GUMISIOWA 11.03.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Basiu-jest tak pieknie!!!!Tak swiezo,nietuzinkowo,nieoklepanie!!!!Twoj dom moze byc cudowna inspiracja dla innych budujacych!!!PIEKNIE!!!!Podgladam Cie caly czas i stoje w kuchni pod lodowka i nikt mi kawy porannej zrobic nie chce:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 11.03.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Basiu ja też usnełam czekajac na zdjcia od ciebie. Domek jest sliczny i tak jak Gumisiowa mówi nietuzinkowy, badz dumna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.03.2013 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Gumisiu fajnie,że jesteś dalej,ale wyjdź spod lodówki koniecznie:) co tam robisz:lol2:szukasz krasnoludka do zrobienia kawy:lol2:A powiedz mi co ze ścianą czarną z oknem,nie gryzą sie te kolory,albo co zrobić ,aby było lepiej? Fajnie,że tak się pojawiasz i znikasz:hug:nasz promyku forumowy,ja wstałam i trochę mnie głowa boli,no to może napijemy się kawy równocześnie,u nas pada,a jak tam u Ciebie na górce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.03.2013 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Anita a jak Twoje serducho,możesz pić kawę z nami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 11.03.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Basia, czarny kolor wyszedl super. A co z tym oknem...hm, gdyby bylo biale byloby znacznie lepiej ale parapet masz tez brazowy wiec nie wiem... Roleta taka materialowa biala? Malo swiatla bedzie miec Twoj synek jak jeszcze roleta pojdzie. Widac z garderoby kwiatki w Waszej lazience Ale slicznie Tez chcialam paxy ale one sa kurde niskie ja bym chciala do samego sufitu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.03.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Tez chcialam paxy ale one sa kurde niskie ja bym chciala do samego sufitu.. a jak wysoko masz ?? Basiu ślicznie u Ciebie ściana czarna super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.03.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 basiu czarna sciana super- jak w lazience. fajny pomysł :):):) a okno bym zasloniła taką roletą od gory nadproża zaslaniającą okno, super się robi, pieknie:):):) i ja kawkę piję.....ale stoje już w jadalni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 11.03.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 a jak wysoko masz ?? Basiu ślicznie u Ciebie ściana czarna super 272 cm a paxy 236 i to te najwyzsze Basia!! jaka szkoda ze ja tak daleko od Ciebie mieszkam! Kurde! Odwiedzilabym Cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.03.2013 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ja mam i okno i parapet z drewna ,pomalować mogę,mój mąż wolałby nie,ale on dobrze wie ,że jak coś postanowię i się uprę to zrobię.To pokój jasny,ma dwa okna dachowe i to wysoko okno.Boję się,że jak pomaluję na biało będzie wielki kontrast,przyłożę białą roletę i zobaczę,pod okno dam plastikowe pojemniki z Ikei.Pomyślałam jeszcze aby je pomalować na biało i dodatkowo pomalować dookoła okna taki biały kwadrat (obramówkę)trochę niżej pod okno ,to by obniżyło optycznie okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.03.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 BeATA ja mam w garderobie 3 metry,i te paxy wyglądają bardzo ładnie,inaczej by to było jakieś monumentalne,porobię dzisiaj zdjęcia .Z jednej strony co na zdjęciu daję głębokie szafy,tylko ta po lewej od narożnej jest płytka.Natomiast na ścianie graniczącej z sypialnią daję płytkie,pod kolankową daję komody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 11.03.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Naprawde? O kurde, Basia zrob zdjecia prosze, mialabym problem garderoby rozwiazanyTez chce po jednej stronie same szafy a po drugiej same komodyJakie komody dajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.03.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 najprawdopodobnie malm, drzwi paxów białe,ale nie połysk, a komody jeszcze nie wiem jaki kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 11.03.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Basia, wklejaj zdjecia do dziennika...pamietasz ze masz cos takiego ? :) Cos ostatnio chcialam mezowi pokazac i OMG ile stron musialam przeleciec zeby sie dokopac.. Prosze, prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 11.03.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Gumisiu fajnie,że jesteś dalej,ale wyjdź spod lodówki koniecznie:) co tam robisz:lol2:szukasz krasnoludka do zrobienia kawy:lol2: A powiedz mi co ze ścianą czarną z oknem,nie gryzą sie te kolory,albo co zrobić ,aby było lepiej? Fajnie,że tak się pojawiasz i znikasz:hug:nasz promyku forumowy,ja wstałam i trochę mnie głowa boli,no to może napijemy się kawy równocześnie,u nas pada,a jak tam u Ciebie na górce? Basiu-ja juz trzy kawy wypilam zeby sie pobudzic.... Mnie sie tam sciana nic z oknem nie gryzie i nie zeby Ci slodzic tylko tak SZCZERZE!!!! A pojawiac w ulubionych watkach sie bede:hug: Teraz pracuje na BIZNESEM wic czasu calkiem brak ale nie moge sie oprzec zeby do pieknych domow zagladnac-bo wlasnie one sa inspiracja do mojego biznesiku;) SCISKAM-pod lodowka krasnala nie bylo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.03.2013 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 no tak zapomniałam o dzienniku,powklejam dzisiaj,wieczorkiem,bo śpię na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.03.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Krasnala nie było, tylko skrzacik ze szpiczastymi uszkami popijał z kufelka grzane piwko, które Basia zostawiła tam, by dobre duszki pilnowały domu i nie psociły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.03.2013 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Pestko zajrzyj stronę wcześniej i zobacz ściany czarne,powiedz co myślisz,tylko nie ściemniaj,szczerze,czy kolor okna może być na tle tej czarnej ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.03.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Patrzyłam Basiu i podoba mi się. Nic nie pisałam, bo myślę o tym oknie. Coś trzeba tam pokombinować, bo nie pasuje kolorem.Korci mnie biały shutters. Ono chyba i tak nie wiele światła daje. Albo obudowa półkami białymi i żaluzja czarna na oknie.A ile tam jest miejsca od rogu pokoju do framugi drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merenwen 11.03.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Wszyscy mogą się wypowiedzieć? Jeśli tak, to dorzucę swoje 3 grosze. Pomalowałabym wnękę na kolor ściany. Okno zostawiłabym w tym kolorze co jest. I nie zasłaniałabym go żadną roletą/firanką. Być może potraktowałabym ten parapet jak półkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.03.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Wszyscy mogą się wypowiedzieć? Jeśli tak, to dorzucę swoje 3 grosze. Pomalowałabym wnękę na kolor ściany. Okno zostawiłabym w tym kolorze co jest. I nie zasłaniałabym go żadną roletą/firanką. Być może potraktowałabym ten parapet jak półkę. mam chyba takie samo zdanie, mam wrażenie ze ten biały kolor powoduje ze ono jest bardziej widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts