Sharlotka 05.06.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Wg mojej wyceny od wykonawcy faktycznie jak pisze Basia - 3500- 4000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 05.06.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Czarne tubki bym dala, super beda do podlogi wygladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.06.2013 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 basiu zaglądam ,ale nie mogę wszystkiego nadrobić. daj więcej zdjęc ,żebym wiedziala o czym mowicie:p Monia na poprzedniej stronie dałam zdjęcia,chodzi jakie dać lampki w przedpokoju,ale to chyba już ustaliłam massive nero czarne no i szukam konsolki do przedpokoju,a raczej planuje co dać w przyszłości. Dzisiaj mam domówić cegłę,bo mąż chce ją położyć.Zrobiłam już pierwszy krok i ustaliłam ile jej wogóle posiadam w domu .Co wtedy da mi ile muszę jeszcze domówić.Mam starą skalną ,ale chyba domówię pół na pół z beżowobrązową ,aby ją trochę przyciemnić ,bo ona taka blada jest. Co do tych massive nero czarnych jedynie zastanawiam się czy dać podwójne i nnie chodzi tu o światło tylko o wygląd ,czy te pojedyļsze nie będą tak łyso wyglądały oddalone od siebie o 2,4 metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.06.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Basiu daj pojedyncze , są fajniejsze:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 05.06.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Basiu podzielam zdanie moniki-czarne pojedyncze mam takowe i super sie prezentuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 To cena nie zabija...Jestem na dzisiaj umówiona ze zdunem... ciekawe co powie n/t kominka, obudowy i kafli oraz ciepłego kominka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.06.2013 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 A ja się biorę za dom znowu,zamawiam drobne rzeczy ,żeby coś się posuwało,powoli ,ale ...Zamawiam lustro do dolnej łazienki okrągłe średnica 80 cm, sprawdzę tylko czy na pewno ten wymiar,muszę zrobić atrapę,w każdym razie mam wycenę i wiem gdzie zamówić.Jeszcze w takim razie zastanawiam się czy nie dać tych massiwów do przedpokoju na górę, poszukam jakiegoś zdjęcia to poradzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.06.2013 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Tutaj to te massive chyba by wyglądały za łyso? to jest przedpokój góra,widok na zabudowaną antresolę-tam na środku jest kabel ,drugi kabel jest na lewo( nie widać go) nad schodami w tej samej lini tu stare zdjęcie ale widać kabel czyli mam kabel nad tym stopniem co na zdjęciu jest z płyty osb i na lewo co jest środkiej tej zabudowy antresoli( teraz to jest pokoik TV i gier dla chłopców) Czy massive nie bedą za małe?i nie o światło się rozbija, bo teraz nie mamy nad schodami i to nam nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 05.06.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Jejku nei wiem ale wiem ze te Twoje kolory sa zabojcze. No super! A widzialas moj frez na drzwiach? Fajny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.06.2013 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Jejku nei wiem ale wiem ze te Twoje kolory sa zabojcze. No super! A widzialas moj frez na drzwiach? Fajny? Beata Twoja kuchnia i Twój frez spowodowały,że zaczęłam się zastanawiać dlaczego ja poszłam na łatwiznę z moimi frezami-Twoje też sa zabójcze.Jak zobaczyłam Twoje to przeszła mi przez myśl,któ®e bym teraz zamówiła,ale się opamiętałam ,mysląc ,mam już ,zgłupieję jak wybiorę Twoje więc porzuciłam te wybory:) Niech inni wybierają :)wiesz jak to jest wydajesz kupę kasy więc lepiej nie katować się ,że mogłaś zamówić inaczej masz priva przeglądaj kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.06.2013 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Basiu podzielam zdanie moniki-czarne pojedyncze mam takowe i super sie prezentuja Alu dzięki ,że wpadłaś ,jutro ja będę z rewizytą ,bo jadę i nie wiem cyz będę mieć neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.06.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Basiu nad schodami będą dobre massivy pojedyncze, ja mam. a w tym pokoju zabaw potrzebne jest chyba światło. i powiem ci ,że nawet potrojne massivy dają mało światła:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 09.06.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Basiu nad schodami będą dobre massivy pojedyncze, ja mam. a w tym pokoju zabaw potrzebne jest chyba światło. i powiem ci ,że nawet potrojne massivy dają mało światła:rolleyes: Basia, Monika, dziewczyny, kurde pogubiłam się. Spotline ma Enloe lampki, aqaform ma pet fine a massivy? I jak Ty masz Basiu, jakiej dlugosci i szerokości? Dzis w Leroy ogladalam takie 10x12 i wymiarowo extra, spore, grube i super wygladaja. Taki bym rozmiar chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 09.06.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 ja mam pet fine i massivyAha i jeszcze mam cegły w kuchni:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.06.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 ja mam pet fine i massivy Aha i jeszcze mam cegły w kuchni:wiggle: fotki :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 09.06.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 fotki :popcorn: No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.06.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Szybko przykleiłyście A jak narożnik? F O T K I please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 09.06.2013 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 muszę zrzucić zdjęcia dajście mi 15 minut,bez narożnika i bez fug,ale narożnik chyba nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.06.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 09.06.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 ja przykleiłam z 10 cegieł ,mama resztę.Muszę się przyznać,że coś mnie niepokoi,cholera czy wogóle o to mi chodziło?czy to nie zrobiło się ciężkawe,jak kiedyś dębowe kuchnie w latach 80.Na początku byłam zachwycona,a teraz coś mnie niepokoi,nie wiem co.Mężowi się podoba,a ja nie umiem sprecyzować o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts