julianna16 14.04.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 A jaka była reakcja na koziołki? WOW czy "może być"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 14.04.2013 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Ewo,mąż się strasznie ucieszył,był zachwycony i powiedział,że koziołki to super pomysł i mogą zostać.Gdzieś trzeba dać komputer ,w Ikei to robią,że z jednej strony jest koziołek ,a z drugiej już taka szafka na komputer i możliwe,że jak kupimy duży blat drewniany to tak trzeba będzie zrobić.Teraz muszę znależć również oświetlenie.Powiedział ,że mi ufa ,a wcześniej jakiś czas temu ,to mówił,,że do jego gabinetu sam wszystko sobie wybierze Teraz jest kabel prawie nad biurkiem,Zastanawiam się nad reflektorkami z Twoich wizek z salonu,bo je się chyba montuje na szynie,prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.04.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) basiu moj ma fotel na kółkach, ale taki bardziej bajerancki, niż do pracy. Choć teraz 2-3 godzin dziennie się uczy siedząc przy biurku i jest ok.a pod nim jest dywan. Kólka mam zwykle i niestety rysują jak przejeżdza na tym fotelu po calym pokoju to, aż mi skóra cierpnie:) Rysuje jak diabli, a moj mlody nie jest cięzki koło 65 kg:) lamki reflektory są jak najbardziej trafione:) Basiu jak jak twoj M ufam ci:yes: BEZGRANICZNIE Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 15.04.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Hej . Czy mogłabyś mi podać nazwę płytek z " małej łazienki" i sklep gdzie kupowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.04.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Basieńko, wszystkie kółka rysują i wycierają podłogę. Kwestia czasu. Są takie przezroczyste maty silikonowe, które chronią podłogi skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.04.2013 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Pestko tak ,wiem ale te maty nie są najładniejsze,mimo tego ją kupię Monia dzięki,właśnie zrobiłam zdjęcia i je zrzuce ,to w końcu wrzucę wiecej zdjęć ,bo mi głupio,że tak to zaniedbywałam. Do kuchni jutro kupię ikeowskie kręciołki,na blachę czekam,a potem ruszam z cegłą Mam problem z przedpokojem,nie mam pojęcia jak wszystko poustawiać i co poustawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.04.2013 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Hej . Czy mogłabyś mi podać nazwę płytek z " małej łazienki" i sklep gdzie kupowałaś ale mała łązienka to ta dzieci biała z akcentami angielskimi,czy czarna z ostatnich zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.04.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Pestko tak ,wiem ale te maty nie są najładniejsze,mimo tego ją kupię kup transparentną, będzie ją mniej widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.04.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 kup transparentną, będzie ją mniej widać Ivy dzięki,ale ona tania:) czy myślisz,że kupując muszę na coś zwracać uwagę,bo cena dla mnie jak najbardziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.04.2013 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Widzę ,że są różne grubości ,ale czy to różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.04.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Ivy dzięki,ale ona tania:) czy myślisz,że kupując muszę na coś zwracać uwagę,bo cena dla mnie jak najbardziej? myślę ze warto grubszą... niestety one i tak po jakimś czasie nie wyglądaja idealnie więc nie będzie problem zmienić , zobacz tez na innych aukcjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.04.2013 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Dzięki Ivy,no a teraz zdjęcia,tak jak mówiłam u mnie mało zmioan,kanapa poszła ze starego mieszkania,nawet po to aby sprawdzić ,co będzie dobrze wyglądało.W zasadzie wiem y ,że najlepiej aby dwie sofy ,bądź narożnik były w strefie okien naszego salonu,a kąt tv-kominkowy to nie wiem Pokaże też przedpokój gdzie musi być coś do siedzenia,na buty,lustro,a we wnęce zabudowa tylko nie wiem z czego ,jaki kolor proszę o rady i sugestie gabinet,blat tymaczasowy deski ,ale chce również drewniany salon i nasza stara kanapa z mebelplast model Queen 3 XXL 111 głęboka 2,70 szeroka ,więc kloc wielki ,ale leżeć i oglądać widoki super Poduchy i siedzisko mozna zmieniać i coś uszyć,natomiast na oparciu materiału się nie ściąga No i krótka zasłona tymczasowa,dla zobaczenia koloru w okno,jak myślicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.04.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 basiu ale masz boskie okna w tym salonie:yes: mi by narożnik nie przreszkadzał , bo u mnie też jest na oknach, ale..... ty jesteś królową słuchaj Basiu- narożnik wrzuciłabym do kominkowej częsci, a pod jadalnią przy oknach dałabym 2 fotele , albo 1 Barcelonę z podnozkiem. bardziej 2 plus stolik kawowy:yes: byłoby cudnie ----------- Gabinet ja bym była za szklanym blatem ,żeby tapety nie przytłaczać. Już masz półki drewniane- postaw na nowoczesność i Lampy reflektory wiszące jak najbardziej i stołek mojego dziecka( u was raczej nie będzie pasował) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.04.2013 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Moniko,szklany blat odpada ze względu na funkcje,mój mąż ma mieć tam 3 monitory,dwa klawisze,jakieś syntezatory i inne rzeczy,dlatego blat drewniany.Monitory muszą być troszkę wyżej ,tam będzie pełno rzeczy ,a oprócz wyglądu ma spełniać funkcję ,stołu realizatorskiego,więc cieszę się,że koziołki przeszły No a wsalonie,myślę,że narożnik będzie ok ró∑nież,ale przez okna mamy tak piękny widok,że chcę tam dać coś do siedzenia,a poza tym czekaj z tą wielką krową kanapą jeździłam po pustym pokoju i patrz: fakt,że ona bardzo głęboka i wielka 111 x 270,ale chyba te tradycyjne mają i tak koło 90 cm.Jak ją tak ustawię to dobra jest ona do patrzenia na kominek ,ale na TV to bok jej dochodzi do ściany TV i dupa zbita pokażę jeszcze łązienkę czekającą na szafkę umywalkową i lustro fajny pomysł ukryta wnęka w prysznicu na szampony no i dla tych ,któ®zy chcą zobaczyć wannę sanplast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 15.04.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Basiu, no co tu dużo pisać - świetna chałupa!!! Cudowne okna, piękne podłogi, a szare kafle w łazience tworzą niewiarygodny, kamienny efekt!!!:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.04.2013 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Sharlot dzięki,ale doradź co z salonem?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 15.04.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Dałabym narożnik, Basiu - tam w kąciku kominkowym. Ładnie wypełni tą przestrzeń i fajnie się będzie leżało czytając i patrząc na ogień A osobno kanapę na ściance poniżej jadalni - nie zasłonisz tych boskich okien!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 15.04.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 albo, jak radzi Pestka, przy wielkich oknach 2 fotele???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.04.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 tak ma stać jeden bok narożnika, a drugi na ścianie na przeciw kominka:yes::yes: a szara łazienka piekna. super te flizy- piekne:yes::yes: kamienne , cudnie i wanna wolnostojąca , super!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.04.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 albo, jak radzi Pestka, przy wielkich oknach 2 fotele???? tak 2 fotele i stolik kawowy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts