ivy17 23.07.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Ivy a gdzie Ty masz dziennik ,albo jakieś fotki??????już wielokrotnie chciałam zobaczyć Bardzo nieśmiałe początki TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 23.07.2013 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 ja mam ledy u chłopaków i są ok,też białe ciepłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 23.07.2013 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Morelko wpisz w google pet fine daj na grafikę jest tam wizualizacja kuchni z podobnie rozmieszczonymi śwaitełkami ,zobacz sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.07.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Dziewczyny, z ledami jest ten problem, że ciepłe są żółtawe w odcieniu. Dlatego dają wrażenie, że światło jest słabsze. Trzeba brać żarówki z więlszą ilością lampeczek niż gdy decyduje się na zimne światło. Zimne są niebieskawe.Morelko, masz po prostu żarówki led o zbyt małej mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 23.07.2013 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Pestko a jak Ty myślisz? przy takiej ilości to może petfiny bo są delikatniejsze co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.07.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Ivy, że też ją się dowiaduje w taki sposób o Twoim wątku! Lanie będzie normalnie... Basia, zaraz wygooglam tę kuchnię i pamiętaj plis o tych zdjęciac Pestka, ja nie wiem co z tymi ledami, liczyłam że przyoszczedzimy na pradzie, ale kupiłam te trzy i porazka jakaś, łazienkę mam całą biała i jasno szarą prysznicową wneke i bardzo dziwnie odbija światło w tym pomieszczeniu, no nie potrafię powiedzieć o co chodzi ale jakoś żółto jest, żarówki 3 x 50 a łazienka malutka, jest jasno ale żółto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.07.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Ivy, że też ją się dowiaduje w taki sposób o Twoim wątku! Lanie będzie normalnie... liczę na łagodny wymiar kary bo ja tak niesmiało, boję sie pisać, nie umiem... jednakże wątpliwosci sporo co innego czytac u kogoś a co innego decydować samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 23.07.2013 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Ivy ja pomogę na ile mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.07.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Masz rację Basiu, co do tych pet finów, szczególnie, że u Ivy nisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 26.07.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Witaj Basiu . Przeszukuję Twój dziennik w celu znalezienia informacji w jaki sposób masz polączoną podłogę drewnianą z gresem lub między pokojem a korytarzem . Zastosowałaś jakieś listwy , korek ? Nam panowie od podłogi ( deska dąb trówarstwowa ) zaproponowali korek , ale nie widziałam takiego łączenia na żywo i mam stracha . Możesz napisać jak to rozwiązaliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 26.07.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Witaj Basiu . Przeszukuję Twój dziennik w celu znalezienia informacji w jaki sposób masz polączoną podłogę drewnianą z gresem lub między pokojem a korytarzem . Zastosowałaś jakieś listwy , korek ? Nam panowie od podłogi ( deska dąb trówarstwowa ) zaproponowali korek , ale nie widziałam takiego łączenia na żywo i mam stracha . Możesz napisać jak to rozwiązaliście ? Oona, sorki że się wtrącę, może Basia ma to rozwiązane jeszcze inaczej, ale u nas parkiet trójwarstwowy łączony jest z gresem kitem do parkietu (bodajże soudal), chyba na tym zdjęciu trochę widać: Na górze mam zwykły parkiet i łączenie korkiem, według mnie to wygląda dużo gorzej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 26.07.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Bardzo dziękuję za pomoc . Na zdjęciu z tego co widać jest chyba na styk i o taki efekt mi chodzi.korek pewnie daje parę milimetrów i jest widoczny ? Mam nadzieję , że Basia napisze jak to wygląda u niej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 27.07.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Witam się u Ciebie Basiu. Masz śliczny domek, kuchnia jest po prostu rewelacyjna - bardzo podoba mi się ta cegiełka na ścianie! Mam do Ciebie pytanie - czy te massivy dobrze oświetlają blat roboczy? Potrzebuję u siebie co nieco zamontować, teraz mam światło z tyłu (plecy mi oświetla!) tyle że ja ślepawa jestem i potrzebuję dość dobrego światła. W jakiej odległości od siebie masz zamontowane te lampki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 27.07.2013 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 tak bardzo dobrze,dziękuję za pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 27.07.2013 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 ja mam wszędzie łączone korkiem,dla mnie jest ok,ale np.Pan od schodów już nnie umiał zastosować korka,ma przyjechać na poprawki.Dziewczyny mknę jutro nad Bałtyk :)moja mama przyjechała i będzie coś robiła pod moją nieobecność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.07.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Basiu, dobrego odpoczynku i świetnej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.07.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 A mama przeszkolona jak fotki wstawiać miłego urlopu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 29.07.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Mama nie przeszkolona ,mam nadzieję,żecoś zrobi,bo na śląsku podobno upały,więc wolałabym aby robiła rozważnie. No a nad morzem pogoda nas nie zawiodła-dzisiaj pada :lol2:ale ten pierwszy dzień pełny relaks wszyscy robią co chcą,oglądanie TV-dzieci-bo u nas dalej w domu nie ma anteny i Tv nie działa,ja czytam gazety,nie wiem dlaczego nie zaopatrzyłam się w ksiązkę,ale sobie kupię. Mąż wyłączył telefon i też się leni. A ja zastanawiam się gdzie jechać.Czy na Helu też pada?albo w Łebie?bo tam można by skoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.07.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 U nas dziki upał. Najgorzej mają się koty, prawie nie jedzą i tylko szukają chłodniejszych miejsc. W domu 24 stopnie, na zewnątrz ponad 35 i zero wiatru od 3 dni. Dobrego odpoczynku należy Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 29.07.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Dziękuję za odpowiedź i udanego odpoczynku , a co do pogody to zawsze twierdziłam , że morze mamy po złej stronie Polski ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts