Barbara74 18.02.2013 00:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Pestko oj dlaczego jest tak późno,słuchaj jak dam część blatu na półwyspie w drewnie to i tak cokolik granitowy pociągnę do końca czyli po drewnie.I jak półwysep ma 90 albo 95 cm to jakie proprcje, teraz na zdjęciach jest około 40 cm drewna.Takie rzeczy lubię przemyśleć, a pomiaru nie mogę odwołąć ,bo jest o 8 rano.Więc specjalnie nie odwołam ,bo musiałąbym chyba o 6 rano dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.02.2013 03:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Może raniutko zajrzysz.Dałabym pół na pół drewno i granit. A cokolik tak jak mówisz. Wiesz, ja chyba też się „szarpnę” i na blacie mojego eklektycznego kredensu położę czarny kamień. Łupek nie będzie pasował, więc granit. Ładnie zagra z orzechem. Chciałam biały marmur, bo mam wystarczający kawał odziedziczony po blacie u moich znajomych, ale jak zobaczyłam u Ciebie na zdjęciach, to mi się odwinęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.02.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 basiu i co jak po pomiarze????? uzgodnione???? basiu decyzje zapadły???? już 9.30:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.02.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 pestko nie moge skąd ty te obrazki masz??????? jesteś mistrzynią:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 18.02.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 pomiar w trakcie, pan przyjechał ze skanerem jest profesjonalny pomiar,będę robiła wycenę schodó∑ ró∑nież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.02.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 http://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 18.02.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Basiu, halo jak pomiary? pokazywałam kuchnie meżowi z blatem drewnianym i lodówką zrobił wieeelkie oczy:Da zegar gdzie kupiłaś taki ładny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 18.02.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 jutro będę mieć wycenę schodów,ale to przyszłościowa sprawa,i kominka -tego jestem ciekawa.Chciałabym aby dali rozsądną cenę ,bo nie musiałabym mieć kontaktu z panem kominkowym. Anita zegar fajny,ale wolałabym bardziej prosty metalowy, taki bardziej industrialny,kupiłąm go kiedyś w TKmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.02.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 A co z blatem? Zegar może taki: On jest metalowy ażur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 18.02.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 jutro będę mieć wycenę schodów,ale to przyszłościowa sprawa,i kominka -tego jestem ciekawa.Chciałabym aby dali rozsądną cenę ,bo nie musiałabym mieć kontaktu z panem kominkowym. Anita zegar fajny,ale wolałabym bardziej prosty metalowy, taki bardziej industrialny,kupiłąm go kiedyś w TKmax No to czekamy Basiu na wyceny a napiszesz mi na priv ile za metr blatu ci powiedzieli? Co do zegara widziałm taki w TK ale tez sie powstrzymałam z tego samego powodu co mówisz bo poluje na metalowy ale nigdzie nie moge znajsc dostepnego na sklepie ponizez 1000 zł. chyba szukac nie umiem;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 18.02.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 (edytowane) Basiu a może ten zegar podrasowac troszkę i zrobic go w odcieniach czerni i szarości i juz przybieże troszke bardziej industrialny charakterBasiu znalazłm cos w dobrej cenie tylko nie wiem czy sie spodoba:http://www.formazone.pl/data/gfx/pictures/large/9/3/739_1.jpghttp://www.formazone.pl/data/gfx/pictures/large/5/3/735_1.jpgze strony http://www.formazone.pl/search.php?node=192&counter=4 Edytowane 18 Lutego 2013 przez anitka89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.02.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Anitka, oba fajne. Temu pierwszemu przemalowałabym tylko cyfry na czarno i ten krążek pod wskazówkami. A duże one? Bo takie zegary są fajne jak mają min 50 cm średnicy.Już sprawdziłam sama 67 – 70 cm to dobra wielkość.Anitka, Ty mogłabyś taki powiesić na kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 18.02.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Anitka, oba fajne. Temu pierwszemu przemalowałabym tylko cyfry na czarno i ten krążek pod wskazówkami. A duże one? Bo takie zegary są fajne jak mają min 50 cm średnicy. Już sprawdziłam sama 67 – 70 cm to dobra wielkość. Anitka, Ty mogłabyś taki powiesić na kominku Ja myślę taki powiesić na ścianie od strony kuchni tam gdzie miala byc wneka na drewno bo na tej scianie bedzie cegła i fajnie moze to wygladać. Na kominku nie chce cały urok w tych płytkach drewno-betonowych i ramie stalowej bedzie:D Ale jestes bardziej za pierwszym tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 18.02.2013 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 A co z blatem? Zegar może taki: [ATTACH=CONFIG]171426[/ATTACH]On jest metalowy ażur. No taki super a gdzie można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 18.02.2013 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 No super te zegary,Anita jak dostane wycenę to ci prześlę, ja nie wiem ile mam metrów blatu.Wiem że schody za zewnątrz to około 21 metrów!!Blatu u mnie też dużo,dostałam wycenę na 13 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.02.2013 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Zegar jest z Westwing. Pojawia się i znika co jakiś czas. Ja tam poluję na ładny i łatwy w wykonaniu stół do salonu, więc często zwiedzam. Basiu, a coś wiesz już o łączeniu drewno-granit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.02.2013 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Jeśli chcę połączyć blat granitowy z drewnem to muszę sobie to jakby sama robić, bo kamieniarze są tylko od granitu.Ale chyba jednak odpuszczę z innych względów,bo:za dużo się dzieje w tamtym kącie.Mam niedaleko płytę i tam muszę coś wsadzić w cegły-albo blacha czarna,albo granit.więc znowu pas cegieł będzie przerwany.Dlatego jednak zdecydowaliśmy się nie łaćzyć blatu z drewnem ,aby nie było wszystkiego nadźgane.To połączenie super by wyglądało na wyspie ,któ®a nie styka się ze ścianą.U mnie z półwyspu do płyty za blisko.I byłoby za dużo różnorodności.A tak ogólnie jeśli komuś podoba się ten pomysł to jest teą problem z blatem,ani w casto ani w Leroy nie ma 3 cm,ale to nie problem bo stolarz może zrobić.Pozostaje kwestia również łączenia-styku granitu z drewnem,ale tematu wczoraj nie rozeznałąm ,bo po ponownym przeanalizowaniu ,uznaliśmy,że może być zgrzyt blat-ściana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.02.2013 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Kurczę na Westingu to ceny zazwyczaj wysokie A jaki stół ,do zrobienia.o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.02.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Basiu,rany, ile masz metrów blatu, że wyszła taka cena??Jaką Ci podali cenę za metr kwadratowy?U mnie w granicach 1200 zł - czyli przy szerokości blatu 60 cm za metr bieżący wychodzi 720 zł.Oczywiście wiem, że za wycięcie otworu na zlew, baterię, młynek, płytę, pojemnik na płyn się dopłaca (po 100,200 i więcej złotych za każdą pozycję); nie wiem, ile kosztuje transport i montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.02.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 własnie ile metrow tego blatu u was wychodzi???? ile za montaz doliczyli?????( to jest spora kwota) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts