Sharlotka 23.03.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Pestko, kuruj się, niech kociaki wymruczą z Ciebie chorobę - felinoterapia działa:)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.03.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Pestko, kuruj się, niech kociaki wymruczą z Ciebie chorobę - felinoterapia działa:)! Czytałam kiedyś w jakimś medycznym biuletynie, że to kocie mruczenie jest naprawdę zdrowe. One mruczą na kilka różnych sposobów. Pomaga im na zrastanie się kości m.in. Podobno dlatego nie zakłada się kotom łupków, jak złamią którąś kość w łapie. Weterynarze mówią, że jak zamknąć mruczandusa w pustym pokoju z kupką kości rzuconych w kącie, to te kości się pozrastają. Dowcip ? Coś w tym jest chyba. Mnie Pasqal pomógł kiedyś przezwyciężyć zatrucie pokarmowe – położył mi się na brzuchu i mruczał. Nie chciało mi się wierzyć, ale pomogło. Zawsze intensywniej leżakuje na mnie jak się źle czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.03.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Na mnie koty działają bardzo uspokajająco, kojąco - jak najlepszy antydepresant! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.03.2013 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Mąż się u mnie rozkręcił,wczoraj kończył montaż paxów i montował lampy,kupiłam skrzydłokwiaty w Ikei i wyglądają pięknie w kuchni.W tym tygodniu domawiam narożniki cegły i możłiwe ,że uda mi się ją przykleić przed świętami.Dalej mam nieustalone co, gdzie w kuchni i szukająć jednej rzeczy otwieram wszystkie szafki.No a teraz montaż baterii hmmm...trzeba było zmienić zaworki ,bo nie pasowały do wężyków baterii,zlew jest duży i mało miejsca na montaż baterii,najlepiej było zamontować ją zawieszeniem zlewu,panowie od blatu chcieli,ale baterii nie posiadałam:(Następnym problemem jest montaż młynka,jest to proste jak drut,ale...do młynka wchodzi rurka i tam trzeba podpiąć rurkę z przelewu od zlewu,średnice tu i tu są dzikie,w castoramie nie mieli takich redukcji ,żłączek czy rurek.Muszę poprosić Hazelkę o zdjęcia ,bo ona ma ten młynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.03.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Basiu,powodzenia na ostatniej prostej!!!Czyli tylko kosmetyka Ci została:) - i już to prawdziwy DOM!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 24.03.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Basia, a jak zamontują Ci ten młynek to pokażesz? Jak mój już w końcu dojedzie to będzie mi łatwiej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.03.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Basiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.03.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Lucka ,a jaki masz zlew ?bo ja się zastanawiam ,czy to może wina korka automatycznego?zlew zamawiałam z niemiec a tam nie było opcji bez korka,w komplecie ze zlewem nie miałam syfonu,a może tam jest jakaś przejściówka.Muzę to jutro rozwiązać i zastanawiam się co zrobić?czy dzwonić do przedstawiciela in sink erator i zapytać ?ale wiesz gdybym u nich kupowała to zapewne problemu by nie było,a tutaj i zlew i młynek kupowany nie w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.03.2013 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Monia a Ty masz młynek? bo problem by się rozwiązał ,gdybym przelew nie podłanczała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.03.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Basiu nie mam młynka:no: nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.03.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Monia szkoda,a jak w Krakowie przygotowania do Świąt,co przygotowujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 24.03.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Lucka ,a jaki masz zlew ?bo ja się zastanawiam ,czy to może wina korka automatycznego?zlew zamawiałam z niemiec a tam nie było opcji bez korka,w komplecie ze zlewem nie miałam syfonu,a może tam jest jakaś przejściówka.Muzę to jutro rozwiązać i zastanawiam się co zrobić?czy dzwonić do przedstawiciela in sink erator i zapytać ?ale wiesz gdybym u nich kupowała to zapewne problemu by nie było,a tutaj i zlew i młynek kupowany nie w Polsce. Basiu, ja mam Franke, ale nie wiem jaki ma korek w sumie, bo jeszcze tego zlewu nie widziałam, jest u wykonawcy kuchni... ale nie brałam jakoś specjalnie z automatycznym...nawet nie wiem co to znaczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.03.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 ja jutro zamówię syfon do in sink eratora i dowiem się, może oni mi coś powiedzą na zlewygranitowe.pla korek automatyczny to taki ,że koło bateri jest takie pokrętło i jak chcesz zatkać zlew to go przekręcasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 24.03.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 a korek automatyczny to taki ,że koło bateri jest takie pokrętło i jak chcesz zatkać zlew to go przekręcasz a....to ja takiego nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.03.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 basiu pokaż kuchnię ze skrzydlokwiatami:) a ja do ciebie zaraz smsika napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 25.03.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Basia, do mnie też przyjechał mój młynek!! Ciężki jest jak nie wiem, trochę się boję, ale mam nadzieję że wykonawca sobie poradzi Udało Ci się coś dowiedzieć w sprawie syfonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 25.03.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 mam założony młynek ,mam tylko niepodłączony przelew.Syfon kupiłam w casto,taki elastyczny,ale jest trochę za długi i więc muszę znaleźć coś krótszego.Jedynie nie wiem jak podłączyć przelew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.03.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 mam założony młynek ,mam tylko niepodłączony przelew.Syfon kupiłam w casto,taki elastyczny,ale jest trochę za długi i więc muszę znaleźć coś krótszego.Jedynie nie wiem jak podłączyć przelew. będzie dziś u mnie Hazelkato zadzwonimy , jak ona pamieta coś jeszcze o mlynku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 26.03.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 o jezu Hazelkato ,a co ,zamawiasz coś u niej?Monia zapytaj jak to jest np. z szafką pod umywalkę ,a dokładnie z pomiarem,ktoś przyjeżdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.03.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 o jezu Hazelkato ,a co ,zamawiasz coś u niej?Monia zapytaj jak to jest np. z szafką pod umywalkę ,a dokładnie z pomiarem,ktoś przyjeżdza?nie, cos ty!!!! u mmnie raczej wszystko jest:) ona w biznesach jest w Krk. sprobuję ją dać do telefonu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts