Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

Pestko z tymi burzami to katastrofa,ja na całe szczęście obserwowałam tylko pioruny,a Ciebie to tak rzeczywiście zalało?czy tylko ogródek mokry.

Od wtorku ma być podobno już ładnie,liczę na to ...

no własnie pamiętałam ,że Radek mówił o swojej jasnej

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dajcie link do Karoli,ale mówicie o tym jej 3 domu?

Beata ja myślałąm że massivy są lepsze,ale teraz chyba bym dała do kuchni pet fine,takie bardziej transparentne .W szarej łązience mam petfine i są fajne,jak chcesz to zrobię foty

Dobra do kuchni ale na hol tez pet fine? One nie sa za male na taki hol?DSCN4713.jpg

B eata ,Karolina jest bardzo zorganizowana i każda budowa uczy ...to jej 3 budowa,ważni są fachowcy i zdecydowanie co chcesz.Ja pełno rzeczy opóźniałam bo nie byłam pewna co chcę,oczywiście kasa mnie też w niektórych rzeczach stopowała.Ale im masz jej więcej tym większy wybór,więc problem dalej istnieje.

Gdybym dostałą kasę na sofę i łóżko to bym nie wiedziała co kupić,to samo z krzesłami i stołem :(

Ona jest niesamowita, ale być może gdybym miała dwa razy więcej kasy to tez bym była :)

Kasa to jedno, bo jak jest to łatwiej się podejmuje decyzje oczywiście, nie masz ograniczeń aż tyle itp Jednak Karolina a miałam okazję ja poznać ma w sobie takie coś, tyle energii i jakos tak się to szybko dzieje. Ja pewnie nawet z kasą bym tak szybko tego nie zrobiła :yes:

A co do Twojego holu to to chyba te większe były by lepsze :yes:

Biało było od piorunów. Cały spektakl świetlny. Większość „pływala” po niebie gdzieś wysoko, ale co chwilę trzask, huk i biała gałąź łaczyła niebo z ziemią. Ciekawe, że te pioruny, które docierały do ziemi, były jaśniejsze.

Wcześniej dwa razy w życiu widziałam jak pioruny waliły w wodę. Raz w Wisłę w Warszawie. Stałam na placu Zamkowym i to wyglądało jak ruchoma gęsta firana odcinająca lewy brzeg od prawego. Wiele lat temu widziałam jak „gotuje się” od piorunów jezioro.

Na trawniku u mnie kąpie się i objada rozwrzeszczana ptasia banda Głównie szpaki, ale sporo też innych. Woda od rana może ze 2 cm zeszła. Naokoło wszystko równo mokre, to i drenaż działa słabiej.

Wcale nie będzie za dużo cegły. Pamiętasz, kiedyś pisałam o powtórzeniach. Nawet, gdybyś całą kominkowa ścianę ocegłowała i na tym tle dała portal kominka, też nie będzie za dużo.

Czekam na fotki.

Baterię kupiłaś?

A sufit masz biały czy śmietanka?

Chociaż, różnica między 9010 a białym jest delikatna i widoczna tylko w bezpośrednim zetknięciu. Ja bym dała białe, bo te czarne to mi zawsze jak takie kropy wiszą u sufitu. Poza tym jak dasz białe, to jakbyś chciała dołożyć lampę stojącą, nie będziesz musiała naginać wzornictwa.

Czarne pasują tam gdzie grają jakąś rolę, a tu mają po prostu świecić. Głos na BIAŁE :yes:

Pięknie drzwi wyglądają z ty kolorkiem :D