Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

Tak Pesteczko ma ,jest wspaniale ogromna w środku i wiem ,że dzieci będa ja chciały dla tych światełek w środku cały czas otwierać

Wczoraj rozmawialiśmy z J. że jak się nasze córki zaczną z wnukami zjeżdżać to powinniśmy np. w drzwiach lodówki mieć czujniki informujące o otwarciu

:lol2:

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czyli tak jakby pogłębiasz wyspę o to drewno, nie czekaj jak L to chyba inaczej ,muszę zajrzeć do Ciebie i spojrzeć na kuchnię.

Ja nie wiem jak połaczyć to drewno z granitem ,aby jaj nie było,czy tylko przy sobie zestawić?

Pestko ,ale ten blat drewniany to nie wstawiają Ci od granitu :(,ale w takim razie Ci od mojej kuchni -ich poproszę :)

Niesamowitą Ty masz tą wiedzę ,jak Ty to na szybko wynajdujesz nawet w swoich zasobach :eek:

No ja chcialam przedluzyc moj blat w kuchni taka debowa" L"-odwrocona do gory nogami i caly czas sie zastanawiam czy zrobic 6 cm(blat granitowy jest3 cm),czy zrobic 10 cm -nawiazujac do debowego stolu...

Ta "L" nie bedzie dluga -jakies 60 cm przedluzenia wyspy i noga w dol-OCZYWISCIE TEZ TO TRZEBA PRZYKLEIC DO GRANITOWGO BLATU-ALE TO JUZ ZOSTAWIE MOJEMU SZPECOWI:)

Chcialam zeby to bylo z fosztow debowych -tak jak stoly a nie z klepek...

TYLKO SAMA NIE WIEM JAK TO BEDZIE WYGLADALO:(-PEWNIE UDEZE PO POMOC DO PESTECZKI:D

Gumisia, a może tak jak tu

Stone & Wood 1.jpg

Tzn, chodzi mi o to, że jest jakby wcięty w szafkę.

Czyli tak jakby pogłębiasz wyspę o to drewno, nie czekaj jak L to chyba inaczej ,muszę zajrzeć do Ciebie i spojrzeć na kuchnię.

Ja nie wiem jak połaczyć to drewno z granitem ,aby jaj nie było,czy tylko przy sobie zestawić?

Pestko ,ale ten blat drewniany to nie wstawiają Ci od granitu :(,ale w takim razie Ci od mojej kuchni -ich poproszę :)

Niesamowitą Ty masz tą wiedzę ,jak Ty to na szybko wynajdujesz nawet w swoich zasobach :eek:

Szufladki, folderki, np.: KUCHNIA / sprytne szafki, albo Ten sam folder KUCHNIA / światło. I tak pomieszczeniami i przedmiotami lub funkcjami. W tedy wyszukiwarka podaje szybko gdzie jest. Wpisuję BLAT+kamien i za chwilę mam odpowiedni folderek. Inaczej archiwizując swoje prace zginęłabym z kretesem.

Daję ludziom nagrane płyty, a oni po 2-3 latach przychodzą, że nie mają loga. Dałam CD i zgubili. Albo, „pani przerobi ten folder sprzed roku”. Proszę o materiały. Nie mają.

Jadąc na budowę,zaczynam rozmowę z moim M w samochodzie

Ja : wiesz wpadłąm na świetny pomysł połączenia blatu granitowego z drewnem ,ciekawe czy ci się to spodoba, no Pestka powiedziała ,że to świetny pomysł

mąż : to mi się już podoba

:lol2:

Ale się porobiło :rotfl:

no i wiesz na miejscu ,się aż tak napalił ,że lodówkę włożył we wnękę:lol2:

lodówkę ,to nie żadna przenośnia :lol2:we wnękę kuchenną:lol2:Mogłam wprawdzie to wykorzystać bo byliśmy bez dzieci,ale mi się odechciało jak pokazałam tapetę u starszego :lol2:

Ja tylko jeden łyczek na dobranoc w parze do filmu

Antony Gibbon design – KRĘCIOŁKI INACZEJ

[ATTACH=CONFIG]171196[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]171197[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]171198[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]171199[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]171200[/ATTACH]

:hug:

Monia patrz Pestce się kieliszki poprzewracały ,jakaś impreza była bo ich sporo.