Barbara74 12.06.2013 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 no i bez lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.06.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 no, od razu lepiej Zostaw tak i poczekaj jak znajdziesz te właściwe. U nas wciąż wiszą kable, bo nie mogę się zdecydować. Chociaż teraz już się zdecydowałam na część, ale kasa idzie na elewację i ogród. Lampy przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.06.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Basiu cegła jest ok Myślę ze jak by była od razu to nie miala byś teraz watpliwości, przyzwyczaiłaś sie do gołej ściany a tu nagle sie coś pojawiło ...chyba dlatego Twoje wątpliwości Bez kloszy z perspektywy jadalni lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.06.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Ani się waż dotykać cegiełek, no chyba, że fugę kładziesz. Kup na razie te wielkie białe żarówy Philipsa i wkręć. A lamp szukaj takich jak Ci umieściłam na wizce - baloniaste przejrzyste bulwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 12.06.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Basiu moim zdaniem teraz po ściagnieciu kloszy widać zę te lampy zasłanialy od strony jadalni widok na kuchnie, przytłaczały a teraz nawet z tymi żarówkami jest super. poczekaj na swoje wymarzone lampy. z ta cegłą i tak jest pieknie. ciekawa jestem jak wyjdzie Pesteczce wizualizacja innego koloru okien.Zaglądałaś do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.06.2013 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 to teraz szukam kloszy ,a potem lamp a teraz mój ogród czyli ulepimy gliniane garnki? moja namiastka ogrodu lawenda ,lawenda pod pompą ciepła 3 trzmieliny dla rozweselenia jednostajności, mam tylko tyle zasianej trawy a tak reszta ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.06.2013 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 za chwilę zajrzę Anita ja nie mam wymarzonych lamp znalezionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.06.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Basia, glina czy nie, ale to miejsce ma potencjał. Dosadź więcej lawendy. A jej tam nie za ciemno, bo ona kocha słońce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.06.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 BASIU-CEGLA PIEKNA!!!!Okna zapierają dech w piersi!!!!!I TE HUNTERKI:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.06.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 ale Ty masz już dużo zrobione na zewnątrz Basia, ja tam lubię kable z samymi żarówkami Jak chcesz coś na dłuższą metę, to popatrz na to - niedrogie - czarne i białe. Do tego dobierz żarówkę - dużą przezroczystą kulę http://www.manufactum.de/baustellenfassung-p1453548/?c=175262 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.06.2013 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Dziewczyny słońce + Wy= lepszy humor dzięki Pestko szukam lamp,kloszy szklanych i żarów, lawenda ma tam skwar bo to południowy zachód tam jest hit jak tylko nie pada.A piszesz dosadź ,a ona się nie rozrośnie? Gumisiu znowu się ujawniłaś,ja dalej myślę o tym co mi napisałaś z tym zawieszeniem ,u mnie to standart-długo się zastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.06.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Basia,ależ Ty masz elewację!!!!!! CUDOWNA!!!!!!!!!!Pięknie "zrobiona" opaska wokół budynku, a te okna.......... - marzenie!!!!!!! Super, że zdjęłaś klosze - teraz lampy wyglądają o wiele fajniej!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.06.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Bulwa: http://www.amandus.pl/pl/p/Lampa-wiszaca-Bulb-/60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.06.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Basiu kochana-MYSL-bez stresu bo to najgorszy doradca..i pospiech oczywiscie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.06.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Bulwa: http://www.amandus.pl/pl/p/Lampa-wiszaca-Bulb-/60 Kapitalna A ta jeszcze lepsza http://www.amandus.pl/pl/p/Lampa-wiszaca-Mega-Bulb-/62 tylko droższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.06.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 lawenda ma tam skwar bo to południowy zachód tam jest hit jak tylko nie pada.A piszesz dosadź ,a ona się nie rozrośnie? Rozrośnie tylko, nie tak szybko. Pewnie ze dwa sezony będzie potrzebowała. Z lawendą to ciekawe. U mnie nie chciała rosnąć w pełnym słońcu, a jak sprowadziłam ją pod dom od płd-wsch to rośnie. Ja kocham szałwię omszoną. Tej jest obojętne gdzie ją posadzisz, krzewi się jak szalona, rozmnaża, ale w sposób do opanowania i... kwitnie fioletowo całe lato. Nawet na brak, czy nadmiar wody nie narzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 12.06.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Basiu mnie sie ta cegla w kuchni tez bardzo podoba ale najbardziej zachwycaja mnie okna w salonie...cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.06.2013 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Jutro domawiam cegłę ,musi przyjść do piątku bo moja mama chce kleić Mąż mnie opiepszył,że ściągnęłam lampy zanim kupiłam drugie,:lol2:on chyba myśli,że te co mają być to już wybrane i niedrogie.Niestety lampy są cholernie drogie i naprawdę trudno z ich doborem. Te linki od Was super ale ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.06.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 No, tak, ceny niestety jakie są każdy widzi. Kup przynajmniej te wielkie żarówy Philipsa ALBO takie http://www.pufadesign.pl/zarowka-dekoracyjna-edison/967-ozdobna-zarowka-40w-globe-edison-z-dekoracyjnym-zarnikiem.html Są boskie. U mnie w sypialni wisi glob Philipsa, bo ja się migam ze skończeniem lamp. Specjalnie kupiłam po całe 5 zł ceramiczne oprawki, a J. wykopał skądś takie sznury z oplotem. No i teraz łazi za mną i marudzi kiedy i kiedy... No, ale skoro znalazłam takie pięknościowe żarówy, to już nie mogę się migać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.06.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 http://www.elektrozbyt.pl/3163_zrodla_swiatla-swietlowki_kompaktowe-zarowki_energooszczedne_zintegrowane_-energooszczedne_-_ksztalt_zarowki-e27_glob_duze_kule/91594_philips_-_zarowka_energooszczedna_-_softone_glob_20wPestko mówiszo tej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts