Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gumisiu fajnie,że jesteś dalej,ale wyjdź spod lodówki koniecznie:) co tam robisz:lol2:szukasz krasnoludka do zrobienia kawy:lol2:

A powiedz mi co ze ścianą czarną z oknem,nie gryzą sie te kolory,albo co zrobić ,aby było lepiej?

Fajnie,że tak się pojawiasz i znikasz:hug:nasz promyku forumowy,ja wstałam i trochę mnie głowa boli,no to może napijemy się kawy równocześnie,u nas pada,a jak tam u Ciebie na górce?

Basia, czarny kolor wyszedl super.

A co z tym oknem...hm, gdyby bylo biale byloby znacznie lepiej ale parapet masz tez brazowy wiec nie wiem...

Roleta taka materialowa biala? Malo swiatla bedzie miec Twoj synek jak jeszcze roleta pojdzie.

Widac z garderoby kwiatki w Waszej lazience :)

Ale slicznie :)

Tez chcialam paxy ale one sa kurde niskie :( ja bym chciala do samego sufitu..

Ja mam i okno i parapet z drewna ,pomalować mogę,mój mąż wolałby nie,ale on dobrze wie ,że jak coś postanowię i się uprę to zrobię.

To pokój jasny,ma dwa okna dachowe i to wysoko okno.Boję się,że jak pomaluję na biało będzie wielki kontrast,przyłożę białą roletę i zobaczę,pod okno dam plastikowe pojemniki z Ikei.

Pomyślałam jeszcze aby je pomalować na biało i dodatkowo pomalować dookoła okna taki biały kwadrat (obramówkę)trochę niżej pod okno ,to by obniżyło optycznie okno.

BeATA ja mam w garderobie 3 metry,i te paxy wyglądają bardzo ładnie,inaczej by to było jakieś monumentalne,porobię dzisiaj zdjęcia .Z jednej strony co na zdjęciu daję głębokie szafy,tylko ta po lewej od narożnej jest płytka.Natomiast na ścianie graniczącej z sypialnią daję płytkie,pod kolankową daję komody

Gumisiu fajnie,że jesteś dalej,ale wyjdź spod lodówki koniecznie:) co tam robisz:lol2:szukasz krasnoludka do zrobienia kawy:lol2:

A powiedz mi co ze ścianą czarną z oknem,nie gryzą sie te kolory,albo co zrobić ,aby było lepiej?

Fajnie,że tak się pojawiasz i znikasz:hug:nasz promyku forumowy,ja wstałam i trochę mnie głowa boli,no to może napijemy się kawy równocześnie,u nas pada,a jak tam u Ciebie na górce?

Basiu-ja juz trzy kawy wypilam zeby sie pobudzic....:rolleyes:

Mnie sie tam sciana nic z oknem nie gryzie i nie zeby Ci slodzic tylko tak SZCZERZE!!!!

A pojawiac w ulubionych watkach sie bede:hug:

Teraz pracuje na BIZNESEM wic czasu calkiem brak ale nie moge sie oprzec zeby do pieknych domow zagladnac-bo wlasnie one sa inspiracja do mojego biznesiku;)

SCISKAM-pod lodowka krasnala nie bylo:lol2:

Patrzyłam Basiu i podoba mi się. Nic nie pisałam, bo myślę o tym oknie. Coś trzeba tam pokombinować, bo nie pasuje kolorem.

Korci mnie biały shutters. Ono chyba i tak nie wiele światła daje. Albo obudowa półkami białymi i żaluzja czarna na oknie.

A ile tam jest miejsca od rogu pokoju do framugi drzwi?

Wszyscy mogą się wypowiedzieć? Jeśli tak, to dorzucę swoje 3 grosze. Pomalowałabym wnękę na kolor ściany. Okno zostawiłabym w tym kolorze co jest. I nie zasłaniałabym go żadną roletą/firanką. Być może potraktowałabym ten parapet jak półkę.

mam chyba takie samo zdanie, mam wrażenie ze ten biały kolor powoduje ze ono jest bardziej widoczne :cool: