Barbara74 19.02.2013 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 mam projekt techniczny za chwilę sprawdzę półwysep 95x185 + blat 60szer. x 5,5 m,aha i parapety 2 razy po 2 metry na długość x szer.25 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.02.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 (edytowane) a boki półwyspu, Basiu? edit:widzę, że boków nie robisz z kamienia. Edytowane 19 Lutego 2013 przez Sharlotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.02.2013 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 jeszcze cokoliki ,boków nie robię, dziury na zlew ,baterie,młynek ,power port Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.02.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Czyli masz łącznie 5,6 metra kwadratowego?A ile liczą za wycięcie otworów i za montaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.02.2013 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Szalotko wycena była całościowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.02.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Rozumiem, tylko wychodzi na to, że do kosztów materiału dochodzi w zasadzie dodatkowo 100% na montaż i transport? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 19.02.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Kurczę na Westingu to ceny zazwyczaj wysokie A jaki stół ,do zrobienia.o co chodzi? Najlepiej szukać w necie produktów, które są wystawiane na Westwing. Tylko raz trafiłam na rzecz tańszą u nich niż normalnie w sklepie lub promocji, w większości jest taniej (w tym przesyłki tańsze) albo firmy są tego rodzaju, że nie można ich znaleźć i wtedy faktycznie jest tylko Westwing. Czasami lampę można taniej ustrzelić. Ja kupiłam tam tylko raz czerwony kubeł do łazienki, ale też cena była w normie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.02.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Basiu aż muszę sprawdzić moją wycenę!!!!! przecież masz tyle blatu co ja . ja mam otwor pod zlew plyt , baterię. i zaplacilam z parapetami na priv:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.02.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Basiu,napiszę Ci, czego się dowiedziałam w lokalnej firmie, może Ci to pomoże w ewentualnych negocjacjach z wykonawcą: za montaż blatu płaci się 150 zł/ metr bieżący, natomiast transport - jeśli to kilka km - jest za darmo.Oczywiście, jak pisałam, doliczają za wycięcie każdego otworu w blacie, ale to max 800-1000 zł za wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.02.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Basiu,no niestety obróbka i montaż jednak sporo kosztuje, przeliczyłam sobie dokładnie blat granitowy do swojej kuchni, z podklejką i usługą montażu, oraz wszelkimi wycięciami na płytę, zlew itp - blat 300 x 60 cm, wyspa 200 x 120 z bokami - wychodzi ponad 10 tysięcy, a pewnie czegoś nie doliczyłam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.02.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Westwing najczęściej droższy niż gdzie indziej. Ale ja go zwiedzam regularnie bo daje szybko przegląd czego warto szukać. Stół – moje osobiste Szczęście powiedziało, że chce spróbować zrobić sam. Narzędzia i miejsce oraz przyjazny tartak – wsio jest. Niech próbuje. Nie mam stołu dużego jadalnego i męczymy się zestawiając dwa nasze stare stoły kuchenne. Na szczęście są jednakowe. Ja chcę olbrzyma. Powinien mieć 100–120 cm szerokości i min. 260 cm długości. Nie do kupienia, a w każdym razie za rozsądne pieniądze. Kiedyś podobały mi się z Belbazaar ale są ciut za małe i kasa nie ta. Ostatnio znalazłam jeden taki, co podbił moje serce, ale.... sama nie wiem. Kupić takiego nie kupię. Pozostaje złożyć sprawę w ręce J. i mieć nadzieję Basiu, daj spokój. Coś Ty nawywijała z tym blatem? Pozwolisz zmarnować taki kapitalny pomysł? To nie prawda, że tam się za dużo dzieje. No, chyba się rozpłaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.02.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Pacz, tu nawet z jasnym drewnem jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.02.2013 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 (edytowane) Dziewczyny dzisiaj śpię na budowie z najmłodszym,nie wzięłam laptopa bo nie zamierzalam tu spać,jesteśmy nieprzygotowani ale mały chce bardzo Edytowane 20 Lutego 2013 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.02.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Inauguracja ? Do jutra Basiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.02.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Dziewczyny dzisiaj śpię na budowie z najmłodszym,nie wzięłam laptopa bo nie zamierzalam tu spać,jesteśmy nie przygotowani ale mały chce bardzo super!!!! fajowych snów!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.02.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Podobno pierwsza noc w nowym domu, to noc wróżebna. Trzeba będzie Basie odpytać co jej się śniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.02.2013 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 mąż przywiózł laptopa i kosmetyki ,ale spałam u sąsiadki ,która była sama i prosiła mnie.Zgodziłam się ,bo nawet nie mam tu materaca,mam 2 koce i malutką podusię.Więc na jednym bym spała a drugim przykrywała się.Czas chociaż jedno łóóżko tutaj przywieźć ,kupić, cokolwiek.Pogoda bajeczna ,rano zaliczyłam z dzieckiem spacer,odśnieżyłam schody i podjazd,nie mam aparatu -szkodaJest tak pięknie,że śnieg razi w oczy. No i jeszcze sprawa blatu,po pomiarze osobistym pana od blatu i dodatkowym kawałku na ścianie granitu nad płytą o szerokości okapu 90 cm i wysokości 75 cm.Doliczyli mi ok.1800 zł więcej.Wkurzyłąm się na maxa. i mówię ,że cena wzrosła nie proporcjonalnie do całości przy tak małym kawałku i jeszcze o gr.2 cm. Monia jaki masz granit? pisałaś ale nie pamiętam zimbawe czy indiana black? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.02.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 basiu zadzwo do ich szefa!!!!! był szef Mirek Kwiatek ??????? i poproś o rabat powolaj się na Ankę z Krakowa z Instalstalu. mam indian black satyna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.02.2013 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Monia,ale mówisz o Hoderze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.02.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Monia,ale mówisz o Hoderze?nie, ja o Interstalu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts