ivy17 11.06.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ja uwielbiam burzę jak jestem w jakimś wielkim budynku np. kościół. Uwielbiam ten majestatyczny huk przyrody :yes:W niedziele byłam na targach na stadionie narodowym, i własnie były te burzowe huki...rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.06.2013 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 jateż lubię ,ale jak jestem w budynku,ale w samochodzie już się boję,albo w jakimś domku w lesie. Zima była ciężka,te święta wielkanocne... a teraz leje chyba od maja ,w zasadzie to nie wiem co lepiej za dużo wody czy za mało.To tak jak wybierać za zimno czy za gorąco;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Jako dziecko, miałam może z 10 lat, byłam w domu w który uderzył piorun. To był drewniany dom obudowany cegłą z dachem krytym papą. Piorun uderzył w komin. Usmażyło kawał papy na dachu. W środku strasznie błysnęło i huknęło. Poza tym nic więcej się nie stało. Na szczęście nie powstały mi z tego powodu jakieś lęki. Istnieje też w mojej rodzinie opowieść o mojej ciotecznej babce, którą zabił piorun kulisty, który wpadł do pokoju przez okno. Bardziej boję się skutków uderzenia pioruna, jak łamiące się drzewa, ognia, wody i wichru. Same zjawiska podziwiam. Pogoda i te deszcze są podobne jak 3 lata temu, kiedy było tak mokro przez dłuższy czas i padły moje świerki i klony. Tego nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.06.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Jako dziecko, miałam może z 10 lat, byłam w domu w który uderzył piorun. To był drewniany dom obudowany cegłą z dachem krytym papą. Piorun uderzył w komin. Usmażyło kawał papy na dachu. ja nie miałam Takich przeżyć, ale moja mama bardzo boi sie burzy. Jako dziecko mieszkala w drewnianym domu i jak były takie burze to opowiadala ze była fura i koń przygotowany, najcenniejsze rzeczy zebrane w razie gdyby sie paliło, dzieci ubranei oczekiwanie co będzie ... to dawne czasy ale uraz pozostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 11.06.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 (edytowane) Dziewczyny piszecie o rzeczach naturalnych burza grzmoty, są nawet przyjemne w ograniczonej ilosci oczywiscie to co sie stało tu to kataklizm lokalny' troszke zdjec http://lubczasopismo.salon24.pl/adam128/post/513370,tychy-zniszczone-mieszkancy-bez-informacji-sms-o-zagrozeniu apropos byłęm wczoraj w mikołowie o Przyłudzkiego i zaczynamy liczyc kuchnię. Aczkolwiek nie miał tego frontu co u Ciebie Basiu. powiedział ze sprowadzi i pokaze bo to niby jakas nowosc to pare domkow odemnie Edytowane 11 Czerwca 2013 przez f.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Od pewnego czasu, coraz więcej takich kataklizmów. Co innego zjawiska naturalne, a co innego ich niszczycielska siła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.06.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Jl9TuErpzig To było niezłe:eek:! Hej Basiu:D. Dawno mnie tu nie było... lecę do dziennika ponadrabiać zaległości:). Pięknie! Tylko gdzie ten kabelek? Poproszę o dużą dawkę nowych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.06.2013 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Rasia wrzucę do dziennika zdjęcia nowe dzisiaj,ale mam też ze 2,3 strony wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 11.06.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Basiu, nadrobiłam dziś zaległości.... Dzieje sie u Ciebie widze;) kuchnia coraz bardziej klimatyczna sie robi, cegiełka super, co do fugi tez uwazam ze w miarę jasna pasuje.Lampy koniecznie za jkais czas wymień na jakieś szkło.Ja dzis basiu wieczorkiem wrzuce próbki frontu jaki bede iała w kuchni i uchwytów wiec jutro mozesz zagladnac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Rasia wrzucę do dziennika zdjęcia nowe dzisiaj,ale mam też ze 2,3 strony wcześniej Oszukujesz w dzienniku aktualnej kuchni nie ma Tu wkleiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.06.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 no mam ale w komentarzach 2 strony wstecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Wklej też do dziennika. Tam łatwiej znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.06.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Pestko nie umiem się do tych cegieł przekonać ,ale nie wiem dlaczego, mam prośbę ogromną do Ciebie zrobię jutro zdjęcie w dzień, pomalowałabyć mi okna na szary i biały? To samo w salonie.Tak jak w kuchni zmiana koloru byłaby na pewno na +, to nie wiem jak te duże okna w salonie by wyglądały. Być może w ramach rekompensaty za pewne niedociągnięcie firmy okiennej, mogłabym się postarać o darmowe przemalowanie okien. Poza tym ta cegła w kuchni w połączeniu np.z szarym kolorem okien by wyglądała lepiej. Chciałam wstawić zdjęcia szarej łązienki i chłopakó∑ do dziennika i cholera szukam w piccasie i ich nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Rób fotki i przyślij na maila. masz na myśli jakiś konkretny szary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.06.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Basia, piękna cegła Kuchnia wyszła bardzo ładnie i klimatycznie. Tylko zmnień proszę te zwisy, please.... Już sam kabel lepszy, dopóki nie kupić czegoś konkretnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.06.2013 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Spireo no włąśnie plączę się w tej kuchni i mi coś nie pasuje cały czas, ściągam klosze zobacze,jak wyglądam i wrzucę foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.06.2013 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 tylko co tam dać,z lampami to nie taka prosta sprawa. Ogólnie podsumowaując cegłę w kuchni ,wydaje mi się ,że akurat w tym pomieszczeniu robi ją ciężkawą,powiedziałam mężowi,że może ją przemaluję na biało,ale on ma dość tych kolorów,poza tym czy dalej byłoby coś nie tak Dzisiaj słońce ,aż chce się działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.06.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Basiu,daj sobie parę dni na oswojenie się z cegłą w kuchni, co?Żebyś za chwilę nie żałowała przemalowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.06.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 ale Ty chcesz przemalować lampę czy cegłę? Jesli myślisz o cegle, to NIE!. Wygląda naprawdę bardzo ładnie, dodaje energii kuchni i pięknie się komponuje z tą zielenią roślin. Skup się na lampach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.06.2013 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Cegły bym nie mogła przemalować bo by mi mąż łeb urwał klosze ściągnęłam za chwilę wrzucę zdjęcia,ale pisałam o przemalowaniu cegły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts