lucka6 21.03.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Basia, pięknie jest!! Twoja kuchnia baaardzo mi przypomina moją, nawet blat będę miała taki sam, w tym samym miejscu power port pod oknem (i w dodatku ten sam), już prawi moją widzę tylko u mnie blat już chyba po świętach, mam nadzieję że dopłynie ten nieszczęsny młynek.... Pozdrawiam serdecznie i zazdroszczę rychłej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 21.03.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Jeśli chodzi o baterię, to ja mam Franke Lounge, może też Ci się spodoba ? http://img2.reuter-badshop.com/franke-lounge-single-lever-mixer-with-pullout-spout-projection-230-mm-chrome--p--fra-1150177640_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 21.03.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) Basia, padłam wieczorem i jestem teraz. Wyszło rewelacyjnie. Piękny blat i ładnie wykończył kuchnię. Mam wątpliwość czy ta sprężyna będzie się nadawać. Chyba powinno być coś bardziej klasycznego. ta jest ładna, ale droga http://www.nokaut.pl/baterie-kuchenne/bateria-franke-diapason-venta-115-0045-926.html Edytowane 21 Marca 2013 przez Spirea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merenwen 21.03.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Nie wiem, czy już to pisałam - schody wyszły piękne Osobiście się z tego cieszę, zwłaszcza, że pokazując zdjęcia wystawiłaś stolarzowi referencje, których mi brakowało Pójdę za ciosem i proszę Cię o namiar na wykonawcę drzwi wewnętrznych (doczytałam, że to Korona, ale interesuje mnie też punkt, w którym zamawiałaś), blatu, kuchni. Czy mogłabyś na priv podać mi namiary na wyżej wymienione i ceny? Dla mnie takie informacje są na wagę złota... Ja wprawdzie dopiero zabieram się za parkiet, ale już za chwilę będę musiała zamawiać drzwi, barierki, a potem kuchnię (tu na razie mam tylko namiar do stolarza , który robił kuchnię Efilo i Gumisiowej - przyda mi się jeszcze jakiś ). Bateria pokazana przez Spireę jest cudna Też mi się wydaje, że sprężyna jest zbyt nowoczesna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.03.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Baśka, blat jest obłędny, cudny, fantastyczny ten efekt skórki pomarańczowej!!!!!! Ależ Ty masz hektary tego blatu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.03.2013 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Sharlotko dzięki,blatu w cholerę rzeczywiście,kuchnia z blatem wydaje się wielka,mój mąż dzwonił i zachwalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.03.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 no to jeszcze troszkę zdjęc:):):):) a co ty masz na ścianie, na łaczeniu blatu ze ścianą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.03.2013 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Basiu, cegiełki jakie bedziesz wkońcu dawać? skalna czy ta co ja kupiłam? Możesz Kochana przypomniec mi dokladnie nazwe swojego blatu? i cene za metr lyb jakaś pogladową? Ja za chwilke bedę popijać kawke zapraszam:D dobra ja szybką kawę bo pakuję rzeczy do auta i przewożę,narazie kuchenne,brakuje nam szaf do dzieci i nie mogę poprzewrowadzać ich Anita to płóomień zimbabwe,a cegła chyba mieszana skalna z kurdę zapomniałam nazwy beżowobrązowa chyba Basia, pięknie jest!! Twoja kuchnia baaardzo mi przypomina moją, nawet blat będę miała taki sam, w tym samym miejscu power port pod oknem (i w dodatku ten sam), już prawi moją widzę tylko u mnie blat już chyba po świętach, mam nadzieję że dopłynie ten nieszczęsny młynek.... Pozdrawiam serdecznie i zazdroszczę rychłej przeprowadzki Lucka powodzenia,młynek dojdzie nie martw się ,to jest straszny kolos ,ma dwa rodzaje guzika mat i połysk,fajnie możesz dopasować do baterii,dzisiaj ten przycisk przykręcę.Bateria Twoja też wielka ,jak zobaczyłam Twoją kuchnię to mówię jak moja ,aha ja narazie nie robię drzwiczek do spiżarni,fajnie mi się wchodzi bez drzwi Basia, padłam wieczorem i jestem teraz. Wyszło rewelacyjnie. Piękny blat i ładnie wykończył kuchnię. Mam wątpliwość czy ta sprężyna będzie się nadawać. Chyba powinno być coś bardziej klasycznego. ta jest ładna, ale droga http://www.nokaut.pl/baterie-kuchenne/bateria-franke-diapason-venta-115-0045-926.html Spireo ta cena to jest wogóle nie do przejścia,nawet teraz wolałabym max.600 zł.Bardziej klasyczne są chyba tańsze,ale taka ze sprężyną fajna bo mój duży zlew mogę opłukać,klasyczne chyba też są z wyjmowaną wylewką. Moja kuchnia dopiero nabierze wyglądu jak dam cegły,metal nad płytę i okap i coś do okien,baterię muszę dzisiaj wybrać . Fajnie słyszeć ,że Ci się podoba Nie wiem, czy już to pisałam - schody wyszły piękne Osobiście się z tego cieszę, zwłaszcza, że pokazując zdjęcia wystawiłaś stolarzowi referencje, których mi brakowało Pójdę za ciosem i proszę Cię o namiar na wykonawcę drzwi wewnętrznych (doczytałam, że to Korona, ale interesuje mnie też punkt, w którym zamawiałaś), blatu, kuchni. Czy mogłabyś na priv podać mi namiary na wyżej wymienione i ceny? Dla mnie takie informacje są na wagę złota... Ja wprawdzie dopiero zabieram się za parkiet, ale już za chwilę będę musiała zamawiać drzwi, barierki, a potem kuchnię (tu na razie mam tylko namiar do stolarza , który robił kuchnię Efilo i Gumisiowej - przyda mi się jeszcze jakiś ). Bateria pokazana przez Spireę jest cudna Też mi się wydaje, że sprężyna jest zbyt nowoczesna. Marenwen chwila schody fajne ,ale nie wiem czy był dała referencje,czekam na poprawki korka .Ciekawe czy przyjedzie,poza tym gdyby nie moja interwencja to by ładnie nie było.A stolarz oprócz łądnego drewna i umiejętności przyklejania powinien myśleć-tutaj tego zabrakło.Musisz dokładnie doprecyzować umowę ,ale to napiszę na priva.A z drzwi jestem bardzo zadowolona. Kochana moją kuchnię też robił ten sam Pan co Gumisiowej i Efilio i ceny ma dobre,ale projekt każda z nas sama robiła.On też to robi ,ale nie tak profesjonalnie jak my same.Dam Ci ceny na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.03.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Basiu, a mnie ignorujesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.03.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Basia kuchnia jest idealna mogła bym się dzisiaj wprowadzić i w niej mieszkać. Jest wielka i przestronna , blatu bardzo duzo a to wielki plus( minus przy płaceniu kamieniarzowi) Bardzo bardzo mi sie podoba, dużo szafek i jeszcze spiżarnia Chyba kiedyś wprosze sie na kawke z Ewą i będę macać blaty i coś ugotuje hihii uwielbiam takie kuchnie Mam kilka pytań : - jakie sa wymiary kuchni - jaki sa wymiary półwyspu i odeległośc do zabudowy - masz moze zdjęcia łaczeń blatu, bo wygląda jakby cały blat był z jednego kawałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merenwen 21.03.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Oj, to zaczekam jeszcze z tym zleceniem schodów. Pocieszam się, że moje są prostsze w wykonaniu, bo nie mam zabiegu tylko spocznik. Ale już wiem, że umowę trzeba doprecyzować o sęki i błyszcz. Projekt kuchni też zamierzam zrobić sama. A przy okazji, robiłaś projekt wykonawczy kuchni w jakimś programie czy na papierze? Przyznam, że ja się męczę przy nim strasznie... No i trudno mi na podstawie rzutów przekonać ślubnego, że to co wymyśliłam będzie ładnie wyglądać... Będę wdzięczna za podanie cen Ślubny na słowo kamień (blat) od razu krzyczy, że za drogo. A przecież jeszcze nawet nigdzie nie pytałam o ceny Twój blat jest absolutnie piękny i chętnie zgapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.03.2013 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Moniko sorki:hug::hug:mam problem z mulicytatami.Myślałam ,że ci odpisałam ,wiem ,że jesteś cały czas ze mną,jesteś moją wierną forumowiczką.Na łączeniu dali granit 3 cm i to ta wysokość do parapetu.Gdybym zlicowała blat z parapetem byłoby 93 cm,to 900 cm to max,przy 93 cm kuchnia wydawałaby się przy jej wielkości i tym blacie na ciężką.Teraz cokół meblowy przy podłodze obniżyłabym do 12 cm i wtedy bym miała ten cokolik blatowy 6 cm i chyba by to nawet lepiej wyglądało.Mam kilka rzeczy jeszcze co bym zrobiła inaczej może dla czytających będzie to cenną uwagą,a mianowiciepiekarnik niżej o tę szufladę ,albo i nawet jeszcze trochę.U mojej koleżanki zaczyna się trochę niżej niż blat i jest super wygodnie.Poza tym wizualnie to za zmywarką dałabym szafkę a nie szuflady.Jak przygotowania do matury !!! nie mogę z domu wyjść za chwilę mąż będzie dzwoinił gdzie jestem ,bo miałąm być dawno,o ktoś dzwoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.03.