ivy17 15.03.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Basiu mam pytanko jaką masz szerokość kuchni teraz między wysokoą zabudową a szafkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.03.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ivy zmierzę jutro dokładnie ,jest wygodnie i chyba jest około metra, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.03.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Basiu konsolki nie pochwaliłam , bo nie zalapałam ,że to u ciebie:):) fajnie wygląda, a jaki stol chcesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 16.03.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Basia,wszystko mi się ogromnie podoba - kuchnia, podłoga, schody - mistrzostwo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 16.03.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Trzymam kciuki by kafelkarz nie dał ciała i przybył niezawodnie w poniedziałek. To przecież dla niego góra pół dnia roboty. A jak przestawiłaś meble w garderobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 18.03.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Basia, ja podpowiem, bo kiedyś o tym z p. Piotrem pisałam - stosuje evoline - ja też go mam, jest super,ale cena powala na kolana.Lucka ma simona zajrzyj do niej - dom z dużym oknem - jak to wyglądaja Ci wstawiam mój, jak obejrzysz, to napisz wyrzucę zdjęciapozdrawiam http://img201.imageshack.us/img201/5894/16032013939.jpg http://img407.imageshack.us/img407/7206/16102012504.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 18.03.2013 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Amglad dzięki ,możesz zdjęcie zostawić,ja też chyba simona wezmę jak Lucka. A u nas zasypało,jest znowu pięknie biało,ale jest zawierucha. Do małego przyszło łóżko i materac.Z palet musiałam zrezygnować.Ale paleta będzie w salonie tak czy owak. Kupiłam małemu sosnowe ,malowane na biało łóżko i je dzisiaj skręciłam ze starszym synem. Każdy z chłopców teraz śpi w swoim pokoju. No i ....Kafelkarz nie przyszedł,nie odbierał telefonu i nie odpisał na sms,ciekawe co wymyśli. Jutro zadzwonię do innego,szkoda tylko ,że ten ma zapłacone wszystko,choć nie zrobił kilku rzeczy z zapłaconych. Ale jaja ,jak tu pomieszkuję to ogólnie mam problem z jedzeniem śniadań.Mój mały lubi oowsiankę ,ja jaka na miękko,a nie mam blatu ,więc płyty. No i ostatnio przeglądając co tu przewieźc ,odkryłam ,że posiadam urządzenie do gotowania jajek,i mam fondi elektryczne ,na którym można ugotować ,poggrzać.Więc teraz się już kucharze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 19.03.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Cześć Basieńko, wpadłam sie przywitac i utulić, dzielna mame i gospodynię na nowych włosciach.Ja jestem na etapie szlifowania wylewki w pokoju kominkowy ale i tak podobno korka nie da sie wsadzic bo sa za duże róznice w wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.03.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 basia fajnie ,się odezwałas tęskono było. U nas tez zasypało. czasami myśle ,że wiosna nie wróci. ale ptaszki ćwierkaja rano na potęgę. Wczoraj maszerując po chleb koło lasu natknęłam się na 3 sarny:jawdrop: buedne chyba już nie mają ci jeśc:) i wychodzą z lasu:) polóz sobie na meble kawałek jakiegoś ztarego blatu( mi stolarz przywiozł , taki byle -jaki chwilowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.03.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Basia, jakbyś była z moich okolic, podrzuciłabym Ci mojego zaprzyjaźnionego speca od kafelków. Znam go, ha....ha...ha, od przedszkola. Poza umiejętnościami i solidnie wykonanymi pracami, ma tę zaletę, że nigdy nie bierze dwóch robót naraz, zaczyna i robi aż skończy. Ja utknęłam u mamy. Dosłownie nie mam jak wrócić do domu. Śnieg to tylko drobna przeszkoda. LODOWISKO na drodze. W dzień słońce rozmraża, w nocy zamarza. Nie chciałam wierzyć, że jest tak źle i nawet nieco pokrzyczeliśmy z moim na siebie, bo powiedział, że nawet do asfaltu nie podejmuje się wyjechać, bez jakiejś strasznej harówy przy uzdatnieniu drogi. Dopiero sąsiadka moja zadzwoniła do mnie, żebyśmy odpuściły dzisiejsze pogaduchy, bo właśnie minęła karambol 6-ciu samochodów 2 km od nas. KARAMBOL na krajówce (!!!), którą w godzinach jazdy do pracy i powrotów do domu przejeżdża 20 samochodów na godzinę. Chyba naprawdę klimat nam oszalał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 19.03.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Dziewczyny.Zerknijcie proszę http://forum.muratordom.pl/showthread.php?205825-F-5-zdj%C4%99cia-pytania&p=5472738#post5472738 musze dobrac oswietlenie do sciany.cegły juz kupione fachowiec czeka na klejenie tylko nie wiem jak oswietlic tą scianę.moze ktos ma cos podobnego u siebie i jest w stanie doradzic co by ładnie wyglądało i dawało fajny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.03.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Pestko kafelkarz przychodzi podobno na pewno w wielki czwartek,a jutro....Montaż blatów jest jutro od 14 godziny,jestem zaskoczona bo się dowiedziałam dzisiajaha wybrałam power porta firmy simon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.03.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Czyli dopadłaś kafelkarza. Good, oby tylko znowu nie skrewił. Trzymam kciuki. A blatu nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.03.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Pestko w wielki czwartek przyjdzie ,bo teraz prcuje w klasztorze,więc w wielki czwartek tam na pewno nie może. A blat kurczę boję się ,bo zawsze chciałam granit nie z połyskiem,ale nie taki wyboisty,potem chciałam zmienić na satynę ale było za późno,oby ten nie był za bardzo nierówny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 19.03.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Basia, napisałam Ci maila. Obejrzyj sobie kartę katalogową tego Simona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.03.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Ale dziewczyny mówiły, że ten blat okey – Monika zdaje się. Basieńko, Ty chyba masz uczulenie po schodkach. Ale patrz wyszły bdb. Tu też będzie dobrze.Jakby co, to siedzę cały dzień jutro przy komputerze. Rób fotkę i wysyłaj. Wirtualnie, ale pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.03.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Pestko dzięki,i tak nic nie zmienię,podobno firma z któ®ej zamówiłam blat jest gwarancją dorej jakości montażu itp.bardziej chodzi mi jednak czy nie wolałąbym satyny czyli blatu jak ma Monika bardziej gładkiego.Teraz zresztą nie ma sensu się nad tym rozwodzić,bo decyzję powzięłąm i tak musi być,mnie brakowało zobaczenia blatu w realu dzień po dniu jednego i drugiego razem z mężem i wtedy podjęcia decyzji.No i co po montażu liczę cegły i zamawiam ,żeby skończyć kuchnię.Muszę kupić baterię ,ostatnio zastanawiam się czy ta wybrana Franke sentinel lub franke coxy nie zamienić na jakąś baterię podokiennączyli składaną.Poza tym jeszcze ta nierdzewka za płytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.03.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Basiu ja trzymam kciuki, żeby byłó obłednie z blatem:):):):) i na pewno będzie:):):):):) oryginalnie. Mowilam ci,że moja kulezanka ma ten wyboisty:):):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.03.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ja też pamiętam, że Monika chwaliła ten „wyboisty”. Basiu, jak dotąd wszystkie decyzje wyszły na TAK. Nawet schody, które przyznam, że mnie przeraziły. Więc na 100% będzie dobrze.Które cegły chcesz wziąć? Mnie się bardzo podobają tej firmy, której ma Radek, Nielissena. Mają taką Anderlecht, jest akurat ani za jasna, ani za czerwona. On ma zdaje się Goyę, ale ona trochę za blada moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.03.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 ja ???? Pestko. raczej wizualnie tak.........ale w użytkowaniu powie Basia jak będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts