Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny, z ledami jest ten problem, że ciepłe są żółtawe w odcieniu. Dlatego dają wrażenie, że światło jest słabsze. Trzeba brać żarówki z więlszą ilością lampeczek niż gdy decyduje się na zimne światło. Zimne są niebieskawe.

Morelko, masz po prostu żarówki led o zbyt małej mocy.

Ivy, że też ją się dowiaduje w taki sposób o Twoim wątku! Lanie będzie normalnie... ;)

Basia, zaraz wygooglam tę kuchnię i pamiętaj plis o tych zdjęciac

Pestka, ja nie wiem co z tymi ledami, liczyłam że przyoszczedzimy na pradzie, ale kupiłam te trzy i porazka jakaś, łazienkę mam całą biała i jasno szarą prysznicową wneke i bardzo dziwnie odbija światło w tym pomieszczeniu, no nie potrafię powiedzieć o co chodzi ale jakoś żółto jest, żarówki 3 x 50 a łazienka malutka, jest jasno ale żółto :(

Witaj Basiu . Przeszukuję Twój dziennik w celu znalezienia informacji w jaki sposób masz polączoną podłogę drewnianą z gresem lub między pokojem a korytarzem . Zastosowałaś jakieś listwy , korek ? Nam panowie od podłogi ( deska dąb trówarstwowa ) zaproponowali korek , ale nie widziałam takiego łączenia na żywo i mam stracha . Możesz napisać jak to rozwiązaliście ?

Witaj Basiu . Przeszukuję Twój dziennik w celu znalezienia informacji w jaki sposób masz polączoną podłogę drewnianą z gresem lub między pokojem a korytarzem . Zastosowałaś jakieś listwy , korek ? Nam panowie od podłogi ( deska dąb trówarstwowa ) zaproponowali korek , ale nie widziałam takiego łączenia na żywo i mam stracha . Możesz napisać jak to rozwiązaliście ?

Oona, sorki że się wtrącę, może Basia ma to rozwiązane jeszcze inaczej, ale u nas parkiet trójwarstwowy łączony jest z gresem kitem do parkietu (bodajże soudal), chyba na tym zdjęciu trochę widać:

Zdj%25C4%2599cie0668.jpg

Na górze mam zwykły parkiet i łączenie korkiem, według mnie to wygląda dużo gorzej....

Witam się u Ciebie Basiu. Masz śliczny domek, kuchnia jest po prostu rewelacyjna - bardzo podoba mi się ta cegiełka na ścianie! Mam do Ciebie pytanie - czy te massivy dobrze oświetlają blat roboczy? Potrzebuję u siebie co nieco zamontować, teraz mam światło z tyłu (plecy mi oświetla!) tyle że ja ślepawa jestem i potrzebuję dość dobrego światła. W jakiej odległości od siebie masz zamontowane te lampki?

:)

Mama nie przeszkolona ,mam nadzieję,żecoś zrobi,bo na śląsku podobno upały,więc wolałabym aby robiła rozważnie.

No a nad morzem pogoda nas nie zawiodła-dzisiaj pada :lol2:ale ten pierwszy dzień pełny relaks wszyscy robią co chcą,oglądanie TV-dzieci-bo u nas dalej w domu nie ma anteny i Tv nie działa,ja czytam gazety,nie wiem dlaczego nie zaopatrzyłam się w ksiązkę,ale sobie kupię.

Mąż wyłączył telefon i też się leni.

A ja zastanawiam się gdzie jechać.Czy na Helu też pada?albo w Łebie?bo tam można by skoczyć.

U nas dziki upał. Najgorzej mają się koty, prawie nie jedzą i tylko szukają chłodniejszych miejsc.

W domu 24 stopnie, na zewnątrz ponad 35 i zero wiatru od 3 dni.

Dobrego odpoczynku :yes: należy Ci się :hug: