Barbara74 03.03.2012 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 kupiłam -w zasadzie nie kupiłam bo nie jest zapłacone,miało być 120 zł za metr kostka z robocizną.Kostkę oni przywieźli ,a robocizny nie:).Ale wybrałam tanią ,taką jak sąsiadkahttp://www.kostbet.pl/files/image/produkty/kostki_standard/granit_1_plaski/granitp_ksztalt.jpgw kolorze grafit i chyba tym,ale pewna nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.03.2012 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Aha co mi facet mówił ,że te kostki o obłych brzegach są gorsze ,bo piach z nich się wypłukuje i że tam trawa wyrasta,więc wzięłam taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 03.03.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 basia ja mam fajną ekipę do kostki, jak chcesz odszukam kontakt:p Monia, dla mnie możesz odszukać Właśnie się rozglądam za ekipą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 03.03.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Ale wybrałam tanią ,taką jak sąsiadka http://www.kostbet.pl/files/image/produkty/kostki_standard/granit_1_plaski/granitp_ksztalt.jpg w kolorze grafit i chyba tym,ale pewna nie jestem. Bardzo ładna! A jaka cena jest za samą kostkę... bo ja też szukam taniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.03.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Basiu nie wiem ,to kostka kostbet, jak kupujesz indywidualnie masz drożej niż przez firmę,któ®a zamawia dużo,a oni właśnie kupowali dużo bo robili jakiś parking.Sąsiadka też płaciła 120 zł kosta+ robocizna.Ale u innej koleżanki to facet koło 100 chciał za samą robociznę.Sprawdziłam na allegro mają po 54 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.03.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Basiu, jako, ze kompletnie sie nie znam na cenach kostki....zapytam głupio: to jest dobra cena w stosunku do innych, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.03.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 ja też nie wiem,ale chyba tak,faceci robili mi drenaż i drogę utwardzali to się spytałam o kostkę, powiedzieli że z tej firmy zamawiają iwzięłam,ale napewno libet czy inne to droższe,ale zależy chyba od samej kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 03.03.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Basiu, jako, ze kompletnie sie nie znam na cenach kostki....zapytam głupio: to jest dobra cena w stosunku do innych, tak? Ja szukam czegoś w cenie 30-40 zł: Jadar Granito - 30 zł/m2 http://img96.imageshack.us/img96/2789/jadargranito.jpg Libet Akropol - 35 zł/m2 http://img13.imageshack.us/img13/3815/largeakropol1306763622.jpg Jadar Granito Lux - 40 zł/m2 http://img7.imageshack.us/img7/2764/jadaggranistonakrapiany.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.03.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 jadar granito plus najfajniejszy Basia krk Basia- barbara ja mam tez taką kostkę srutowana tylko ciemniejszą ciut( bo w nazwie był czarny). w krk była po 70/m.kw. my kupowaliśmy na śląsku taniej:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.03.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 skrzynka pusta!!!! czekam na wiadomość od Was:) co do kostki ,to my też mamy czarną i białą,ale tak jak pisałam nie jestzapłacona ,bo miało być 120 za metr z robocizną,a ponieważ na jesień mieli robić i nie zrobili to może się wkurzę i powiem żeby sobie ją brali na plecy Taras planujemy drewniany, chcemy go zrobić sami tylko zastanawiam się kto to zrobi, bo Pan Portfel dużo mówi a tak naprawdę robić mu się nie chce-aktualnie strzela do Niemców( sapie przy komputerze i mnie wkurza) Ja obecnie robię rozeznanie co i jak i kogo by tu wziąć do pomocy. Podjazd do garażu zrobimy z kostki,ale z miłą chęcią zrobiłabym betonowy,czy znacie kogoś,albo wiecie kto to robi? Jutro zamawiam parapety ,czy macie wystające czy licują Wam się ze ścianą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.03.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Moniko ,a gdzie kupowałaś kostkę?aha i jak blat się sprawdza w kuchni? masz zlewozmywak podwieszany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 05.03.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 jadar granito plus najfajniejszy Basia krk Mi też najbardziej się podoba... wypatrzona na allegro, ale tam ceny codziennie się zmieniają i jak przychodzi co do czego, to się okazuje, że aukcja dotyczy czegoś innego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.03.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 kostkę sprawdze gdzie. M kupował, więc nie wiem , czy namiary zapisał. a blat pracochłonny. on jest matowy, więc tłuste palce widać , okruszki , bo ciemny. trzeba na mokro , apotem mikrofibra na sucho:sick: ale ja już się przyzwyczaiłam . I co 6 miesięcy go impregnuję( przez panów od kamienia).zlew mam podwieszany:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.03.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 ale ten blat masz śliski,bo tak jak byłam u jednego kamieniarza to on mi powiedział ,że płomieniowany granit to jest szorstki jak kostka,a ten co ja chce to najprawdopodobnie satynowany,w max flizie nie zapytałam co to za granit niestety, nie chce mi się impregnować, chcę tylko ścierać i już, a jaki masz zlew jedno komorowy? masz młynek w zlewie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.03.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Basia moj blat jest śliski:p a zaimpregnować musisz, bo będzie ci woda wsiąkała i tłuszcz. zlew mam dwukomorowy, bez młynka. i nie jestem z niego za bardzo zadowolona. jest stalowy - i się rysuje, bo mam gładki. jakbym robiła jeszcze raz kupiłabym ze strukturą ( nazywa się to aksamitu:sick:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.03.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Myślałam, że kafle wybrane ... ależ one Ci sprawiają kłopotu . Czekam wobec tego co po wyprawie w Katowicach uznasz . Acha, to 100 pln za metr podjazdu to razem z wybraniem ziemi i z utwardzeniem kamieniami ? Czy sama tylko kostka plus położenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 06.03.2012 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Mirello 120 zł za wybranie , utwardzeniei ułożenie,ale najprawdopodobnie ich nie wezmę,szukam dobrego fachowca z polecenia,nowu mam doła zbyt dużo rzeczy do ustalenia a pomocy nie ma, irytuje mnie wszystko, ja siedzę i się martwię ,druga połowa ma to w dupie,tak jakby to się samo miało zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.03.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Basia moi jeżdzą po całej Polsce . chcesz do nich zadzwonić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 06.03.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 tak pewnie a ile Ty płaciłaś?i skąd wogóle są, może podaj na priva:)Monika czyli masz podwieszany dwukomorowy tak? czy jedna komora+ druga mała?i teraz wzięłabyś też metal ale o innej strukturze, dobrze zrozumiałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.03.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 tak pewnie a ile Ty płaciłaś?i skąd wogóle są, może podaj na priva:) Monika czyli masz podwieszany dwukomorowy tak? czy jedna komora+ druga mała? i teraz wzięłabyś też metal ale o innej strukturze, dobrze zrozumiałam? Basia tak wzięłabym strukturę , bo mam gładki:p prześlę ci na priv numer kostkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts