Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ani się waż dotykać cegiełek, no chyba, że fugę kładziesz.

Kup na razie te wielkie białe żarówy Philipsa i wkręć.

A lamp szukaj takich jak Ci umieściłam na wizce - baloniaste przejrzyste bulwy Guthouse_kitchen-stal+Vessel_lamps.jpg

Basiu moim zdaniem teraz po ściagnieciu kloszy widać zę te lampy zasłanialy od strony jadalni widok na kuchnie, przytłaczały a teraz nawet z tymi żarówkami jest super. poczekaj na swoje wymarzone lampy. z ta cegłą i tak jest pieknie. ciekawa jestem jak wyjdzie Pesteczce wizualizacja innego koloru okien.

Zaglądałaś do mnie?

ale Ty masz już dużo zrobione na zewnątrz :jawdrop:

Basia, ja tam lubię kable z samymi żarówkami :)

Jak chcesz coś na dłuższą metę, to popatrz na to - niedrogie - czarne i białe. Do tego dobierz żarówkę - dużą przezroczystą kulę

http://www.manufactum.de/baustellenfassung-p1453548/?c=175262

Dziewczyny słońce + Wy= lepszy humor dzięki

Pestko szukam lamp,kloszy szklanych i żarów,

lawenda ma tam skwar bo to południowy zachód tam jest hit jak tylko nie pada.A piszesz dosadź ,a ona się nie rozrośnie?

Gumisiu znowu się ujawniłaś,ja dalej myślę o tym co mi napisałaś z tym zawieszeniem ,u mnie to standart-długo się zastanawiać :)

lawenda ma tam skwar bo to południowy zachód tam jest hit jak tylko nie pada.A piszesz dosadź ,a ona się nie rozrośnie?:)

Rozrośnie tylko, nie tak szybko. Pewnie ze dwa sezony będzie potrzebowała.

Z lawendą to ciekawe. U mnie nie chciała rosnąć w pełnym słońcu, a jak sprowadziłam ją pod dom od płd-wsch to rośnie.

Ja kocham szałwię omszoną. Tej jest obojętne gdzie ją posadzisz, krzewi się jak szalona, rozmnaża, ale w sposób do opanowania i... kwitnie fioletowo całe lato. Nawet na brak, czy nadmiar wody nie narzeka.

Jutro domawiam cegłę ,musi przyjść do piątku bo moja mama chce kleić :)

Mąż mnie opiepszył,że ściągnęłam lampy zanim kupiłam drugie,:lol2:on chyba myśli,że te co mają być to już wybrane i niedrogie.Niestety lampy są cholernie drogie i naprawdę trudno z ich doborem.

Te linki od Was super ale ceny :(

No, tak, ceny niestety jakie są każdy widzi.

Kup przynajmniej te wielkie żarówy Philipsa

ALBO takie http://www.pufadesign.pl/zarowka-dekoracyjna-edison/967-ozdobna-zarowka-40w-globe-edison-z-dekoracyjnym-zarnikiem.html

ozdobna-zarowka-40w-globe-edison-z-dekoracyjnym-zarnikiem3.jpgozdobna-zarowka-40w-globe-edison-z-dekoracyjnym-zarnikiem2.jpgozdobna-zarowka-40w-globe-edison-z-dekoracyjnym-zarnikiem.jpg

Są boskie.

U mnie w sypialni wisi glob Philipsa, bo ja się migam ze skończeniem lamp. Specjalnie kupiłam po całe 5 zł ceramiczne oprawki, a J. wykopał skądś takie sznury z oplotem. No i teraz łazi za mną i marudzi kiedy i kiedy... No, ale skoro znalazłam takie pięknościowe żarówy, to już nie mogę się migać :rotfl: