Barbara74 28.05.2013 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Pestko zdjęcia mam tylko teraz trzeba zrzucić Moorello kominek dalej niewykończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 28.05.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Basiu,dziękuję Ci za pomoc - ja właśnie chcę Nero Zimbabwe, tylko waham się, czy wersja szczotkowana, czy gładka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 30.05.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Basiu, na jakiej wysokosci masz polke w malej lazience na ktorej masz umywalke??? Maz zamarkowal ale strasznie niska mi sie wydaje kurde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 30.05.2013 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Basiu, na jakiej wysokosci masz polke w malej lazience na ktorej masz umywalke??? Maz zamarkowal ale strasznie niska mi sie wydaje kurde... Beata w małej łązience nie mam jeszcze umywalki,bo mam mieć ją na blacie ,któ®ego jeszcze nie mam,zmierzę jutro jak to jest planowane.A Ty masz baterię też ze ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 31.05.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Baterie mam w duzej lazience nablatowe a w malej ze sciany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 01.06.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Basiu, Robię sobie dzisiaj rajd po ulubionych wątkach, więc nie mogłam ominąć Twojego Dziękuję za zaproszenie. Odezwę się jak skończy się u mnie młyn w pracy. Dzwoniłaś do kominkowego? Pesteczka zaszalała wersjami zasłon. Mnie najbardziej podobają się jasne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 01.06.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Basiu, dziękuję Ci raz jeszcze za opinię w sprawie blatu. Ja dziś byłam oglądać zarezerwowane slaby i...........przyznam, że BARDZO rozczarowałam się wersją Nero Assoluto płomieniowano- szczotkowaną Jakaś taka......... niewyraźna, bardzo matowa, wcale nie czarna, tylko szarawa była - okropna po prostu:( Oczywiście można zamówić impregnowanie i nasączanie slabu specjalnymi preparatami, by "wzmocnić kolor", ale za dodatkową opłatą oraz na odpowiedzialność klienta - kamień wcale nie musi przybrać jednolitej tonacji na całości:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 01.06.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 EWa ja czekam na odwiedziny na miejscu Szarlotko blat zawsze trzeba impregnować,mój też nabrał większego blasku po impregnacji.Ja wybrałam zimbabwe ze względu na fakturę,bo nero mieli w innej.Ale mam nero jako parapet u chłopaków jest ok-bardziej gładki niż mój blat. Co do impregnatu to jak będziesz chciała to napiszę Ci co moja firma mi poleciła.Idę zobacyć co tam u Ciebie słychać.U nas pada...tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.06.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Basiu mam prośbę .. pokaż , lub powiedz gdzie szukać zdjęć Twojego kominka ( dziennik przejrzałam...) . O to samo poproszę Anikę89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.06.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Przejrzałam większość komentarzy.. ale realizacji Twojego kominka nie widziałam... Natomiast poczęstowałam się dwoma wizkami Pestki...Skąd miałaś majstra od kominków, jaki masz kominek.. akumulacyjny czy taki dla oka i ogrzania salonu jak jest chłodniej czy wilgotno... Czy poleciłabyś kominkowego , i ile Was kosztowała zabudowa. Może być na priv.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 02.06.2013 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Arniko kominek nie dokończony ,nie ma portalu.Niestety nie jest to akumulacyjny Pana nie mogę polecić,zrobił krzywo,potem czekałam na poprawki długo,poprawił ,ale też nie za dobrze.Potem z drugiej strony okazało się ,że jest krzywo.Kratek do tej pory nie zamontował,faktury nie dał,a kasę to chciał ,jak jeszcze nie skończył,a w zasadzie po pierwszym dniu,szkoda gadać.Dobrze,że mi przypomniałaś o nim to jutro pojadę po fakturę i upomnę się o kratki. Więc chyba zdjęcia nie są konieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 03.06.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Basiu czy ten kolor to Caparol wzornik Tikurilii M490? I na jaki kolor malowalas sufit? Ral 9010? Nic nie bedziesz masz w kolorze czystej bieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.06.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Basiu a możesz mi napisać ile pan sobie zażyczył za obudowę tego kominka?Też szukam kogoś do zrobienia obudowy, wkład mamy... chodzi o samą obudowę , jedna firma, może dobra, pierwsza z podlinkowanych przez dziewczyny powiedziała za obudowę z KG 6-8000zł za akumulacyjny ok 10tys, + do tego front w zależności jaki to i cena różna.. Powiem szczerze, że ścięło mnie z nóg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.06.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Basiu czy ten kolor to Caparol wzornik Tikurilii M490?[ATTACH=CONFIG]193368[/ATTACH] I na jaki kolor malowalas sufit? Ral 9010? Nic nie bedziesz masz w kolorze czystej bieli? Beata tam jest na suficie czysta biel i u drugiego chłopaka i angielskiej łazience też.A ten kolor masz rację to to M490 ze wzornika Tikurilli,ale farba caparola,jest piękny. Znowu w przedpokoju na gó®ze i w pralni mam Lago 30?albo 60? nie pamiętam numeru i też jest fajny. Aha na dole na całym suficie mam niby Ral 9010,ale zmodyfikowany ,czyli. wlewali mi barwik do 10 litrów białej,ale dali barwnika jak do 5 litrów.Czyli 50 % barwnika Ral 9010 wlali mi.Natomiast ściany w kuchni ma z 75% barwnika,sypialnia ma 100% barwnika( czyli prawdziwy RAL 9010). Aha na dole mam drzwi raczej w ciemniejszym świetle,na gó®ze jasno ,cyknę foty w tym pokoju u dzieci ,drzwi -sufit jak chcesz Edytowane 3 Czerwca 2013 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.06.2013 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Basiu a możesz mi napisać ile pan sobie zażyczył za obudowę tego kominka? Też szukam kogoś do zrobienia obudowy, wkład mamy... chodzi o samą obudowę , jedna firma, może dobra, pierwsza z podlinkowanych przez dziewczyny powiedziała za obudowę z KG 6-8000zł za akumulacyjny ok 10tys, + do tego front w zależności jaki to i cena różna.. Powiem szczerze, że ścięło mnie z nóg... Arniko on daje dobrą cenę,bo teraz Julianna u niego będzie robiła,ale trzeba uważać z płatnościami.A tak wogóle jak jesteś sąsiadką Julianny to i moją,zapraszam w takim razie do siebie ,napiszę cenę na priva muszę znaleźć umowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.06.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Wiem, że gdzieś niedaleko mieszkamy od siebie, ale nie 5 czy 10km... Ale skoro Julianka robi zakupy w M1 tzn , że gdzieś blisko mnie mieszka... ja do M1 mam jakieś 3-4 km... 5 minut drogi;)Nie wiem czy o tym samym mówimy.. Godzic.. jak tak to może i dobrze robi, ale ja muszę niestety tańszego wykonawcy poszukać... Pytam o ceny zabudowy , bo chcę się zorientować jako jest rozrzut cen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 03.06.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 OMG ile kolorow. M490 - cudny jest. Dam go do holu moze a w salonie szary taki jak szafki kuchenne i jedna sciana za kominkiem znow M490. Do tego jedna kanapa szara a druga granatowa.Mam nadzieje ze bedzie dobrze.Gora - hol tez M490. Basiu, Tikurilla czy Caparol jest tanszy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.06.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Wiem, że gdzieś niedaleko mieszkamy od siebie, ale nie 5 czy 10km... Ale skoro Julianka robi zakupy w M1 tzn , że gdzieś blisko mnie mieszka... ja do M1 mam jakieś 3-4 km... 5 minut drogi;) Nie wiem czy o tym samym mówimy.. Godzic.. jak tak to może i dobrze robi, ale ja muszę niestety tańszego wykonawcy poszukać... Pytam o ceny zabudowy , bo chcę się zorientować jako jest rozrzut cen... Arniko, na pewno u Basi obudowę robił nie Godzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.06.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 OMG ile kolorow. M490 - cudny jest. Dam go do holu moze a w salonie szary taki jak szafki kuchenne i jedna sciana za kominkiem znow M490. Do tego jedna kanapa szara a druga granatowa. Mam nadzieje ze bedzie dobrze. Gora - hol tez M490. Basiu, Tikurilla czy Caparol jest tanszy??? Beta jedna jasno szara, a druga zimny granat, Tak? Z tym M490 będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.06.2013 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Beata tylko możesz się przestraszyć po zmieszaniu ,bo wydaje się ciemny.Pokój tam gdzie jest ten M490 jest jasny,czyli dwa okna dachowe ( od północy) i normalne okno od zachodu.Ja miałam taniej caparola,ale była promocja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts