ivy17 22.07.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Basiu w jakiej odległości od siebie masz "tuby" w kuchni ?? oświetlają wystrczająco blat ?? zastanawiam się jak je rozmieścić w korytarzu i w kuchni , bo chyba tam bedą nie mam podwieszanego sufitu i muszę mieć nadtynkowe, a nic innego fajnego nie znalazałam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 22.07.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 To ja sie jeszcze podepne z pytaniem które konkretnie basia masz tuby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.07.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Dziewczyny, cofnijcie się nieco postów. Basia niedawno podawał tę informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.07.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 To ja sie jeszcze podepne z pytaniem które konkretnie basia masz tuby? Dziewczyny, cofnijcie się nieco postów. Basia niedawno podawał tę informację. Basia ma takie lampy odległości chyba nie było musze elektrykowi do czwartku podać co/gdzie/jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.07.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Ivy, jeśli Basia się nie odezwie w porę, sprawdź przez porównanie na fotkach kuchni, jak one się mają do szafek. Ze zdjęć można się domyślić. W końcu to nie apteka, 10 cm w tę lub we w tę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 23.07.2013 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 za chwilę zmierzę, tzn.dajcie mi ze 3 godziny.Wstałam o 4 rano,bo syn z obozu przyjeżdzał tak wcześnie. Ja mam w kuchni massive nero,miały tam być pet fine,ale wydawały mi się za małe.Jednak teraz dałabym pet fine,bo sa bardziej transparentne. Pet fine dałam do łazienki i wyglądają super.Minusem jest dośc uciążliwy sposób montażu.Natomiast muszę pochwalić ich serwis.Nie miałam żadnego problemu ,aby zamienić dwie lampki. Dodam ,że 2 lampki zamieniłam ,nie z uwagi na wadę,ale 2 z pośród 6 miałam z innym sposobem montażu-nowym,ale bez widocznych małych śrubeczek.Nowy system nie ma śrubek widocznych,ale jego montaż jest trudniejszy,bynajmniej dla mojego M. i pana elektryka. Aha dziewczyny polecam ściągaczkę do wody z szyb z Tchibo.Moja ogromna szyba prysznicowa była wiecznie brudna od kropel wody.Kupiłam w Tchibo taką ściągaczkę z haczykiem do zawieszenia na szybie i teraz po kązdym prysznicu każdy ma obowiązek jej użycia.Szyba jest czysta i nikt się nawet nie burzy ,że musi to roobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.07.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Basiu, dzięki, lapmki kupowałas przez internet? Idę na tchibo zobaczyć to cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 23.07.2013 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 massivy przez internet ,natomiast pet fine przez zaprzyjaźnioną hurtownię elektryczną,ale czekałam ze dwa miesiące.Teraz muszę dokupić do przedpokoju 2 sztuki massivów ,kupię na necie.Wczoraj w castoramie widziałam potrójne massivy przecenione na 208 zł-to tak dla zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.07.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Basia ale co to znaczy, że Pet Fine są bardziej transparentne?Tak dopytuje, bo muszę zakupić wlasnie do kuchni, mam tam aż 6 sztuk w dwóch rzędach po 3 sztuki i sama nie wiem które brać, Basia co radzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 23.07.2013 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 jak to w dwóch rzędach?w któ®ym miejscu?nad tą gdzie jest ściana z drewna?jak są dwa rzędy ,ale po co tak dużo wogóle to brałabym mniejsze pet fine,dawałam u siebie porównanie rozmiarówwpisz w google massive nero pet fine guthouse i daj na grafikę tam będzie zdjęcie tych dwóch lampek koło siebie.po co Ci dwa rzędy ja mam co 60 cm massivy w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.07.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Basia, ja mam taki projekt elektryki, wszyscy mi mówią że mam za dużo świateł w kuchni, w sumie teraz już też tak myślę ale trudno nie za bardzo mogę feeS coś z tym zrobić, dobrze choć że na dwóch wlacznikach, w sumie to mam 3 rzędy po 3 lampki, jak na załączniku rozłożone równomiernie po całej kuchni. Teraz oświetlalabym tylko obszary robocze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.07.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 [ATTACH=CONFIG]202153[/ATTACH]rozłożone równomiernie po całej kuchni. Teraz oświetlalabym tylko obszary robocze. sporo tego masz, ja własnie zastanawiam sie nad rozmieszczeniem i chciałam 3 lub 4 nad blatem roboczym 360 cm, bedzie jedno jeszcze główne światło wiec moze wystrczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.07.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Ivy, więcej nie znaczy lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 23.07.2013 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Morelko czerwone krzyżyki to te punkty tak?a jak masz je skonfigurowane skoro są na dwa pstryczki to do ustalenia?skoro masz ich tak dużo to daj małe pet fine,a potem sobie dasz w jednych miejscach w zależności od potrzeb mocniejsze i słabsze halogeny,ja będę teraz dawać ledowe żaró∑ki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.07.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Ivy, więcej nie znaczy lepiej ja sie boję ze bedzie za mało bede miała tynkowany sufit wiec potem już nie chciala bym zbytno kuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 23.07.2013 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 ja mam w mojej łazience tak jak Ty w kuchni rozmieszczone własnie pet fine i wyglądają bardzo fajnie,mam na około 9 metrach w sumie 6 petfinów,obecnie są zawieszone tylko 4 ,a 2 czekają na zawieszenie. Chcesz zrobić Ci zdjęcie sufitu w łązience? Masivy przy tej ilości mogłby być za bardzo ordynarne ,radziłabym petfine,będzie bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 23.07.2013 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Ivy ja mam w mojej kuchni a jest spora 6 masivów nad blatem roboczym i dwa zwisy nad półwyspem ,jest ok,dla mnie trochę za jasno,więc zmieniam na ledy,nie wiem jaki masz układ ,ale myślę,że sobie dobrze ułożyłaś,zawsze można dać mocniejsze żarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 23.07.2013 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Ivy a gdzie Ty masz dziennik ,albo jakieś fotki??????już wielokrotnie chciałam zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.07.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 ja mam w mojej łazience tak jak Ty w kuchni rozmieszczone własnie pet fine i wyglądają bardzo fajnie,mam na około 9 metrach w sumie 6 petfinów,obecnie są zawieszone tylko 4 ,a 2 czekają na zawieszenie. Chcesz zrobić Ci zdjęcie sufitu w łązience? Masivy przy tej ilości mogłby być za bardzo ordynarne ,radziłabym petfine,będzie bardzo ładnie Ja bardzo poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.07.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Basia, tak, to te czerwone krzyżyki. Jest sześć sztuk oznaczonych 1.1 i to jest jedną sekcja a druga sekcja to pozostałe 3 oznaczone 1.2. Jak może msz to zrób oczywiście zdjęcie Takiemu sufitowi, w sumie dobrze że sie spytałam bo już miałam massivy zamawiać. Basia ją dałam tldo łazienki ledy ciepła biel i okropne są, jestem bardzo rozczarowana także uup najpierw że dwie i zobaczysz czy Ci to odpowiada. Ivy, nie marudz bo ją teraz nie wiem co mam zrobić i za co kupić te wszystkie lampki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts