monika996 07.03.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Basia masz zapchaną skrzynkę podaje ci numer do kostkarzy p. Mariusz Pindel 502-329-891 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.03.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Basiu, co do parapetów-u mnie na równi (nie są wmontowane w sciane) a co do kostki-napiszecie mi na pw ile biorą Ci panowie od Moni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.03.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 monika - a nie wiesz, czy jak już mamy utwardzone , wysypane te całe klińce i tłucznie - to oni samą kostkę by położyli ? Bo znajomy mnie straszy, że jak jest zaczęte to nie znajdę fachowca, który potem weźmie odpowiedzialność za całość (tzn. jak się coś zapadnie to umywają ręce, że podkłąd był źle zrobiony). A my tak dużo wybraliśmy (przeszło pół metra)i nawieźliśmy kilkanaście wywrotek tego ustrojstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.03.2012 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Hazel masz gdzieś zdjęcia parapetów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.03.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 monika - a nie wiesz, czy jak już mamy utwardzone , wysypane te całe klińce i tłucznie - to oni samą kostkę by położyli ? Bo znajomy mnie straszy, że jak jest zaczęte to nie znajdę fachowca, który potem weźmie odpowiedzialność za całość (tzn. jak się coś zapadnie to umywają ręce, że podkłąd był źle zrobiony). A my tak dużo wybraliśmy (przeszło pół metra)i nawieźliśmy kilkanaście wywrotek tego ustrojstwa. nie wiem Mirelo najlepiej zadzwoń. masz telefon na gorze do nich:p Basiu wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.03.2012 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Hazel masz gdzieś zdjęcia parapetów? Basiu, nie mam-bo są zabezpieczone folią od chwili montażu:( jak bede w sobotę-zobaczę, czy bedzie mozna juz te folie zdjąc i cykne fotki-o scianie z geberitem drewnianej tez bede pamietac:yes: Basiu, co z Max-F? Wybierasz sie jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 09.03.2012 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 tak, ale nie wiem kiedy , jak wyszli od zabudoy karton gips odkryliśmy dużo fuszerek i trochę -ściana kmolankowa z jednej strony sypialni 3 cm wyższa niż na drugim końcu-tzn.chyba trzeba robić od nowa.Trochę mam na głowie,ale te dekory grafiti o których pisałam w dzienniku są tańsze w Max flizie więc muszę po nie jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 11.03.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 zlew mam dwukomorowy, bez młynka. i nie jestem z niego za bardzo zadowolona. jest stalowy - i się rysuje, bo mam gładki. jakbym robiła jeszcze raz kupiłabym ze strukturą ( nazywa się to aksamitu:sick:) A ja mam stalowy ze strukturą (Franke) i nigdy więcej takiego bym nie kupiła. Bo ta struktura strasznie się brudzi i nie jestem w stanie tego domyć Tak więc ja wybrałabym na pewno gładki I bądź tu mądry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.03.2012 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 (edytowane) Basiu a jaki teraz wybierasz zlewBo ja obecnie w domu mam czarny zlew z granitu,czy coś w tym stylu -nie wiem jak się ten materiał dokładnie nazywa i wygląda tragicznie ,jakieś jasne plamy wyblakłe,wygląda obskurnie i dlatego teraz myślałam o metalowym.Okazuje się,że każdy szczegół trzeba w domu przemyśleć, niby tylko zlew,a jak dużo opini , + i - na każdy materiał.Poza tym słyszałam ,albo czytałam ,że jak chce się mieć młynek do zlewu to nie powinno się tam wylewać ani wrzątku,ani oleju.W związku z tym muszę mieć albo 1,5 komory albo 2 komorowy.Tylko znowu niektórzy mówią,że to nieprawda. Edytowane 11 Marca 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.03.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 A ja mam stalowy ze strukturą (Franke) i nigdy więcej takiego bym nie kupiła. Bo ta struktura strasznie się brudzi i nie jestem w stanie tego domyć Tak więc ja wybrałabym na pewno gładki I bądź tu mądry.... własnie.....ja miałam ze strukturą , i uważałam ,że gładki lepszy!!!! teraz mam gładki i chyba wolałabym ze strukturą. Mi przeszkadzaja rysy, które się robią od wrzucania sztućców do zlewu itp Basia fajowa bedzie łazienka chlopaków. dobrze ,że nie biała:yes: jednak jak oni chcieli, bo wtedy by mieli naprawdę brudną a na brudnych płytkach jak mówi twój syn nie widać brudu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.03.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Basiu, parapety niestety muszą byc jeszcze zafoliowane, wiec nie obfociłam. A co do młynka, tez jestem ciekawa, czy jedna komora moze byc...zapytam u mnie.Moze ktoś bedzie wiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.03.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Jak dla mnie Catalano najlepiej pasuje do tej wanny. W ogóle śliczna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.03.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Basiu ja mam tekę z tegranitu. Jest niemal gładki. Nie widać nic. Jestem baaardzo zadowolona. Ostatnio w instrukcji nawet doczytałam, że jak się coś zdarzy zarysować (nie mam pojęcia w jaki sposób bo rok użytkuję i nic nie widać) to można drobnym papierem sciernym go potraktować. Polecam szczerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.03.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Basiu, jeśli masz dużą łazienkę, to do takiej wanny chyba najlepiej pasowałby Subway. Meridian może okazać się zbyt delikatny. Ale jeśli łazienka nie jest za duża, to bierz Meridian. Z umywalek - Khroma chyba odpada, bo za ciężka. Pierwsze dwa ładne. Mnie kiedyś urzekła cermika Catalano. Może od nich też dobierz wc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.03.2012 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 muszę sprawdzić cenę kibelków z catalano ,a łazienka ma coś koło 10 m, jest chyba 3 x 3,20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.03.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 ładne połączenie ma Balbina i też ma owalną wolnostojącą wannę.Po zastanowieniu, do Twojej baterii umywalkowej wybrałabym chyba umywalkę nr 2 - nie tyle chodzi mi o kształt, co o to, aby nie było tych prostych powierzchni do postawienia czegoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.03.2012 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 (edytowane) no właśnie ponieważ zakładałam blat drewniany to pomyślałam że w tej catalano ta powierzchnia byłaby dobra np na mysło.skoczę do Balbiny zobaczyć jej umywalkęSpireo gdzie Ty widziałaś umywalkę Balbiny ,prześledziła dziennik i jak do tej pory nie znalazłam Edytowane 12 Marca 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.03.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Się przywitam, bo mnie tu jeszcze chyba nie było;). Wpadłam na chwilkę... od Balbinki:) Do Twojej wanny jeden kibelek pasuje mi idealnie: http://www.tania-armatura.pl/images/products/ceramika-lazienkowa/kompakty-i-miski-ustepowe/miska_podwieszana_hm.jpg A umywalka... hmmm... z tych trzech raczej pierwsza, ale nie wiem czy wylewka nie będzie dla niej za wysoka:rolleyes:. Natomiast sama mam Roca Bol i jest bardzo wygodna:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.03.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Byłam też kiedyś (wirtualnie) na skarpie u Mai (mayadaski), choć nie wpisałam się do księgi gości . Mmm... te widoki. Uwielbiamy Kaszuby . Spędzamy tam od kilku lat nasze urlopy . Julianno, jak bylas kiedys to zapewne ciagle jestes na bierzaca, bo duzo sie nie zmienilo na mojej skarpie:D:D Basiu, za brodzikiem 100x80 juz sie rozgladalas, bo ja tez taki potrzebuje? Na razie mam Kolo Pacyfik na liscie... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.03.2012 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Rasiu ja byłam u Ciebie,ale przyznam się muszę jeszcze raz zajrzeć.Co to za kibelek obejrzę go sobie.Najlepiej pasowałby keramag joop,ale ta cena...trochę za dużohttp://www.lazienkowo.com.pl/2995-4374-large/keramag-joop-miska-ustpowa-lejowa-wiszca-nr-kat-201300.jpg, no chyba,że uda mi się znaleźć z ekspozycji,ale to rzadko się zdarza,w dodatku za rozsądną cenę.A powiedz mi ta roca bol malutka się wydaje.Bo ja planuję tylko jedną umywalkę na szafce o szerokości 140cm.Boję się,żeby nie wydawała się za mała.Jeśli chodzi o cAtalano umywalkę nr 1 to widziałam ją w jakiejś gazecie i właśnie z moją baterią.No ale może być taka sytuacja,że ładnie wygląda,a nie jest wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts