Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Basia, kurde u Ciebie komentarze rosna w strasznym tempie i ciezko cos odszukac.

Pytalam Cie juz chyba o oswietlenie w kuchni i salonie. Pisalas ze w kuchni masz male tubki a w salonie wieksze.

Jakiej firmy zakupilas? Ja ogladam spotkline tubki massive spot nero i nie wiem czy one nie sa za malutkie.

Jakie Ty masz?

nie wiem co dam na sufit do przedpokoju i jakie kinkiety do jadalni i przedpokoju.

No i muszę kupić dwie lampy nad półwysep,miały być z LM Newport ,ale teraz to i tak wielki koszt dla mnie,chyba wezmę metalowe z Ikei.

Blatowi mi wycenili na bardzo dużo granit na ścianę i muszę z niego zrezygnować,chyba dam nierdzewkę ,albo pomaluję czarną farbą,cholera.

Beata w łązience będę miała pet fine aquaform i one są zaskakująco małe,w kuchni mam massive nero i są ok.

Do salonu kupiłam ,ale nie wiem kiedy będzie montaż aquaform squares na duże halogeny.

Basiu jesli mozesz to na forum podaj ceny zakupu pet i nero bo napewno sporo ludzi bedzie sie rozgladac za nimi.

gdzie kupowalas ? pet sa własnie fajne bo sa male do mniejszych powierzchni

sa tez nizsze od nero a u mnie na gorze tylko 240 wiec bede musial miec cos malego w pokojach a nie chce wpuszczanych we welne oczek.

Teraz żałuję,że nie kupowałam do domu wcześniej pewnych rzeczy.Mogę meblować pokój najmłodszego ,a nie mamy kasy,biorę część mebelków z obecnego pokoju, będę musiała zaopatrzyć się ró∑nież w porządne noże,no włąsnie jakie to są?znam tylko fiskarsy,

Beata w łązience będę miała pet fine aquaform i one są zaskakująco małe,w kuchni mam massive nero i są ok.

Do salonu kupiłam ,ale nie wiem kiedy będzie montaż aquaform squares na duże halogeny.

Ok, massive nero firmy spotline masz tak?

Ile masz w salonie tubek?

Basia, nero ja widze po 117 zl. To dobra cena?

Sluchaj, mam wzror mojego frezu z kuchni i wysylam go do tego Pana od Ciebie od Korony. Sprawdza czy takie drzwi nam zrobia :)

Cudnie strasznie :)

Edytowane przez Beata Weronika

Radek ja kupowałam w hurtowni kolegi mojego męża, ceny miałam dobre,ale kupowałąm po maxymalnych rabatach, podobno

W dzisiejszych czasach poziom rabatów ma niewielkie znaczenie wydaje mi sie.

Dlaczego?

gosc z mojej rodziny pracuje wysoko w hagerze - polo kontakty i systemy elektryczne.

okazuje sie ze jednak mozna taniej kupic w sieci pewne rzeczy niz maksymalne rabaty - dlaczego ? moze ktos własnie robi wyprzedaz ?

nie potrafił tego wytłumaczyc ale fakt autentyczny.

musze sledzic cene bo tych petow ze 30 sztuk bede potrzebował nie mowie o dole tylko gora :(

Dlaczego?

gosc z mojej rodziny pracuje wysoko w hagerze - polo kontakty i systemy elektryczne.

okazuje sie ze jednak mozna taniej kupic w sieci pewne rzeczy niz maksymalne rabaty - dlaczego ? moze ktos własnie robi wyprzedaz ?

musze sledzic cene bo tych petow ze 30 sztuk bede potrzebował nie mowie o dole tylko gora :(

Słuchaj, ja bede szukac dobrych cen w sieci a jak znajde to moze chcesz razem zlozyc zamowienie? Moze wieksza ilosc=wiekszy upust?

Ok, massive nero firmy spotline masz tak?

Ile masz w salonie tubek?

Basia, nero ja widze po 117 zl. To dobra cena?

od 92 zł mozna szukać - probowac szukac

http://www.ceneo.pl/6492984

na allegreo bez szukania 99 zł

http://allegro.pl/listing.php/search?change_view=1&country_code=1&string=massive+nero&search_type=1&shop=0&exclude=&location_radio=1&selected_country=1&distance=1&postcode=&state=0&city=&shippingTime=0&price_from=&price_to=&category=0&order=p&view=gtext&offer_type=0&listing_sel=2&listing_interval=7&pay=0

przy 10 sztukach na przesyłke starcza ot idiotyzm dzisiejszych zakupów.

Dlaczego?

Jest to w miare proste do wyjaśnienia, rabat maksymalny danego producenta to jego polityka trzymania ceny. Ale firma która kupuje ma jeszcze dodatkowe wartośći rabatowe które może otrzyamć - dodatkowa promocja, bonus roczny za okresloną sprzedaż co pozwala na zarobek mimo sprzedaży poniżej rabatu maksymalnego itp. Musza dac dobrą cene sprzedazy zaby zrealizować założony jej poziom z umowy z producentem :yes:

Edytowane przez ivy17

Radku mogę spytać jaką cenę by dla ciebie zrobili, bo tyle sztuk to nie podepnę pod siebie.Widziałeś na żywo te Pet fine? wkleiłam ich zdjęcie razem z massive nero.One są malutkie.Zrób listę ,ja podam,zrobią wycenę, jak się zdecydujesz podjedziesz do Katowic -tam oni są.

Natomiast massive nero kupowałam na allegro jakoś czas temu ,ale były na pewno poniżej 100 zł.Beata poszukaj na allegro

Ale ja chyba u kogoś innego kupowałam ,i chyba była cena ok.90 zł

http://allegro.pl/massive-lampa-sufitowa-halogenowa-nero-56330-30-10-i3026796547.html

nie wiem co dam na sufit do przedpokoju i jakie kinkiety do jadalni i przedpokoju.

No i muszę kupić dwie lampy nad półwysep,miały być z LM Newport ,ale teraz to i tak wielki koszt dla mnie,chyba wezmę metalowe z Ikei.

Blatowi mi wycenili na bardzo dużo granit na ścianę i muszę z niego zrezygnować,chyba dam nierdzewkę ,albo pomaluję czarną farbą,cholera.

Basiu zrob lacobel na scianę zamiast granitu:) bedzie fajnie wyglądać . nierdzewka kojarzy mi się z przemysłowymi kuchniami . A do tego się rysuje:)

--------------

jakich kinkietów szukasz????? wchodziłaś na westwing?????

a zamowiłas blat u moich??????

Tylko czy się nie zrobi zbyt rustykalnie?
trochę tak. zrezygnowalabym z drewienka:)

nie Moniko zamawiam w Hoderze,Ci Twoi i tak robią poprzez ekipę z Krakowa.Lacobela osobiście nie lubię,a nierdzewka z charakterem przemysłowym tak.Monia ja teraz mówię o kawałku na ścianę pod okap nad płytę indukcyjną.

Jadę jeszcze zobaczyć inny czarny granit i on jest tańszy.

Polery ogólnie sa dużo tańsze :(