Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

mayadaski jeszcze się właśnie nie orientowałam w brodzikach,ale głównie bardziej chodzi mi o kabinę prysznicową, nie wiem dlaczego ale o kole zapomniałam, dzisiaj wejdę na ich stronie, daj znać jak coś znajdziesz

Maju dobrze,że wpadłaś, bo widok z Twoich okien jest nie do zapomnienia,a Ciebie gdzieś zgubiłam

Edytowane przez Barbara74

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Basiu, dlatego wybrałabym catalano, bo bol nie jest duża. Mam ją w dolnej łazience i jest rewelacyjna do mycia rak;). Kibelek to roca heppening:).

to wersja metalowa?,widziałam szarą łazienkę z metalową umywalką i drewnianą mozajkową, masz jeszcze inną łazienkę?

Basiu umywalka Catalano pasuje super do Twojej wanny :yes: Balbina u siebie ma te umywalke: http://www.artvillano.pl/pr_UN-046_930.htm

Kakusku dzięki za link ,cena mi się bardzo podoba i umywalka też.Nie znam tej firmy ,ale czy to ma znaczenie?Czy ważna jest firma ,no właśnie może mi ktoś na temat tej firmy coś powiedzieć

to idę jeszcze raz zobaczyć bo nie zapamietałam jaką masz baterię do niej.A na tą roca bol to w salonie zwróciłam uwagę

:lol2: Ja do roca bol argenta zaprojektowałam cała łazienkę, tak w niej się zakochałam:lol2:

Bateria to Hansa podtynkowa, z regulowaną długością wylewki, ale dokładnego numeru nie pamiętam.

tak poszukam jeszcze po tym artvilano może coś do mojej wanny znajdę, bo jak napisałam właśnie u Balbiny ta umywalka do jej wanny pasuje,do mojej za delikatna.

Ja bym dała z Koła coctail- czy jakoś tak,ale ona ma dziurę na baterię a ja potrzebuję bez.

Rasia te dechy kładzione przez ducha to masz też na podłogówce?widziałam rozdzielacze i trochę się zdziwiłam, że masz na podłogówce dechy.Pamiętasz grubość