onoa 15.04.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 ale mała łązienka to ta dzieci biała z akcentami angielskimi,czy czarna z ostatnich zdjęć? Czarna z ostatnich zdjęć )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.04.2013 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 to Radica Negro,kupowałam w Domusie ,mają oddziały katowice,opole,strzelce opolskie i różne rozmiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.04.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Matyldo Kangurzyco, ależ masz przepiękną tę czerwoną kanapę. Postaw ją przy jadalni pod ścianą, a do tego stolik i rozłożysty fotel. Możesz jej zmienić częściowo kolor, ale ja bym tego nie robiła. Wiesz co znaczy IMPACT po angielsku ? Ta kanapa to jest GREAT IMPACT. Basia, w części kominkowej wróć do układu, który Ci rysowałam – Kanapa + dostawiane siedzisko. Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 16.04.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 to Radica Negro,kupowałam w Domusie ,mają oddziały katowice,opole,strzelce opolskie i różne rozmiary Bardzo dziękuję za odpowiedź . Pozwolę wtrącić swój grosik w rozterki kanapowe . Też uważam , że czerwona sofa jest SUPER . Myślałam , że to nowy zakup bo klimatem pasuje idealnie do domu . Posłuchałabym Pesteczki i dokupiła do niej resztę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 16.04.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Basiu jestem oczarowana:lol2: mieszkacie już pieknie. a kanapa w nowym domu zapewne nabrała innego charakterku niz na mieszkaniu. prezentujesie bardzo ładnie ale zostaw ja chyba pod jadalnią i w czesci kominkowej daj kanape z siedziskiem. Na wizualizacji Pesteczki nie zwrócilam uwagi ze to nie jest naroznik tylko taka kombinacja ale ona naprawdę może być wygodna. Razem tworza wygodny naroznik a osobno masz wiecej miejsca do siedzenia na kanapie.Basiu trzymaj tak dalej.Ja zamówiłam zegar wiec jak bedzie to wrzuce zdjęcia. i zamówiłam fajna stojaca lampe na allegro:lol2: Wiosna obudziła mnie do zycia, dziś cały dzień spędziłam porzadkując ogród po remoncie. PadamMama tylko trudy orzech do zgryzienia czy wyburzac kiedykolwiek ścianę do kinowego, ale te za i przeciw są u mnie wiec jak masz jakis pomysł to zapraszam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 16.04.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Basia, ale masz piękną kamienną łazienkę. Półka na szampony rzeczywiście ekstra, nie cierpię wystawek z szamponów a to załatwia sprawę Ja poszłabym w narożnik, bo jestem wielbicielką narożnika samego w sobie, uważam, że tak jak żaden mebel pozwala pogodzić dwa, a nawet 3 pokładające się wieczorem leniwce... Gratuluję, dom wygląda śweitnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 16.04.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Acha! Jaką robisz w końcu barierkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 17.04.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Baska, ale numer!!!!!!!! Zamowilam biala cegle do malej lazienki Ha ha ha I teak mam na podlodze wiec jotka w jotke nie bedzie jak u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.04.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Czy w końcu uda mi się napisać,bo od wczoraj w trakcie wszyscy mi przerywają i znowu muszę od początku.Zacznę od końcaBeata jakie dajesz te białe cegły?połączenie teak na podłodze i białe cegły ...miodzio.Chyba wiesz,że ja bardzo lubię białe łązienki i na dole też chciałam do małej łązienki dać deski na podłogę,ale w końcu weszłam płytkami co w przedpokoju.Morello barierki to odległa sprawa,ale zrobiętakie jak Pestka mi pokazała,zresztą potem u Julianny też tę samą inspirację pokazała. Anita czekam na zegar,ciekawa jestem gdzie go powiesisz? czy na cegłach?Kanapa zostaje oczywiście pod ścianą podestu jadalni,to jedyne dla tej kanapy miejsce-zdjęcia to pokazały.Poza tym widok z niej to bajka.Nie może być innego miejsca na kanapę. Pestko mój wnętrzarski autorytecie,cieszę się ,że Ci się kanapa spodobała,jest strasznie wygodna i duża,można na niej godzinami siedzieć i klachać.Kolor rzeczywiście ożywia blade wnętrza.Dół nabierze wyrazu jak dam cegłę,zasłony.Doradź mi jaka ta kanapa z siedziskiem by pasowała?jaki kolor,styl,to jest wyzwanie.Nie mam wogóle pojęcia jaki kolor zasłon.Karnisze są zamontowane,a na zasłony coś pomysłu nie mam.Stolik z palet też muszę zrobić,tylko on do tej kanapy musi być z dwóch poziomów palet.No i myślisz czy zostawić w kolorze drewna,czy pomalować?Jak po zobaczeniu kanapy naszło Cię natchnienie co tam dać to ,jak go wypełnić to podsuń pomysły.Powiesiłam kremowy materiał i nie wyglądało to dobrze,teraz wisi granat,na zdjęciu chyba widać i raczej też nie. Powiesiłam moje zasłony te w dziurki co nie pasowały w sypialni,no i chyba dobrze ten kolor pasował.Bo to taki ciemny len.Jak uważasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.04.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Bardzo dziękuję za odpowiedź . Pozwolę wtrącić swój grosik w rozterki kanapowe . Też uważam , że czerwona sofa jest SUPER . Myślałam , że to nowy zakup bo klimatem pasuje idealnie do domu . Posłuchałabym Pesteczki i dokupiła do niej resztę . onoa wtrącaj się jak najczęsiej każda uwaga mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 17.04.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Basia, daje wlasciwie nie cegle a plytke czyli polowka cegly i w mniejszym formacie niz normalna cegla. Taka koncepcja cegla+teak powstala jak zobaczylam Twoja lazienke. Mam tylko nadzieje ze wyjdzie dobrze. Jesli chodzi o kanape to super kolor! Zaslony..u Pestki bylo troche zoltego obok granatu i wszystkie bylysmy taka dynamika użeczone. Wiec moze zolty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.04.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Beata a widziałaś te pufy szydełkowe w Biedronce,ja tam jeszcze nie dotarłam a słyszałam ,że są,tylko nie wiem jakie kolory i wielkość.A o co chodzi nie cegłę a płytkę-chodzi ,że dajesz kafelki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 18.04.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Beata a widziałaś te pufy szydełkowe w Biedronce,ja tam jeszcze nie dotarłam a słyszałam ,że są,tylko nie wiem jakie kolory i wielkość. A o co chodzi nie cegłę a płytkę-chodzi ,że dajesz kafelki ? Nie wiedzialam ze sa w Biedronce pufy! To pewnie juz nie ma bo w tej naszej wszystko rozchodzi sie w try miga. Nie, nie dje kafelkow tylko cegłę białą ale...to nie jest cegla jak cegla. TO jest polowka cegly cieta po grubosci, ta moja w salonie to tez plytka czyli polowa cegly a nie cala pelna cegla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 18.04.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 ok czyli taka jak moja niby cegła a nie cegła:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.04.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Nie wiedzialam ze sa w Biedronce pufy! To pewnie juz nie ma bo w tej naszej wszystko rozchodzi sie w try miga. Nie, nie dje kafelkow tylko cegłę białą ale...to nie jest cegla jak cegla. TO jest polowka cegly cieta po grubosci, ta moja w salonie to tez plytka czyli polowa cegly a nie cala pelna cegla. Beata pojeździj troszkę w Górze Kalwarii są 2 Biedrony (na trasie sandomierskiej tam gdzie Hortex i przy drodze na Czersk) i każda większa od piaseczyńskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 18.04.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) Basiu-mialam nawal!!!!Mam cos dla Ciebie i chcialam na maila ale adresu znalezc nie moge-przyslesz? BASIENKO-dom cud miod malina-jak zawsze sie powtorze ale baaaardzo nietuzinkowy dom!!!! WANNA WOLNOSTOJACA W SZAREJ-POWALAJACA!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez GUMISIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 19.04.2013 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Nie wiedzialam ze sa w Biedronce pufy! To pewnie juz nie ma bo w tej naszej wszystko rozchodzi sie w try miga. Nie, nie dje kafelkow tylko cegłę białą ale...to nie jest cegla jak cegla. TO jest polowka cegly cieta po grubosci, ta moja w salonie to tez plytka czyli polowa cegly a nie cala pelna cegla. Widziałam te pufy . Kolory fajne : grafit , beż , cena 99 zł . Wydają się dość małe , średnica na oko 40 cm ,ale mogę się mylić i może być mniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.04.2013 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 ja jeszcze ich nie widziałam ,wolałabym ogólnie duże ,dzisiaj pojadę do jakiejśc biedronki bo u nas ich pełno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.04.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 basiu dzwonię dzis do ciebie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 19.04.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Dziewczyny, czy ktoras z Was wie moze jakiej firmy moga byc te umywalki? Pasowalyby do mojej lazienki a kurde szukam i szukam i guzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts