Beata Weronika 29.07.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Mama nie przeszkolona ,mam nadzieję,żecoś zrobi,bo na śląsku podobno upały,więc wolałabym aby robiła rozważnie. No a nad morzem pogoda nas nie zawiodła-dzisiaj pada :lol2:ale ten pierwszy dzień pełny relaks wszyscy robią co chcą,oglądanie TV-dzieci-bo u nas dalej w domu nie ma anteny i Tv nie działa,ja czytam gazety,nie wiem dlaczego nie zaopatrzyłam się w ksiązkę,ale sobie kupię. Mąż wyłączył telefon i też się leni. A ja zastanawiam się gdzie jechać.Czy na Helu też pada?albo w Łebie?bo tam można by skoczyć. Basiu jesteś w jakims fajnym miejscu? Może i ja bym się wybrala tylko ja nie cierpie tłumów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 29.07.2013 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 u nas pada nadal,ale nie marnuję czasu ,pomalowałam... paznokcie :)jak przestanie idziemy na spacer brzegiem morza.Ja uwielbiam polskie morze mimo wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.07.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Tar, Braza i Arnika znają miejsca nad polskim morzem puściutkie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.07.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Basiu udanego wypoczynku. U nas Afrykahttp://www.sherv.net/cm/emoticons/hello/good-afternoon-smiley-emoticon.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 29.07.2013 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 ja też nie ciepię tłumów,dlatego nie jeżdzę w sezonie,w tym roku jednak tak wyszło.Ciekawa jestem gdzie jest pusto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 29.07.2013 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 my jesteśmy w Jastrzębiej górze,a na plażę jeździmy do Karwii.Ciotka mojej mamy opowiadała,że co roku jeździła do Karwii jak jeszcze tam nikt nie przyjeżdzał,mieszkałą u jakiś miejscowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 29.07.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 My wróciliśmy z jastarni, ale na plażę jeździlismy rowerami w stronę kuźnicy, było super pusto niestety sama jastarnia przeladowana wypoczywaj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.08.2013 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Coś się powoli u mnie zaczyna dziać,w końcu chcę dokończyć dolną łązienkę.Brakuje lustra,blatu drewnianego i fug w cegłach. Miałam pod blatem montować szafkę goodmorgon i zmienić jej fronty na dębowe ,ale rezygnuję. Zamawiam blat na necie,umywalkę na szczęście posiadam.Zostaje mi lustro i tu ceny okrągłych luster są gigantyczne. Najtańsze jakie znalazłam ,tzn.wycenił mi szklarz to 190 zł przy średnicy 80cm. Pluję sobie w brodę,że kiedyś kupiłam w Ikei a potem oddałam takie właśnie,były tam czarne gumki któ®e można było zdjąć.No ale wtedy nie myślałam o tej łązieneczce. Zaczęłam się zastanawiać ,a może dać prostokątne,byłoby dużo tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.08.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Basiu a gdzie dasz tą ikeowską szafkę ? Lustro okrągle bedzie fajne, miałas chyba jeszcze plan na podświetlenie., tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.08.2013 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Ivy a co potrzebujesz ją?czy dam okrągłę czy prostokątne to i tak podświetlę od dołu.Dzisiaj na papierze milimetrowym sobie rozrysuję,Prostokątne mam od ręki w Ikei,tam są też okrągłe ale mała średnica chyba 55 ,no chyba,że kupię na próbę.Ale 55 cm to małe,to chyba wolałabym duże prostokątne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.08.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Ivy a co potrzebujesz ją? . a jaki masz wymiar ? to w ikei jest fajne , ale cena też wyższa..http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/stockholm-lustro__0237210_PE338637_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.08.2013 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Ivy potrzebuję bezramkowe ,bo blat będzie dębowy.A średnica 80 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.08.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Basia, a może zamów u szklarza. Myślę, że wyjdzie taniej i rozmiar dokładnie jaki chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.08.2013 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Pestko no własnie u szklarza jest 190 zł to jakaś masakra z lustrem 80cm śrdnicy,a myślisz,że tam będzie najlepsze okrągłe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.08.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Mam takie zdjęcia Widać, że okrągłe wygląda bardzo ciekawie, a prostokątne jest raczej banalne. I nawet jeśli sama łazienka jest ciekawa, jak na tym 3-cim zdjęciu, to nie zawdzięcza tego kształtowi lustra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.08.2013 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 widzę ,że na houzie je znalazłaś,Pestko może masz rację.Poczekam do przyszłego miesiąca i zamó∑ię okrągłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.08.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Houzz jest nie do pobicia.Okrągłe na tle cegiełki będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.08.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Basia, bierz okrągłe. Mam to okrągłe Grundtal z Ikei w swojej "public" i na cegiełkach białych wygląda rewelacyjnie. Właśnie tak, jak napisała Pestka, jest ciekawiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.08.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Byłam w dzienniku Czy ja Ci już pisałam, że masz świetne pomysły i znakomity gust wnętrzarski Obie łazienki i kuchnia są super, z pomysłem i... wiesz, gdzyby mnie ktoś przegonił po 50 domach, to te Twoje bym zapamiętała na pewno. Eleganckie i skromne, funkcjonalne i niepowtarzalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.08.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Basiu,Twoja szara łazienka jest jedną z najpiękniejszych, jakie widziałam - bardzo nowoczesna, naturalna, minimalistyczna, bez niepotrzebnego przeładowania- szkoda, że nie mam trzech do aranżacji, pewnie trzecia byłaby właśnie taka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts