f.5 03.04.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Radku a mi się wydawało ,że bidet i kibelek już były powieszone,bo wtedy wyszło z tymi kolorami armatury?poza tym masz kafle ,więc je możes zawiesić.Ile płaciłeś za lustro?sami je montowaliście,czy firma od luster? Kibelki Basiu wisiały lecz sciagnęłem bo wykonawcy lubia wlewać wodę z roznego rodzaju rzeczami i mogły by sie zniszczyc. narazie jest kibelek budowlany bo jeszcze parkieciarze bedą na gorze a oni tez muszą siusiac. lustro na razie jeszcze nie zapłacone ze wstępnego kosztorysu wyszło 1600 zł 2.4 wysokosc x 1,6 szerokosc lustro jest grube chyba ma 6 mm bo ma wycięcia i aby nie pękło wykonawca zalecił 6. jednak odbija na zielono - jest koło niego szafka i w lustrze widać ja na zielono. lustro montował szklarz jest na tyle duze ze musielismy w 3 osoby wnosic je na gorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 03.04.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Więc jak ktoś się przymierza i przywiązuje do wygodności deski dużą uwagę ,to niech najpierw sobie w sklepie na niej usiądzie. Dobra rada!!!!najlepsze testowanie deski jest po ściągnięciu majcioch i testowaniu gołą pupą Basia, mój P. mądry tak właśnie zrobił w sklepie wrocławskim (tzn. był w majtkach -no ale w każdym razie usiadł, żeby sobie przymierzyć) i wyrwał miskę z ekspozycji!! Wyobrażacie sobie jaki obciach!! Mój Boże, myślałam, że się zapadnę pod ziemię. Bo on chciał sprawdzić czy wygodne, a kartka jak wół wisi, że nie wolno siadać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.04.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Basia, mój P. mądry tak właśnie zrobił w sklepie wrocławskim (tzn. był w majtkach -no ale w każdym razie usiadł, żeby sobie przymierzyć) i wyrwał miskę z ekspozycji!! Wyobrażacie sobie jaki obciach!! Mój Boże, myślałam, że się zapadnę pod ziemię. Bo on chciał sprawdzić czy wygodne, a kartka jak wół wisi, że nie wolno siadać!!hi, hi ale heca:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.04.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Jak pogaduchy, to dołożę. Oczywiście „na temat” tego próbowania urządzeń łazienkowych Otóż ja, archeolożka (wprawdzie już wtedy nie praktykująca) wlazłam swego czasu do pewnej wspaniałej wanny z czerwonego porfiru. Zrobiłam to absolutnie nielegalnie. Wanna bowiem jest zabytkiem z V w.n.e. i nie wanną tylko sarkofagiem. Mam nawet gdzieś zdjęcie zrobione jak sobie w tej wannie siedzę. Miał być w niej złożony sam Teodoryk Wielki, ale jego śmierć była niezwykle tajemnicza, a ciało władcy zaginęło i nie było co wkładać do sarkofagu. Istnieje na ten temat wiele legend. Jedna mówi, że Teodoryk oszalał i zabiła go apopleksja, gdy ryba podana na półmisku spojrzała na niego oczyma niejakiego Symmachusa (którego zabił). Według innej wersji ogromny czarny koń (symbol diabła) porwał go, a następnie zrzucił w krater wulkanu. W każdym razie szczątki królewskie zaginęły, nikt nie wie jak i kiedy, a pusty sarkofag poniewierał się przez kilka wieków obok mauzoleum, służąc mnichoch z wybudowanego obok klasztory za poidło dla zwierząt. Z dużym trudem znalazłam w necie fotki, żebyście zobaczyły co, ryzykując nie wiadomo jaką karę, „sprawdzałam” Zaznaczam, że to nie ja utłukłam kawał tego wspaniałego przedmiotu. A to Mauzoleum Teodoryka w Rawennie, w którym ten porfirowy sarkofag się znajduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 03.04.2013 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Miał być w niej złożony sam Teodoryk Wielki, ale jego śmierć była niezwykle tajemnicza, a ciało ...........Jedna mówi, że Teodoryk oszalał i zabiła go apopleksja, A to Mauzoleum Teodoryka w Rawennie, Co Ty Pestka piszesz ? z Teodorykiem to ja wczoraj wódkę piłem .....................przynajmniej tak się przedstawił . http://emotikona.pl/emotikony/pic/63dancer.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.04.2013 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Basiu, może tu blacha http://www.italinox.pl/arkusze.html Oni są w kilku miejscach w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.04.2013 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Co Ty Pestka piszesz ? z Teodorykiem to ja wczoraj wódkę piłem .....................przynajmniej tak się przedstawił . http://emotikona.pl/emotikony/pic/63dancer.gif Radek, a kierowcę osobistego masz Coś czuję, że by się przydał, chyba, że zaległeś w domowych pieleszach. Ja całe święta kółkiem kręciłam:yes: z wiadomego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 04.04.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Basia, jakie masz fronty do Paxow swoich? I czy mozesz podac kolorki jakie masz w domu? Strasznie mi sie podobaja. Zobacze czy na probnikach tez tak ladnie wygladaja. Tesc ma przyjechac i malowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.04.2013 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Pestko a gdybyś miała syna to jakbyś dała mu na imię normalnie,czy w stylu Teoderyk?Ja wolę normalne imiona,ale z takich trochę nietypowych podoba mi się Mieszko,mój starszy syn mówi,żeby się załamał gdybym mu takie dała Co do blach to dzwoniłam tam ,nie docinają,sprzedają na arkusze,ale coś wczoraj znalazłam na allegro,zastanawiam się żeby tylko nie było wtopy z kolorem blachy bo ich jest pełno różnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.04.2013 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Basia, jakie masz fronty do Paxow swoich? I czy mozesz podac kolorki jakie masz w domu? Strasznie mi sie podobaja. Zobacze czy na probnikach tez tak ladnie wygladaja. Tesc ma przyjechac i malowac Beata jak leżę w sypialni i patrzę na hol na piętrze to też dalej zachwycam się koorami,ten niebieski w sypialni pokochałam,ja chyba w dzienniku pisałąm jakie mam kolory,zaraz sprawdzę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.04.2013 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Beata o jakie kolory ci chodzi,jeśli możesz poczekać do jutra to wtedy zrobię zdjęcia i podpiszę,w każdym razie sypialnia to RAL 9010 i Caparol Pacific 80,ta kombinacja kolorów też jest w garderobiehol na piętrze to Lago 30,on był też w pokoju starszego ,gdzie pomalowałąm na czarno,ten kolor lago 30 dałam też do pralni,ale zdjęć nie dałąm nigdy na FM.A paxy to Tanem białew salonie mam według palety RAL mdły szary,a u mnie salon wogóle nie funkcjonuje jest pusty,dzieci się tam bawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.04.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 basiu czekam na fotki. bo u ciebie się zmienia, przybywa nowych rzeczy. A zdjęc nie ma( ) leniuchu wstawaj , nie podziwaj już kolorków sypialnii. porób fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.04.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Monia nie daję zdjęć bo muszę zrzucić z aparatu,ale u mnie mało zmian.A teraz leżę w starym domu i naprawdę leniuchuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.04.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Monia nie daję zdjęć bo muszę zrzucić z aparatu,ale u mnie mało zmian.A teraz leżę w starym domu i naprawdę leniuchuję Odpoczywaj sobie, zbieraj siły na kolejne realizacje w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 04.04.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Beata o jakie kolory ci chodzi,jeśli możesz poczekać do jutra to wtedy zrobię zdjęcia i podpiszę,w każdym razie sypialnia to RAL 9010 i Caparol Pacific 80,ta kombinacja kolorów też jest w garderobie hol na piętrze to Lago 30,on był też w pokoju starszego ,gdzie pomalowałąm na czarno,ten kolor lago 30 dałam też do pralni,ale zdjęć nie dałąm nigdy na FM. A paxy to Tanem białe w salonie mam według palety RAL mdły szary,a u mnie salon wogóle nie funkcjonuje jest pusty,dzieci się tam bawią Tak, chodzilo mi o ten Lago, sliczny jest A ja chce BERGSBO fronty ale tylko jesli maz przerobi je na przesuwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.04.2013 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Beata chcesz pełne czy szklane?a jak to z tym przerabianiem,przecież ikea ma przesuwne i chyba ,aczkolwiek nie jestem pewna robi to się z tych samych co na zawiasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.04.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Basiu może tu znajdziesz blachę KLIK i KLIK tylko nie wiem czy o taką chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 04.04.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Beata chcesz pełne czy szklane?a jak to z tym przerabianiem,przecież ikea ma przesuwne i chyba ,aczkolwiek nie jestem pewna robi to się z tych samych co na zawiasy? IKEA ma przesuwne ale mi sie nie podobaja. Sa nowoczesne a ja wole fronty klasyczne. Nie szklane, pelne. TO takie kwadraciki frezowane. W sumie mamy w garderobie 6 metrow szaf wiec przesuwne IKEA nie bylby tez tanie. Jesli uda sie mezowi kupic systemy presuwne do tych drzwi zawiasowych to bedzie sporo taniej. Moje drzwi nawet tansze od Twoich sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.04.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 basiu nie ma co odpoczywaj...a przy okazji zgraj zdjęcia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.04.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Basiu gratuluję przeprowadzki:wave::wave: niech się Wam cudnie mieszka:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts