Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

szafka będzie drewno,teraz jest tam ikeowski goodmorgon,bez frontów,bo zamiast ikeowskich w kolorze brzozy mają być dębowe tak jak blat.

Dalej nie wiem kto jes zrobi czy pan od schodó∑,czy pan od kuchni.

Ceny zbliżone, pan od schodów zrobi blat i fronty z drewna,pan od kuchni blat z dlh a fronty fornirowane.Propozycja pana od schodów niby lepsza,ale...

zaczął narzekać ,że nie wie jak z montażem bo mam porotherm,poza tym nie wiem jak ta szafka wyjdzie bo się w meblach nie specjalizuje,a co widać po schodach to szczegóły są raczej niedopracowane,w takim wypadku wolałabym zupełnie kogoś innego.

Beata kibelek to Hatria daytime,ale jest raczej niewygodny

Pestko,myślisz dalej ,że najlepiej lustro okrągłe do łązienki,bo chcę zamó∑ić może w tym tygodniu

http://www.flickr.com/photos/49635581@N05/

Podaję Ci link na Flickr do 49 stron ze zdjęciami Presotto. Tu jest mydło i powidło, czyli także zdjęcia z wystaw i imprezek firmowych. Ale łatwiej niż na stronie, która jakoś dziwnie działa i tylko po włosku http://www.presottoitalia.it/arredamento-armadi-moderni-design/armadio-scorrevole Trzeba szukać na ślepo.

Trochę podkradłam, choć są poblokowane:

Presotto italia furniture-01.jpg Presotto italia furniture-02.jpg Presotto italia furniture-03.jpg Presotto italia furniture-04.jpg Presotto italia furniture-05.jpg

Podoba mi się sposób w jaki rozwiązują uchwyty i wprowadzanie odrobiny koloru.

Można się tym poinspirować i w nowoczesnych płaszczyznach drzwi i w bardziej tradycyjnych.

One są takie, że z nudnej ściany robią niemal obraz.

Edytowane przez pestka56

Pestko dzięki ,no właśnie strona była tylko po włosku,a ja własnie mężowi sprzątałam gabinet,jak on spał.Kupiłam koziołki niby dla mnie i ustawiłam mu w pokoju,dałam na to dwie deski ,akurat miałam takie akuratne,postawiłam na szybko monitory,lampkę,ciekawa jestem co powie,dla mnie bomba.Poszukam teraz blatu drewnianego na 80cm szeroki,bo wydaje mi się,że mu się spodoba.Bardzo lubię jego gabinet,tapeta jest super i kolor ścian też.Wogóle to lubię strasznie tę śmietanę.

strasznie dziwnie działą ta strona włoska,nawet nic porządnie nie można zobaczyć.Ja nie mam zielonego pojęcia jakie zrobić fronty tej zabudowy w przedpokoju.Oprócz tego musi być tam też szafko konsolka na buty.Przydałoby się coś do siedzenia i lustro,no i chyba jakiś wieszak na aktualne kurtki

Monia podładują co trzeba i zrzucę zdjęcia,najważniejsze,że koziołki zostają ,poszukam tylko porządnego drewnianego blatu w tym rozmiarze,musi być 80 cm szeroki ,a większość około 60 cm.Wiem ,że w DLH były na 1 metr szerokie ,więc je mozna dociąć,tylko nie pamiętam na jakie w tej szerokości długie,a ja potrzebuję około 2 metrów.

Monia jakie Twój syn ma krzesło przy biurku?na kółkach komputerowe?bo szukam kogoś kto ma takie krzesło na drewnianej podłodze i kupił kółęczka silikonowe-nie rysujące podobno drewnianej podłogi

Sharlot mam po porstu biały,czysty biały kolor elewacji