Barbara74 18.03.2012 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Moniko dzisiaj zobaczę sobie wnętrza koszeli,weszłam na chwilkę i na pierwszy rzut fajne,Balbina cegiełki na wysoki połysk odpadają na pewno ,te ostatnie cegiełki super ,ale dla pewności musi Pan Portfel zobaczyć.W każdym razie nastawiam się na nie,tylko muszę kolory wybrać.Moniko mnie też się te grafitowe podobają,ale zastanawiam się czy nie zrobić w kolorach metra londyńskiego -biały,czerwień, niebieski i takie tam dać dekory.UMywalki armatura bez zmian czyli 2 umywalki Ikea Ann i wc roca gap,zostaje mi do wybrania bateria prysznicowa z termostatem i wybrać brodzik i kabinę prysznicową 80x100.Oprócz wybrania kolorów cegiełek trzeba się zastanowić jak je ułożyć.I albo oddam to również w ręce sklepu,gdzie są te kafelki-Mera Tychy dla zainteresowanych,a ja wtedy na podstawie ich projektu dokonam zmian.Odnośnie tego to jestem ciekawa czy to robi jakiś projektant .Nie namierzyłam ich na necie więc, po prostu kupię u nich.Z tego co się dowiedziałam za projekt inkasują 500 zł,potem odliczając to przy zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 18.03.2012 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 wnętrza Koszeli super, Monika narobiłaś mi apetyt na oglądanie daj coś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.03.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 http://www.kraszewska.com.pl/portfolio/prywatne.html http://www.artdesign.pl/?t=realizacje/71b jeszcze am takie cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 18.03.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Monia te znam Kraszewską strasznie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 25.03.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Basiu, Natknęłam się dzisiaj na inspirację, która skojarzyła mi się w tą częścią Twojego salonu, gdzie na projekcie stoi fortepian . http://1.bp.blogspot.com/-T5GaSkmVt4g/TwBiFp-9scI/AAAAAAAAANk/R4POprf_9So/s320/random_lamp_5.jpg Miałam sporo pracy zawodowej i nie zaglądałam często na FM, ale widziałam, że dostałaś wycenę na barierki szklane - to od tego "mojego" fachowca? Obawiam się, że trudno będzie znaleźć taniej . No i pokaż koniecznie Twoją wizualizację kuchenną, bo wątku kuchennym, gdzie napisałaś nic nie widać . Aaa... chciałam jeszcze podziękować Monice996 za namiar na Annę Koszelę - przepiękne wizualizacje. Bardzo w moim klimacie - dziękuję pięknie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 25.03.2012 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Witaj Ewo rzeczywiście dawno Cię nie byłowycena barierki jest nie od Twojego szklarza tylko z Gliwic Zwako glass -chyba tak się nazywa ta firmaco do wizualizacji to dlaczego ja je widzę??????a nikt inny nie??????a to zdjęcie -takie jasne, promienne,ostatnio przeklinam mój kolor okien,zresztą od samego początku,teraz wolałabym białe lub szare lub w najgorszym wypadku drewniane ale nie ten kolor....A do Twojego szklarza muszę zadzwonić,dzwoniłam raz i miał do mnie odzwonić i jakoś to się rozeszło.Panowie od elewacji mieli przygotować wycenę i się nie odezwali-Ci od sąsiadki TwojejOgólnie nudy na budowie,a mnie się nic nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 26.03.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 W takim razie dzwoń Basiu do tego mojego szklarza - myślę, że będzie taniej . Pisałam Ci, że ta firma z Gliwic chciała ode mnie 4 tys. więcej za mój szklany strop, a nie wliczali do tego jeszcze ramy. Nie wiem co z tymi Twoimi wizualizacjami, ale naprawdę ich nie widać. Jak wejdzie się w Twój post, to jest link, ale prowadzi na ogólną stronę gmaila. Może spróbuj te wizki zapisać sobie na twardym i dopiero z tej lokalizacji wstawić? Okna masz piękne bez dwóch zdań! A poza tym skoro są drewniane, to możesz je sobie przemalować Choć to byłaby naprawdę zbrodnia! Zaczął się sezon budowlany, więc o ekipy znowu trudniej. Dzwoń i męcz tych od elewacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.03.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Basia - wiem że szukałas takiej ściagawki więc proszę bardzo (mam nadzieje ze nie za poźno http://img35.imageshack.us/img35/5296/garderoba.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 30.03.2012 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 dzięki Pinakolada ,ja dopiero planuję garderobę , u mnie wszystko bardzo powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.03.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Pinacolada, rewelacyjna ta ściąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.03.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Pinacolada, rewelacyjna ta ściąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.03.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Bożesz... połowę ciuchów by mi tu nie weszło... za nic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.03.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Bożesz... połowę ciuchów by mi tu nie weszło... za nic.... Mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 30.03.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Bo to jest jedna piąta naszych szaf dziewczyny jakie powinnyśmy mieć i to nie do podziału z naszymi M. Dziewczyny,a która z Was ma osobny pokój garderobę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 30.03.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 (edytowane) Ja mam osobną garderobę ale nie jestem dziewczyną . Notabene przez tą garderobę mam mniejszą łązienkę. stwierdziłęm ze łazienkę juz mam jedną na dole wiec druga moze byc ciut mniejsza.garderoba jest potrzebna. w tej chwili mam w mieszkaniu 2 garderoby ja mam 30 % moja pani 70 % ojprzepraszam zle przeczytałem piszesz o osobnej garderobie czyli tylko dla Ciebie ???????????????????????????? Edytowane 30 Marca 2012 przez f.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 30.03.2012 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Radku a masz garderoby w pokojach w kwadracie czy prostokącie?Ja mam pomieszczenie dosyć kwadratowe i tak zastanawiam się nad wymyśleniem czegoś innego niżzabudowa każdej ściany.Bo te na rzeczy układane zrobiłabym na 40 głebokie,a na wiszące na 65.Cośmuszę pokombinować ,bo mi się stosunkowo mała wydaje.Aha i teraz najpierw zrobiłąbym łązienkę,a potem garderobę.U mnie do mojej łazienki przechodzi się poprzez garderobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 30.03.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 (edytowane) garderobę mam prostokątną o wymiarach 320 x 170 z czego 70 to bedzie zabudowa bez dzwi tylko pólki na manewrowanie jest tylko metr.z projektu wynika ze garderoba ma 5,5 m2 .mam tylko 1 garderobę w pokoju bedą tylko szafki z bielizną tak mi sie wydaje przynajmniej nawet znalazłem planhttp://images47.fotosik.pl/624/373b091f8fbe236emed.jpg Edytowane 30 Marca 2012 przez f.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.03.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 (edytowane) pokój - garderoba.... Tak mi sie marzyło, w kształcie kwadrata, posrodku z miejscem na ławeczkę .... jak w reklamie jakiegośtam piwa . mam przy sypialni garderobę w sensie pomieszczenia (nie szafy) o powierzchni 12m2 (4,66 x 2,63).... Nie wiem czy mozna to uznać za pokój.... Chyba nie ale mam nadzieję że starczy Edytowane 30 Marca 2012 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 30.03.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Pytanie zasadnicze do czego potrzebna nam jest garderoba. co w niej trzymamy ? w tej chwili uzywam jej tylko do trzymanie w niej spodni koszul koszulek swetrów acha i troszke poscielina dole mam muratory z 4 lat do czego jej potrzebuję ?rano wybieram spodnie i koszulę spodenki mam w pokoju i skarpetki na dole w przedsionku bedzie szafa z kurtkami i butami powinno się sprawdzic ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 30.03.2012 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 no tak ja w garderobie też ciuchy i pościel,a bielizna chyba też, na dole w holu mam mało miejsca na trzymanie wszystkich butów i to mnie wkurza. Radku Ty masz fajną garderobę ,rozumiem że 170 to szerokość.To sprawa prosta robisz po lewej na ścianie zabudowę i git.U mnie dwoje drzwi ,ściana kolankowa-wysoka 1,70,a wymiary 3x 3,53. Radku jak Twoja łązienka,czy jesteś w trakcie realizacji projektu? Byłam w Tychach w Merze i tam natknęłam się na kafle do łązienki dzieci i ponownie zmieniłam koncepcję i na pewno przy niej zostanę.Kupowałeś coś tam?nie masz zadnych zniżek ? Kafle do łazienki naszej dalej nie wybrane... Pinakolado Twoje wymiary pokoju garderoby by mnie zadowoliły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts