Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

Pestko z blatem nie pomogłaś :( w zasadzie nie wiem ,jaki wolisz ,ten po lewej ,czy po prawej ? ten po prawej droższy , to szczotka zimbawe, ten po lewej to indiana black poler i oni sami go szczotkują,dlatego widać takie drobne paseczki

do tej pory każdy wskazywał,kto go widział na żywo-że łądniejszy ten droższy ,czyli po prawej

No, masz, dla mnie ladniejszy jest wlaśnie ten po prawej. Dlatego napisałam, że na kominek. Wygląda bardziej naturalnie.

Ten po lewej ma takie głębsze jakby dziurki i to nie jest naturalne, ale jest jakby równiejszy. Dlatego napisałam, że brałabym go na blat. Ale mi się nie podoba.

Dla siebie wzięłabym ten po prawej na wszystko :yes:

Teraz lepiej ?

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

lepiej ,coś skrobnęłąm na wątku schodowym jakimś , ( pisałaś tam z Radkiem)zobaczę czy to ten sam co mi dałaś linka,dzięki

mąż zdecydował,tak mi jest łatwiej ,jak sama nie wiem,że bierzemy ten po prawej,ale kominka i tak nie robimy teraz niestety

lepiej ,coś skrobnęłąm na wątku schodowym jakimś , ( pisałaś tam z Radkiem)zobaczę czy to ten sam co mi dałaś linka,dzięki

mąż zdecydował,tak mi jest łatwiej ,jak sama nie wiem,że bierzemy ten po prawej,ale kominka i tak nie robimy teraz niestety

Jak tam gdzie z Radkiem, to OK :yes:

Witaj . Jestem nowa na na forum . Weszłam przypadkiem do Ciebie i teraz regularnie zaglądam . Kupiliśmy z mężem dom do remontu i powoli dochodzimy do wykończeniówki . Czekałam aż wkleisz zdjęcia granitu płomieniowanego , bo mnie też bardzo się podoba i podobnie jak u Ciebie chcę go wykorzystać na blat w kuchni i obudowę kominka . Mnie również bardziej podoba się ten po prawej , ale wygląda on na bardzo nierówny . Nie boisz się że kubki będą się chwiały na takim blacie ? Piszę o tym , bo to moje obawy . Może ktoś z czytających użytkuje taki blat i może coś napisać jak sprawdza się " w praniu " ;) Dodam jeszcze , że dom masz piękny , a kuchnia to już czysty zachwyt :) . Jestem z Katowic i szukam też dobrego " pana od kuchni " . Jeżeli to nie tajemnica to gdzie zamawiałaś ? Pozdrowienia i trzymam kciuki za final :)

Onoa

Basiu piękne schody!!! Miałam już wcześniej napisać ze kuchnia boska, obawialam sie podwójnej lodówki ze tak sobie będzie to wyglądało w tej pięknej zabudowie i muszę ci powiedzieć ze naprawdę mi sie podoba. Osobiście nie podobają mi sie takie rozwiazania, u Ciebie złego słowa nie powiem, pięknie .

Basiu, świetnie, że ze schodami się wyjaśnia. Jeszcze tylko „odczaruj” te kropki :)

Cieszę się, żę z Julianną pozytywnie Ci namieszałyśmy w sprawie lamp nad wyspą :wiggle:

Zerknij do Szocik na gotowe schody i powiedz co myślisz. Wiesz, że to moje „dziecko” ;)

Pestko zerknę dzisiaj ,i podam link do odpowiedzi w sprawie moich schodów,aby osoby mające podobne wątpliwości wiedziały o co chodzi.

A teraz rozkręciłam stół z mojej obecnej kuchni i jadę na budowę ,będę tam dzisiaj znowu spała :)

A Szocika muszę koniecznie odwiedzić,już na budowie na spokojnie ,bo trochę jestem spóźniona

Monia to spytaj znajomą co ona ma,my jeszcze nie daliśmy odpowiedzi,chce być przekonana.Gdybym te obydwa widziała jako blat a nie mały kawałek byłoby mi łatwiej.Jutro może pojadę do jakiegoś studia kuchennego.

Są kuchnie w Max flizie i tam jedna kuchnia miała taki blat i mi się podobał,nie wiem co to było i jak dokłądnie wyglądało.Mnie bardziej głądkie się podobają boje się tylko tych lini .

Czytałam na "moim kawałku podłogi" o Twoich schodach. Ciekawa jestem opinii fachowców o szczelinie i tym całkiem sporym sęku. Dobrze zapamiętałam z rozmowy telefonicznej, że schody masz olejowane? Z ostatecznym wyborem wykonawcy schodów zaczekam na koniec montażu u Ciebie. Poziom Twojej satysfakcji będzie miał duży wpływ na mój wybór :) Muszę też uszczegółowić z panem B. wygląd stopni, a zwłaszcza spocznika. Dobrej nocy :)

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?90059-Schody-pochwalcie-się-zapytajcie&p=5849281#post5849281

sęk od spodu nie przeszkadza,natomiast ta szczelina to zobacz do linku ,zapytał mnie o jej szerokość,więc może to ma jakieś znaczenie.Ja ją też pokażę stolarzowi.

Do tej pory co mogę o jego pracownikach stwierdzić,

czyści,nie pyskaci,w garażu cieli drewno to wszystko posprzątali, moja koleżanka też ich również za to chwaliła.ze schodów i barierki jest zadowolona,ma je od 2 lat.

Basia! No slicznie wszystko wyglada!

Zazdroszcze BARDZO!!

Na seki w ogole nie zwrocilam uwagi poki nie powiedzialas.

Czy mowilam ze Ci zazdroszcze?? :)

Beata u Ciebie już niedługo będzie ślicznie,pokaż mi ten wzór drzwi,jestem ciekawa.Domówiłam wczoraj w końcu kafle czarne do małej dolnej łązienki,więc mam nadzieję ostatnia łązienka będzie ready.Cały czas i tak mam w każdym pomieszczeniu coś do zrobienia niestety,brakuje i funduszy i czasu i chęci

Basiu sliczne schody! Kolorek tez mi sie podoba:)

Alu dzięki ,schody ocieplają wnętrze bardzo,uwielbiam na nie patrzeć,miałam objekcie co do schodowych światełęk ledowych,ale teraz uważam ,że to fajna sprawa,świecą się całą noc,poza tym są bardzo łądne