Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Basia, ja podpowiem, bo kiedyś o tym z p. Piotrem pisałam - stosuje evoline - ja też go mam, jest super,ale cena powala na kolana.

Lucka ma simona zajrzyj do niej - dom z dużym oknem - jak to wygląda

ja Ci wstawiam mój, jak obejrzysz, to napisz wyrzucę zdjęcia

pozdrawiam

http://img201.imageshack.us/img201/5894/16032013939.jpg

http://img407.imageshack.us/img407/7206/16102012504.jpg

Amglad dzięki ,możesz zdjęcie zostawić,ja też chyba simona wezmę jak Lucka.

A u nas zasypało,jest znowu pięknie biało,ale jest zawierucha.

Do małego przyszło łóżko i materac.Z palet musiałam zrezygnować.Ale paleta będzie w salonie tak czy owak.

Kupiłam małemu sosnowe ,malowane na biało łóżko i je dzisiaj skręciłam ze starszym synem.

Każdy z chłopców teraz śpi w swoim pokoju.

No i ....Kafelkarz nie przyszedł,nie odbierał telefonu i nie odpisał na sms,ciekawe co wymyśli.

Jutro zadzwonię do innego,szkoda tylko ,że ten ma zapłacone wszystko,choć nie zrobił kilku rzeczy z zapłaconych.

Ale jaja ,jak tu pomieszkuję to ogólnie mam problem z jedzeniem śniadań.Mój mały lubi oowsiankę ,ja jaka na miękko,a nie mam blatu ,więc płyty.

No i ostatnio przeglądając co tu przewieźc ,odkryłam ,że posiadam urządzenie do gotowania jajek,i mam fondi elektryczne ,na którym można ugotować ,poggrzać.Więc teraz się już kucharze.:)

basia fajnie ,się odezwałas tęskono było. U nas tez zasypało. czasami myśle ,że wiosna nie wróci. ale ptaszki ćwierkaja rano na potęgę.

Wczoraj maszerując po chleb koło lasu natknęłam się na 3 sarny:jawdrop: buedne chyba już nie mają ci jeśc:):) i wychodzą z lasu:)

polóz sobie na meble kawałek jakiegoś ztarego blatu( mi stolarz przywiozł , taki byle -jaki chwilowy)

Basia, jakbyś była z moich okolic, podrzuciłabym Ci mojego zaprzyjaźnionego speca od kafelków. Znam go, ha....ha...ha, od przedszkola. Poza umiejętnościami i solidnie wykonanymi pracami, ma tę zaletę, że nigdy nie bierze dwóch robót naraz, zaczyna i robi aż skończy.

Ja utknęłam u mamy. Dosłownie nie mam jak wrócić do domu. Śnieg to tylko drobna przeszkoda. LODOWISKO na drodze. W dzień słońce rozmraża, w nocy zamarza. Nie chciałam wierzyć, że jest tak źle i nawet nieco pokrzyczeliśmy z moim na siebie, bo powiedział, że nawet do asfaltu nie podejmuje się wyjechać, bez jakiejś strasznej harówy przy uzdatnieniu drogi. Dopiero sąsiadka moja zadzwoniła do mnie, żebyśmy odpuściły dzisiejsze pogaduchy, bo właśnie minęła karambol 6-ciu samochodów 2 km od nas. KARAMBOL na krajówce (!!!), którą w godzinach jazdy do pracy i powrotów do domu przejeżdża 20 samochodów na godzinę.

Chyba naprawdę klimat nam oszalał.

Dziewczyny.

Zerknijcie proszę

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?205825-F-5-zdj%C4%99cia-pytania&p=5472738#post5472738

musze dobrac oswietlenie do sciany.

cegły juz kupione fachowiec czeka na klejenie tylko nie wiem jak oswietlic tą scianę.

moze ktos ma cos podobnego u siebie i jest w stanie doradzic co by ładnie wyglądało i dawało fajny efekt.

Pestko w wielki czwartek przyjdzie ,bo teraz prcuje w klasztorze,więc w wielki czwartek tam na pewno nie może.

A blat kurczę boję się ,bo zawsze chciałam granit nie z połyskiem,ale nie taki wyboisty,potem chciałam zmienić na satynę ale było za późno,oby ten nie był za bardzo nierówny

Ale dziewczyny mówiły, że ten blat okey – Monika zdaje się.

Basieńko, Ty chyba masz uczulenie po schodkach. Ale patrz wyszły bdb. Tu też będzie dobrze.

Jakby co, to siedzę cały dzień jutro przy komputerze. Rób fotkę i wysyłaj. Wirtualnie, ale pomogę.

Pestko dzięki,i tak nic nie zmienię,podobno firma z któ®ej zamówiłam blat jest gwarancją dorej jakości montażu itp.bardziej chodzi mi jednak czy nie wolałąbym satyny czyli blatu jak ma Monika bardziej gładkiego.

Teraz zresztą nie ma sensu się nad tym rozwodzić,bo decyzję powzięłąm i tak musi być,mnie brakowało zobaczenia blatu w realu dzień po dniu jednego i drugiego razem z mężem i wtedy podjęcia decyzji.No i co po montażu liczę cegły i zamawiam ,żeby skończyć kuchnię.Muszę kupić baterię ,ostatnio zastanawiam się czy ta wybrana Franke sentinel lub franke coxy nie zamienić na jakąś baterię podokiennączyli składaną.Poza tym jeszcze ta nierdzewka za płytę

Ja też pamiętam, że Monika chwaliła ten „wyboisty”.

Basiu, jak dotąd wszystkie decyzje wyszły na TAK. Nawet schody, które przyznam, że mnie przeraziły. Więc na 100% będzie dobrze.

Które cegły chcesz wziąć? Mnie się bardzo podobają tej firmy, której ma Radek, Nielissena. Mają taką Anderlecht, jest akurat ani za jasna, ani za czerwona. On ma zdaje się Goyę, ale ona trochę za blada moim zdaniem.