Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Basia, ja nie muszę przesypiać :yes: PODOBA MI SIĘ :yes: Róg tez okey.

Ależ Ty masz MAMĘ. Pogratuluj specjalnie :D

Ostatnio takich kręciołków trochę się pojawia. Nie spiesz się za bardzo z kupowaniem, to znajdziemy takie jak trzeba w przyzwoitej cenie. 3 chcesz z powodu miejsca ???, bo przecież Was jest 4-ka. Zastanów się. Jeden zawsze schowasz do spiżarni, a jak rodzinka sasiędzie to Ty co, będziesz stała i obsługiwała :no: Poza tym widziałam kilka razy, że były sprzedawane w parach.

Zapomniałam blachę pochwalić. Miałam dobry pomysł. A CO :p Kuchnia modelowa.

Jeszcze dopiszę – żebyś się nie cieszyła zbytnio. NIE podobają mi się lampy wiszące. Zasłaniają i jakieś takie ciężkie. Lepsze byłyby szklane bulwy jak na tej mojej ostatniej wizualce. Mam nadzieję, że te Ci się znudzą szybko :lol2:

Edytowane przez pestka56

Kakusku tak, moja mama to niezła budowlana zawodniczka, potrzebowałyśmy tylko klej i młotek gumowy,poziomica i ołówek .Ale powiem to jest proste jak drut.

Dzięki mamie też dokończyłyśmy jeden bok domu-tam wsadziłyśmy w opaskę sporo lawendy,dzisiaj to korą przysypię i cyknę fotki.Mąż za to zamontował lampki nad garażem,więc w nocy brama była oswietlona.

Pestko mnie też te lampy teraz nie pasują,ale je wymienię trochę później ze względów finansowych,no chyba że coś się trafi.

Gdybym na suficie w kuchni miała Pet fine aquaform a nie massivy to mogłabym nawet wiszące petfine zawiesić.Dzisiaj znowu mój mąż powiedział

"jak dobrze ,że ten sufit ściągneliśmy " :)

Blacha to był dobry pomysł-dzięki :)

Kręciołki muszę kupić w dobrej cenie,może masz rację z tym czwartym,ale jak jemy wszyscy razem to jemy przy stole.My teraz wogóle jemy przy stole,który też musi być do wymiany ,

No i teraz zastanawiam się jaka fuga szara,czy jasna,mnie się wydaje szara,ale pochodzę sobie po galeriach z tą cegłą skalną i popoglądam.

ivy jak to wyszukałaś? co wpisałaś w google?

pamietałam że wrzucałaś porównanie, wiec tutaj , na górze strony w "przeszukaj temat" wpisałam pet fine i kilku postach które pisałś na ten temat znalazałam to zdjęcie :D

w google po wpisaniu nazwy Twojego dziennika i pet fine, wybór grafika tez to zdjęcie pojawa sie jako pierwsze TUTAJ

Edytowane przez ivy17

pamietałam że wrzucałaś porównanie, wiec tutaj , na górze strony w "przeszukaj temat" wpisałam pet fine i kilku postach które pisałaś na ten temat znalazałam to zdjęcie :D

Dzieki :)

I massivy sa tansze, większe i tansze

Pety w takim razie malutkie do holu będą lepiej wygladac massivy choć u Karoli i Artura w holu sa pety i wygladaja calkiem ok ale ona ma ich 4 szt a ja tylko 2. Wiec dam massivy ale do salonu tez musze cos z massivów w takim razie

Fugę do cegły weź w tym samym kolorze co ma Radek (f.5). To świetny kolor.

Ja dziś mieszkam w amfibii :lol2:

Wnocy była nad samym naszym domem taka burza z piorunami, że aż niebo było białe. Próbowałam zdjęcie zrobić, ale wszystko wyszło poprześwietlane, białe fotki. Trzaskało na około ponad godzinę. Koty wlazły pod kołdrę, czego nigdy nie robią. Pewnie te ostre błyski raziły je w oczy. A potem zaczęło lać jak wiadrami i przestało dopiero koło 5 rano. woda dopiero zaczyna powoli schodzić, więc póki co żaby mają pływalnię.

Warszawa też podobno zalana. Metro stało 4 godziny i straż wypompowywała wodę. Ciekawe co J. opowie jak wróci.