Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Łupek ma takie długie łagodne uskoki, jakby podzielił się na cienkie podszewki. To jest właściwość wyłącznie łupka. Inne kamienie uderzone odpryskują w gorki i dołki, a łupek zachowuje się jakby składał się plastrów.

A ja widziałam ten kawałek blatu i jestem spokojna Basiu - będzie dobrze :hug: Zobaczysz, że będziesz zachwycona. Te nierówności na żywo nie są takie duże. Powiedziałabym, że są subtelne i szklanka na pewno będzie pewnie stała. Deska tym bardziej :).

Basiu, byłam wczoraj u lekarza, o którego pytałaś i ponownie POLECAM :yes: Pamiętaj o sobie :hug:

jestem już w trakcie montażu ,osadzili blaty, posklejali w całym domu śmierdzi klejem,dzisiaj wracam na noc do domu.

Osadzili zlew,baterii nie,bo mnie zaskoczyli szybkim montażem i nie mam.

Jak dotąd montaż profesjonalny,przygotowane walizki,podpisane ,3 gości wie co ma każdy robić.

Blat będzie piękny,teraz będą zakładać parapety i cokoły,a potem impregnacja,niczym się nie martwię,wszystko oni wyciągają,nie ma pytań co i jak ,wszystko wiedzą.Mam nadzieję ,że przy parapetach nic nie wyjdzie

Pytałam się ich można blatu używać jako de3ski,uważać na kwasy (np.cytryna)aha i nie kroić nożem ceramicznym.

zdjęcie holu na górze ,specjalnie dla Pestki.Dlatego nie chciałam dawać listew przy sufitowych,bo mam szczelinę ledową

DSC02391.JPGDSC02392.JPG

no i blat,piękny

dzisiaj była impregnacja,płyta odstaje ,bo muszą jeszcze panowie od kuchni przyjechać i dociąć listwę

DSC02408.JPGDSC02409.JPGDSC02412.JPGDSC02417.JPGDSC02428.JPGDSC02429.JPG

pustawo w kuchni

Gumisiu,Mnonia,Mariomili i Anita dzięki,blatu jest kupę,wygląda pięknie,ale wczoraj już mnie korciło,aby coś na niego położyć,tzn.na parapet jakieś zioła itp.Szukam dzisiaj własnie ,gdzie kupić jaką blachę nad płytę i ją wkomponować w cegły.

Jest smutno,no ale nie ma nic w oknie i na blacie.Cegły na pewno ją ocieplą.

Gumisiu a Ty już kawę popijasz?masz zamontowane szuflady w łazience?czekam ,bo muszę mieć jakąś insoirację:)Czy przypomniałąbyś mi cenę i rozmiary blatów w łazienkach Twoich?a szuflady też masz wycenione?i ich fronty miały być z drewna czy forniru?

Mąż wziął wolne na dwa dni i będziemy dokręcać paxy i robić to co się da.No i będziemy dzisiaj pierwszy raz wszyscy razem spać spać.