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Basia - kuchnia jest boska !!! Ilośc blatu imponująca. Ja tez mam sporo blatu roboczego w swojej kuchni i z perspektywy czasu wiem, że to był jeden z trafnych wyborów Co do baterii - tutaj masz tańszą wersje tej, która zapodała Spirea ...... Nie wiem jak z jakościa ale wyglad niemal identico http://www.ceneo.pl/19591335 Ja osobiście mam taką : http://www.ceneo.pl/Baterie_kuchenne;szukaj-franke+maxxis+spray Sprawuje sie bez zarzutów Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.03.2013 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 potrzebuję baterii do gó®a 600zł,wyciąganą wylewkę i obrotową,wolałąbym nie no name za tę cenę ,cholerka czy coś znajdę,wizualkę miałam ze sprężyną pamiętacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.03.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 basiu czyli za parapetem masz pasek granitu 3 cm na ścianie?????? oj wiem ,że mnie ignorujesz;) przecież . bardzo super wyszło. weż baterie ze spręzyną . MI się podoba. pasuje do nowoczesnych sprzętów:) A matura....... trochę nerwowo się zrobiło. Młody się boi, bo widzi swoje braki. wspieramy jak możemy ...ale samo wsparcie to ało. Więc ciut ciśniemy, ale minimalnie. własnie na zebranie dziś idę pinacolado jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.03.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Basiu, JEST C U D N I E. Będę lakoniczna, bo dogorywam – temperatura, głowa, gardło i zaraz będzie problem z nosem. Bateria – nie wiem, czy to Ciebie usatysfakcjonuje, ale ja mam do zlewu Domsjo baterię Hjuvik z IKEA. Dobrze służy i cena też była bardzo dobra, poniżej 600 zl. Nie wiem, czy mają ją jeszcze w ofercie, ale mogę powiedzieć, że jest bardzo solidnie wykonana. Może rozejrzyj się u nich – dają 10 lat gwarancji. Baterie są mosiężne chromowane i bardzo solidne. Widziałam w IKEA niedawno taką nowoczesną chrom + czarny - nazwa coś „Ale...” czy Alo...”. Cena coś koło 650. Ma dwa rodzaje strumienia wody przełączane przyciskiem i ręczny prysznic. Nie mam siły poszukać, sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.03.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) Oj, wlazłam na stronę http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40257946/ Aleskär się nazywa, 699,99 zl. Ona chyba zastąpiła w ofercie tego mojego Hjuvika. Pasowałaby do granitu jak ulał. TO tylko żebyś popatrzyła innym okiem Edytowane 21 Marca 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 21.03.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Tej ikeowskiej nie polecam. Wygląda bardzo ładnie, ale pamiętam, że ta wystawiona we Wrocławiu miała już sparciałą gumkę.Jeśli taki styl odpowiadałby Ci, to ładna jest Esprit we współpracy z Kludi - http://www.hansloren.pl/pl_PL/p/Esprit-Bateria-kuchenna-jednouchwytowa-bialy-chrom-Kludi-568599140/21918Tylko cena - 930 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 21.03.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Basiu, Wiedziałam, że blat będzie piękny jak tylko zobaczyła próbkę na własne oczy . A taka? http://lazienki-szydlowski.pl/media/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/5/6/568510540.jpg Źródło Troszkę ponad Twój limit, ale może warto nieco dorzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 21.03.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) Basiu pytanie mam. jaką szerokosc ma ten mebel ? co go widze na 1 planie ? rozumiem ze od wewnątrz są szafki bądz półki czyli głębokosc 60 cm ile jest jeszcze tego miejsca na siedzenie.? mozesz mi zmierzyc ten prostokąt blat od sciany do konca (do przejscia) rozumiem ze 3 osoby się zmieszczą ? Edytowane 21 Marca 2013 przez f.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts