Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Matyldo Kangurzyco, ależ masz przepiękną tę czerwoną kanapę. Postaw ją przy jadalni pod ścianą, a do tego stolik i rozłożysty fotel. Możesz jej zmienić częściowo kolor, ale ja bym tego nie robiła. Wiesz co znaczy IMPACT po angielsku ? Ta kanapa to jest GREAT IMPACT.

Basia, w części kominkowej wróć do układu, który Ci rysowałam – Kanapa + dostawiane siedzisko.

Guthouse-Spartherm-Mini_copper-02.jpg Guthouse-kominek02.jpg

Edytowane przez pestka56

to Radica Negro,kupowałam w Domusie ,mają oddziały katowice,opole,strzelce opolskie i różne rozmiary

Bardzo dziękuję za odpowiedź . Pozwolę wtrącić swój grosik w rozterki kanapowe . Też uważam , że czerwona sofa jest SUPER . Myślałam , że to nowy zakup bo klimatem pasuje idealnie do domu . Posłuchałabym Pesteczki i dokupiła do niej resztę :) .

Basiu jestem oczarowana:lol2: mieszkacie już pieknie. a kanapa w nowym domu zapewne nabrała innego charakterku niz na mieszkaniu. prezentujesie bardzo ładnie ale zostaw ja chyba pod jadalnią i w czesci kominkowej daj kanape z siedziskiem. Na wizualizacji Pesteczki nie zwrócilam uwagi ze to nie jest naroznik tylko taka kombinacja ale ona naprawdę może być wygodna. Razem tworza wygodny naroznik a osobno masz wiecej miejsca do siedzenia na kanapie.

Basiu trzymaj tak dalej.

Ja zamówiłam zegar wiec jak bedzie to wrzuce zdjęcia. i zamówiłam fajna stojaca lampe na allegro:lol2: Wiosna obudziła mnie do zycia, dziś cały dzień spędziłam porzadkując ogród po remoncie. Padam

Mama tylko trudy orzech do zgryzienia czy wyburzac kiedykolwiek ścianę do kinowego, ale te za i przeciw są u mnie wiec jak masz jakis pomysł to zapraszam;)

Basia, ale masz piękną kamienną łazienkę. Półka na szampony rzeczywiście ekstra, nie cierpię wystawek z szamponów a to załatwia sprawę :)

Ja poszłabym w narożnik, bo jestem wielbicielką narożnika samego w sobie, uważam, że tak jak żaden mebel pozwala pogodzić dwa, a nawet 3 pokładające się wieczorem leniwce... Gratuluję, dom wygląda śweitnie!

Czy w końcu uda mi się napisać,bo od wczoraj w trakcie wszyscy mi przerywają i znowu muszę od początku.

Zacznę od końca

Beata jakie dajesz te białe cegły?

połączenie teak na podłodze i białe cegły ...miodzio.Chyba wiesz,że ja bardzo lubię białe łązienki i na dole też chciałam do małej łązienki dać deski na podłogę,ale w końcu weszłam płytkami co w przedpokoju.

Morello barierki to odległa sprawa,ale zrobiętakie jak Pestka mi pokazała,zresztą potem u Julianny też tę samą inspirację pokazała.

Anita czekam na zegar,ciekawa jestem gdzie go powiesisz? czy na cegłach?Kanapa zostaje oczywiście pod ścianą podestu jadalni,to jedyne dla tej kanapy miejsce-zdjęcia to pokazały.Poza tym widok z niej to bajka.Nie może być innego miejsca na kanapę.

Pestko mój wnętrzarski autorytecie,cieszę się ,że Ci się kanapa spodobała,jest strasznie wygodna i duża,można na niej godzinami siedzieć i klachać.Kolor rzeczywiście ożywia blade wnętrza.Dół nabierze wyrazu jak dam cegłę,zasłony.

Doradź mi jaka ta kanapa z siedziskiem by pasowała?jaki kolor,styl,to jest wyzwanie.

Nie mam wogóle pojęcia jaki kolor zasłon.Karnisze są zamontowane,a na zasłony coś pomysłu nie mam.

Stolik z palet też muszę zrobić,tylko on do tej kanapy musi być z dwóch poziomów palet.

No i myślisz czy zostawić w kolorze drewna,czy pomalować?

Jak po zobaczeniu kanapy naszło Cię natchnienie co tam dać to ,jak go wypełnić to podsuń pomysły.

Powiesiłam kremowy materiał i nie wyglądało to dobrze,teraz wisi granat,na zdjęciu chyba widać i raczej też nie. Powiesiłam moje zasłony te w dziurki co nie pasowały w sypialni,no i chyba dobrze ten kolor pasował.Bo to taki ciemny len.Jak uważasz?

Bardzo dziękuję za odpowiedź . Pozwolę wtrącić swój grosik w rozterki kanapowe . Też uważam , że czerwona sofa jest SUPER . Myślałam , że to nowy zakup bo klimatem pasuje idealnie do domu . Posłuchałabym Pesteczki i dokupiła do niej resztę :) .

onoa wtrącaj się jak najczęsiej każda uwaga mile widziana

Basia, daje wlasciwie nie cegle a plytke czyli polowka cegly i w mniejszym formacie niz normalna cegla. Taka koncepcja cegla+teak powstala jak zobaczylam Twoja lazienke. Mam tylko nadzieje ze wyjdzie dobrze.

Jesli chodzi o kanape to super kolor! Zaslony..u Pestki bylo troche zoltego obok granatu i wszystkie bylysmy taka dynamika użeczone. Wiec moze zolty??

Beata a widziałaś te pufy szydełkowe w Biedronce,ja tam jeszcze nie dotarłam a słyszałam ,że są,tylko nie wiem jakie kolory i wielkość.

A o co chodzi nie cegłę a płytkę-chodzi ,że dajesz kafelki ?

Nie wiedzialam ze sa w Biedronce pufy! To pewnie juz nie ma bo w tej naszej wszystko rozchodzi sie w try miga.

Nie, nie dje kafelkow tylko cegłę białą ale...to nie jest cegla jak cegla. TO jest polowka cegly cieta po grubosci, ta moja w salonie to tez plytka czyli polowa cegly a nie cala pelna cegla.

Nie wiedzialam ze sa w Biedronce pufy! To pewnie juz nie ma bo w tej naszej wszystko rozchodzi sie w try miga.

Nie, nie dje kafelkow tylko cegłę białą ale...to nie jest cegla jak cegla. TO jest polowka cegly cieta po grubosci, ta moja w salonie to tez plytka czyli polowa cegly a nie cala pelna cegla.

Beata pojeździj troszkę :lol2: w Górze Kalwarii są 2 Biedrony (na trasie sandomierskiej tam gdzie Hortex i przy drodze na Czersk) i każda większa od piaseczyńskiej

Basiu-mialam nawal!!!!Mam cos dla Ciebie i chcialam na maila ale adresu znalezc nie moge-przyslesz?:hug:

BASIENKO-dom cud miod malina-jak zawsze sie powtorze ale baaaardzo nietuzinkowy dom!!!!

WANNA WOLNOSTOJACA W SZAREJ-POWALAJACA!!!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez GUMISIOWA

Widziałam te pufy . Kolory fajne : grafit , beż , cena 99 zł . Wydają się dość małe , średnica na oko 40 cm ,ale mogę się mylić i może być mniej .