pestka56 10.04.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Basiu, woda na razie stoi bo jeszcze ziemia nie rozmarzła. U mnie też w kilku miejscach, choć niedużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.04.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Basiu cześc Paxy te twoje ma moja teściowa w bibliotece( bez dzwiczek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.04.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Monia mówisz o billy?paxy mam w garderobie,a Billy kupiłam do gabinetu na książki,drzwiczki pojawią się,ale z opóźnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.04.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Monia mówisz o billy?paxy mam w garderobie,a Billy kupiłam do gabinetu na książki,drzwiczki pojawią się,ale z opóźnieniem chyba ona ma paxy.... zaraz zobaczę na stronce:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.04.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Basiu z tego co pamiętam masz wylewkę anhydrytową...czy używalas jakiegos specjalnego kleju do płytek - jesli tak to jakiego ??? trzeba było wylewkę jakoś specjalnie przygotowywać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.04.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Basiu, może tu znajdziesz inspiracje do zabudowy szafy w przedpokoju http://www.nataly.pl/galeria/szafy-i-zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.04.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 do płytek nie ,normalnego kleju,do drewna dwuskładnikowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.04.2013 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Byłam w dzienniku. Łazieneczka będzie super, teraz już widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 13.04.2013 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Byłam w dzienniku. Łazieneczka będzie super, teraz już widać Mi tez sie podoba! Basiu, co to za kibelek? Musze na gore kupic + dwie umywalki stawiane na blat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.04.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 ladnie wyszla ta łazieneczka:p tez mi się podoba. będą biale fugi na cegielkach?????i szary blat taki jak szafka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.04.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Basiu ładnie wyglądają cegiełki I to położenie gresu na wc też ok. Nawet lepiej, że płytka jest w pionie. Znalazłaś już stolarza do szafek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 13.04.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 szafka będzie drewno,teraz jest tam ikeowski goodmorgon,bez frontów,bo zamiast ikeowskich w kolorze brzozy mają być dębowe tak jak blat.Dalej nie wiem kto jes zrobi czy pan od schodó∑,czy pan od kuchni.Ceny zbliżone, pan od schodów zrobi blat i fronty z drewna,pan od kuchni blat z dlh a fronty fornirowane.Propozycja pana od schodów niby lepsza,ale...zaczął narzekać ,że nie wie jak z montażem bo mam porotherm,poza tym nie wiem jak ta szafka wyjdzie bo się w meblach nie specjalizuje,a co widać po schodach to szczegóły są raczej niedopracowane,w takim wypadku wolałabym zupełnie kogoś innego. Beata kibelek to Hatria daytime,ale jest raczej niewygodnyPestko,myślisz dalej ,że najlepiej lustro okrągłe do łązienki,bo chcę zamó∑ić może w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 13.04.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Monia fugi będą białe,a blat i fronty drewniane,a jak się zdenerwuję i nie znajdę stolarza,to kupię sama blat w dlh i dotnę w OBi i sami blat z umywalką zamontujemy.Ūłupie jest ,że umywalka z Hatrii nie ma szablonu do wycięcia dziury w blacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.04.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) http://www.flickr.com/photos/49635581@N05/ Podaję Ci link na Flickr do 49 stron ze zdjęciami Presotto. Tu jest mydło i powidło, czyli także zdjęcia z wystaw i imprezek firmowych. Ale łatwiej niż na stronie, która jakoś dziwnie działa i tylko po włosku http://www.presottoitalia.it/arredamento-armadi-moderni-design/armadio-scorrevole Trzeba szukać na ślepo. Trochę podkradłam, choć są poblokowane: Podoba mi się sposób w jaki rozwiązują uchwyty i wprowadzanie odrobiny koloru. Można się tym poinspirować i w nowoczesnych płaszczyznach drzwi i w bardziej tradycyjnych. One są takie, że z nudnej ściany robią niemal obraz. Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.04.2013 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 13.04.2013 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Pestko dzięki ,no właśnie strona była tylko po włosku,a ja własnie mężowi sprzątałam gabinet,jak on spał.Kupiłam koziołki niby dla mnie i ustawiłam mu w pokoju,dałam na to dwie deski ,akurat miałam takie akuratne,postawiłam na szybko monitory,lampkę,ciekawa jestem co powie,dla mnie bomba.Poszukam teraz blatu drewnianego na 80cm szeroki,bo wydaje mi się,że mu się spodoba.Bardzo lubię jego gabinet,tapeta jest super i kolor ścian też.Wogóle to lubię strasznie tę śmietanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 13.04.2013 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 strasznie dziwnie działą ta strona włoska,nawet nic porządnie nie można zobaczyć.Ja nie mam zielonego pojęcia jakie zrobić fronty tej zabudowy w przedpokoju.Oprócz tego musi być tam też szafko konsolka na buty.Przydałoby się coś do siedzenia i lustro,no i chyba jakiś wieszak na aktualne kurtki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.04.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Basia,pięknie i coraz piękniej!Świetnie wyszła mała łazienka! Czy Ty masz białą (w sensie: zupełna biel, czy jakaś złamana) elewację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.04.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 basiu może coś pokaż na fotkach.... bo jestem ciekawa gabinetu i kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 14.04.2013 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Monia podładują co trzeba i zrzucę zdjęcia,najważniejsze,że koziołki zostają ,poszukam tylko porządnego drewnianego blatu w tym rozmiarze,musi być 80 cm szeroki ,a większość około 60 cm.Wiem ,że w DLH były na 1 metr szerokie ,więc je mozna dociąć,tylko nie pamiętam na jakie w tej szerokości długie,a ja potrzebuję około 2 metrów.Monia jakie Twój syn ma krzesło przy biurku?na kółkach komputerowe?bo szukam kogoś kto ma takie krzesło na drewnianej podłodze i kupił kółęczka silikonowe-nie rysujące podobno drewnianej podłogi Sharlot mam po porstu biały,czysty biały kolor elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts