]171198[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]171199[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]171200[/ATTACH] Monia patrz Pestce się kieliszki poprzewracały ,jakaś impreza była bo ich sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.02.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Basia, to Twoim kręciołkom Gibbon zalał nóżki betonem, żebyście ich podczas parapetówki nie poprzewracali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts