Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze Guthouse

Recommended Posts

:)

Mama nie przeszkolona ,mam nadzieję,żecoś zrobi,bo na śląsku podobno upały,więc wolałabym aby robiła rozważnie.

No a nad morzem pogoda nas nie zawiodła-dzisiaj pada :lol2:ale ten pierwszy dzień pełny relaks wszyscy robią co chcą,oglądanie TV-dzieci-bo u nas dalej w domu nie ma anteny i Tv nie działa,ja czytam gazety,nie wiem dlaczego nie zaopatrzyłam się w ksiązkę,ale sobie kupię.

Mąż wyłączył telefon i też się leni.

A ja zastanawiam się gdzie jechać.Czy na Helu też pada?albo w Łebie?bo tam można by skoczyć.

Basiu jesteś w jakims fajnym miejscu? Może i ja bym się wybrala tylko ja nie cierpie tłumów :(

• Odpowiedzi 6,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Coś się powoli u mnie zaczyna dziać,w końcu chcę dokończyć dolną łązienkę.Brakuje lustra,blatu drewnianego i fug w cegłach.

Miałam pod blatem montować szafkę goodmorgon i zmienić jej fronty na dębowe ,ale rezygnuję.

Zamawiam blat na necie,umywalkę na szczęście posiadam.Zostaje mi lustro :( i tu ceny okrągłych luster są gigantyczne.

Najtańsze jakie znalazłam ,tzn.wycenił mi szklarz to 190 zł przy średnicy 80cm. Pluję sobie w brodę,że kiedyś kupiłam w Ikei a potem oddałam takie właśnie,były tam czarne gumki któ®e można było zdjąć.No ale wtedy nie myślałam o tej łązieneczce.

Zaczęłam się zastanawiać ,a może dać prostokątne,byłoby dużo tańsze

Ivy a co potrzebujesz ją?

czy dam okrągłę czy prostokątne to i tak podświetlę od dołu.Dzisiaj na papierze milimetrowym sobie rozrysuję,Prostokątne mam od ręki w Ikei,tam są też okrągłe ale mała średnica chyba 55 ,no chyba,że kupię na próbę.Ale 55 cm to małe,to chyba wolałabym duże prostokątne.

Mam takie zdjęcia Screen shot 2013-02-10 at 4.34.50 PM.jpg Mirror_oval.jpg Tiled-Bathrooms-3.jpg

Widać, że okrągłe wygląda bardzo ciekawie, a prostokątne jest raczej banalne. I nawet jeśli sama łazienka jest ciekawa, jak na tym 3-cim zdjęciu, to nie zawdzięcza tego kształtowi lustra.

Byłam w dzienniku :wiggle:

Czy ja Ci już pisałam, że masz świetne pomysły i znakomity gust wnętrzarski :yes:

Obie łazienki i kuchnia są super, z pomysłem i... wiesz, gdzyby mnie ktoś przegonił po 50 domach, to te Twoje bym zapamiętała na pewno. Eleganckie i skromne, funkcjonalne i niepowtarzalne.