pestka56 20.03.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Monia, a to nie Ty pisałaś, że ładnie, a generalnie używa deski, więc z krojeniem nie ma problemów?Prawdę mówiąc ja zawsze deski używam, a blaty mam drewniane olejowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.03.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 tak no ja. że trzeba deski używać ,żeny powierzchnię wyrownywać. Szklankę położyć ale nie wiem , czy to będzie taki jak ma basia. czy moja znajoma nie ma łupka. Bo wyboje ma niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.03.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Łupek ma takie długie łagodne uskoki, jakby podzielił się na cienkie podszewki. To jest właściwość wyłącznie łupka. Inne kamienie uderzone odpryskują w gorki i dołki, a łupek zachowuje się jakby składał się plastrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 20.03.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 A ja widziałam ten kawałek blatu i jestem spokojna Basiu - będzie dobrze Zobaczysz, że będziesz zachwycona. Te nierówności na żywo nie są takie duże. Powiedziałabym, że są subtelne i szklanka na pewno będzie pewnie stała. Deska tym bardziej . Basiu, byłam wczoraj u lekarza, o którego pytałaś i ponownie POLECAM Pamiętaj o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.03.2013 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 jestem już w trakcie montażu ,osadzili blaty, posklejali w całym domu śmierdzi klejem,dzisiaj wracam na noc do domu.Osadzili zlew,baterii nie,bo mnie zaskoczyli szybkim montażem i nie mam.Jak dotąd montaż profesjonalny,przygotowane walizki,podpisane ,3 gości wie co ma każdy robić.Blat będzie piękny,teraz będą zakładać parapety i cokoły,a potem impregnacja,niczym się nie martwię,wszystko oni wyciągają,nie ma pytań co i jak ,wszystko wiedzą.Mam nadzieję ,że przy parapetach nic nie wyjdzie Pytałam się ich można blatu używać jako de3ski,uważać na kwasy (np.cytryna)aha i nie kroić nożem ceramicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.03.2013 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Pestko z cegłami jest tak,że część ich mam ,więc albo tą część wykorzystam na kuchnie i dokupię do salonu ,albo dam je do salonu.Poza tym mogę dokupić do tej starej cegły skalnej ,kolor beżowobrązową ,(zrobię zdjęcia ,mam próbkę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.03.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 basiu mam rozumieć ,że blat pokażesz jutro po impregnacji ja bym nie kroila na tym blacie, przecież są deski:):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.03.2013 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Monia pokażę dzisiaj ,zrobię foty po ich wyjściu,no ale bez baterii i dodatków.A będę kroiła na desce ,wolę dmuchać na zimne,bo to za drogo aby ryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.03.2013 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 (edytowane) Pestko te cegły Radka mają dla mnie jedną wadę, nie ma połowek a mi się podoba jak na ścianie są dwa rozmiary cegieł Edytowane 20 Marca 2013 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.03.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 fajnie . wieczorkiem zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 20.03.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.03.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 zdjęcia za chwilkę ,muszę je zrzucić i dać na picasso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.03.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 zdjęcie holu na górze ,specjalnie dla Pestki.Dlatego nie chciałam dawać listew przy sufitowych,bo mam szczelinę ledową no i blat,piękny dzisiaj była impregnacja,płyta odstaje ,bo muszą jeszcze panowie od kuchni przyjechać i dociąć listwę pustawo w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.03.2013 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Spireo powiedz mi czy Franke ze sprężyną będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 20.03.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Basiu cudny Blat, zachwycam sie razem z moim M;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.03.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 przepiekny blat. i wcale nie jest nierówny. :):):) dobrze wyszedł:):):)( jest ciut bardziej skorkowo-pomarańczowy od mojego:):):):) Basiu odetchnęlaś że jest perfekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.03.2013 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Basiu pieknie, uwielbiam twoja kuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.03.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 JEZU BASIA:jawdrop: To sie nazywa KAWAL BLATU!!!!!! NO I CO WIEJE NUDA BO ZNOWU WYSZLO PIEKNIE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.03.2013 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Gumisiu,Mnonia,Mariomili i Anita dzięki,blatu jest kupę,wygląda pięknie,ale wczoraj już mnie korciło,aby coś na niego położyć,tzn.na parapet jakieś zioła itp.Szukam dzisiaj własnie ,gdzie kupić jaką blachę nad płytę i ją wkomponować w cegły.Jest smutno,no ale nie ma nic w oknie i na blacie.Cegły na pewno ją ocieplą.Gumisiu a Ty już kawę popijasz?masz zamontowane szuflady w łazience?czekam ,bo muszę mieć jakąś insoirację:)Czy przypomniałąbyś mi cenę i rozmiary blatów w łazienkach Twoich?a szuflady też masz wycenione?i ich fronty miały być z drewna czy forniru?Mąż wziął wolne na dwa dni i będziemy dokręcać paxy i robić to co się da.No i będziemy dzisiaj pierwszy raz wszyscy razem spać spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 21.03.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Basiu, cegiełki jakie bedziesz wkońcu dawać? skalna czy ta co ja kupiłam? Możesz Kochana przypomniec mi dokladnie nazwe swojego blatu? i cene za metr lyb jakaś pogladową? Ja za chwilke bedę popijać kawke zapraszam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts